Cautare: 653 rezultate dupa tagul "cancer"

Star Matinal. Actrița Natașa Raab a învins cancerul, dar nu a mai putut face copii

acum 4 zile

Natașa Raab a învins cancerul, dar nu a mai putut face copii! Visul ei de o viață a fost spulberat! Însă soțul a fost alături de ea! "Coana Chiva" povesteşte momentele cumplite prin care a trecut.

Rona Hartner s-a relaxat la plajă, pentru prima dată după ce a aflat diagnosticul crunt

acum 12 zile

Rona Hartner îşi ţine fanii la curent cu starea ei de sănătate. Artista se simte din ce în ce mai bine şi a mers, pentru prima dată după ce a aflat diagnosticul crunt, la plajă.

Rona Hartner a ajuns la jumătatea tratamentului de chimioterapie: "Am fost pe muchie de cuțit"

acum 18 zile

Diagnosticată cu cancer, Rona Hartner a trecut printr-o adevărată cumpănă. Artista a fost la un pas să-și piardă viața, așa cum chiar ea a recunoscut. Vedeta se află acum la mijlocul tratamentului, unul care se pare că îi face foarte bine.

Matteo Politi și-a mutilat fosta iubită! Ioana: M-a făcut să cred că sunt bolnavă de cancer

acum 42 zile

După ce a fost arestat, Matteo Politi s-a despărţit de iubita lui, Ioana. Ce a povestit tânăra după despărţire, dar şi de ce a ajuns să spună că şi ea e o victimă a italianului, aflaţi chiar acum.

Brigitte Sfăt, soția lui Florin Pastramă, vorbește despre cancer

acum 50 zile

Brigitte Sfăt şi-a văzut moartea cu ochii, când a fost diagnosticată cu 3 tumori! A fost internată, singură, într-un spital, printre străini. Acum, vedeta vorbeşte despre boala necruţătoare şi face declaraţii sfâşietoare.

Rona Hartner vorbeşte de pe patul de spital: Puteam să mor în avion!

acum 57 zile

Medicii au descoperit că suferă de încă o boală gravă şi i-au interzis să se întoarcă în România.

Rona Hartner se roagă pentru viața ei: Organismul meu luptă cu tratamentul

acum 74 zile

"Am şase luni, am suportat foarte bine prima şedinţă. Astăzi, când am făcut analizele au ieşit bine, că organismul meu luptă", a spus Rona Hartner la "Răi Da' Buni", de la Antena Stars.

Gina Lincan s-a chinuit 20 de ani să rămână însărcinată: Gândul meu a zburat direct la cancer!

acum 77 zile

Gina Lincan s-a chinuit 20 de ani să rămână însărcinată! A investit bani şi timp, dar a primit doar dezamăgiri. După multe tratamente, chinuri şi speranţe, medicii i-au dat diagnosticul. Întreaga mărturie a artistei care nu îşi doreşte altceva decât să devină mamă, în clipul...

Marea dramă care l-a schimbat total pe Alex Faur

acum 77 zile

Alex Faur, băiatul de oraş din lumea bună a Capitalei, s-a stins din viaţă la numai 40 de ani, răpus de o boală care l-a măcinat în doar 3 săptămâni. Cu toate că era cunoscut şi se învârtea doar în cercuri înalte, avea o avere care depăşea cu mult ordinul sutelor de mii de...

Mama Ionica se roagă pentru o minune! Ultima dorinţă a mamei de pe patul de moarte îţi va rupe sufletul în bucăţi!

acum 84 zile

De pe patul de moarte, o mamă îşi priveşte neputincioasă copiii. În loc să se bucure de Sfintele Sărbători de Paşte, femeia plânge şi. se roagă. Se roagă la Dumnezeu să o mai ţină în viaţă. Nu pentru ea, ci pentru cei 5 copii pe care-i are. Viaţa mamei, în vârstă de doar...

Rona Hartner luptă cu toate armele pentru a învinge cancerul! "Încep tratamentul cu citostatice pe 24 aprilie"

acum 91 zile

Nu se teme de moarte, dar nici nu se dă bătută! Rona Hartner luptă cu toate armele pentru a învinge cancerul. Artista a fost chiar şi la un preot, care le-a vorbit celulelor din corpul ei.

Adrian Dabija, povestea campionului la scrimă cu cancer și operat la inimă

acum 92 zile

Adrian Dabija este unul dintre campionii României la scrimă, care a avut cancer şi a fost operat pe inimă. Problemele de sănătate nu l-au împiedicat să facă ce îi place cel mai mult! Încă de mic practică acest sport şi nicio secundă n-a avut în gând să renunţe.

După ce a fost operată de cancer, Rona Hartner trece printr-o nouă intervenţie!

acum 95 zile

Avem informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Ronei Hartner. După ce a fost operată de cancer, artista trece azi printr-o nouă intervenţie.

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi! Fostul prezentator face confesiuni dureroase

acum 99 zile

A fost diagnosticat cu cancer şi de atunci duce o bătălie zilnică cu boala nemiloasă. Cu ochii în lacrimi, fostul prezentator tv, Leonard Miron face confesiuni dureroase.

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul

acum 99 zile

Leonard Miron a trecut prin momente dicifile! Fostul prezentator a vorbit cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul. Mai mult, deşi se lupta ca să trăiască, a fost pus la zid de oameni.

Leonard Miron se luptă cu cancerul! Fostul prezentator TV, pus la zid din cauza orientării sexuale!

acum 100 zile

Printre primele vedete postdecembriste ale micului ecran s-a numărat şi Leonard Miron! Ceea ce uimeşte la bărbatul care peste puţin timp va împlini cincizeci de ani este sinceritatea cu care răspunde la cele mai incomode întrebări!

Cum a învins Gheorghe Turda cancerul de două ori: Nu m-am speriat. Evit mâncărurile grase

acum 100 zile

Gheorghe Turda vorbește la Star Matinal despre familia lui, dar și despre cancer, pe care l-a învins de două ori! ”Nu m-am speriat. Evit mâncărurile grase”, a declarat artistul.

Ce decizie a luat familia lui Maharu după moartea sa

acum 119 zile

Lumea interlopă a fost şocată de moartea Regelui Petrecerilor, dar şi mai şocantă a fost decizia pe care a luat-o familia după tragedie.

Războiul amoros dintre Simona Sensual și Nicu Maharu

acum 120 zile

Nicu Maharu a murit, după ce a dus o luptă grea cu cancerul. Interlopul a fost internat mult timp în spital, dar din păcate medicii nu au reușit să îl salveze.

Fostul iubit al Simonei Sensual a murit! Nicu Maharu a pierdut lupta cu cancerul

acum 120 zile

Nicu Maharu a murit, după ce a dus o luptă grea cu cancerul. Interlopul a fost internat mult timp în spital, dar din păcate medicii nu au reușit să îl salveze.

1
2
3
4
5
»