Happy People
Cinci vedete care au învins cancerul. Cine sunt celebritățile care s-au vindecat

Publicat pe 25.09.2020 la 11:19. Actualizat pe 25.09.2020 la 12:18

Cancerul este o afecțiune care afectează milioane de oameni, iar unele vedete s-au confruntat direct cu această boală grea reușind să o învingă și să poarte titlul de supraviețuitori. Adamari López, Alicia Machado, Sofía Vergara, Alejandra Guzmán și alte vedete au luptat împotriva acestei condiții și, pe baza experienței lor, s-au alăturat vocilor care vor să salveze oamenii mai vulnerabili.

Cinci vedete care au învins cancerul. Cine sunt celebritățile care s-au vindecat

Hepta


Potrivit Institutului Național al Cancerului, în ianuarie 2019, în Statele Unite s-au estimat 16,9 milioane de supraviețuitori de cancer, aceștia reprezentând aproximativ 5% din populația națiunii. Până în 2029 se preconizează că numărul va crește la 21,7 milioane.

Adamari Lopez


Adamari López s-a confruntat cu cancer mamar în 2005, când avea 33 de ani. Prezentatoarea a fost supusă unui tratament de chimioterapie, o mastectomie parțială și mai multe intervenții chirurgicale reconstructive.

Alicia Machado

În ianuarie 2014, Alicia Machado a spus că s-a confruntat că adus o luptă cu un cancer la sân. Fosta Miss Univers a spus că a fost diagnosticată în 2013: „În iulie am avut probleme cu sânii, problemă pe care am amânat-o pentru înregistrarea La Madame, tratamentul nu a funcționat și am avut preobleme", a declarat atunci CNN.



Alicia a fost supusă unei intervenții chirurgicale și, de atunci, a urmărit recenziile sale. De fapt, în decembrie anul trecut a fost efectuat un tratament preventiv la Miami pentru a evita recăderea.

Sofia Vergara

Colombiana Sofía Vergara s-a confruntat cu cancer tiroidian când avea doar 28 de ani. Actrița a povestit într-un interviu că a depistat problema atunci când a fost la un consult medical cu fiul ei Manolo, moment în care doctorul a observat că aceasta avea un nod pe gât.

După analizele corespunzătoare, diagnosticul a fost confirmat și Sofía și-a început tratamentul. Artista a devenit activistă în depistarea precoce a acestei boli.

Barbara Mori

Actrița Bárbara Mori a suferit de cancer de col uterin în 2007, când filma pentru producția Insignificant Things. La doar 29 de ani, actrița a suferit o operație și, deoarece a fost detectată într-un stadiu incipient, nu a necesitat chimioterapie. Vedeta telenovelei este una dintre numeroasele vedete care s-au alăturat diferitelor inițiative de sensibilizare cu privire la această boală.

Alejandra Guzmán

În august 2007, Alejandra Guzmán a suferit o intervenție chirurgicală pentru ca o tumoare canceroasă să fie îndepărtată de la sân. Procedura a avut loc la două zile după ce medicii i-au dat diagnosticul.

În articolul

Cinci vedete care au învins cancerul. Cine sunt celebritățile care s-au vindecat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp