Happy People
Cine este Cemre Melis Çınar, actrița din “Păsări rănite”. Viața și cariera vedetei

Publicat pe 26.06.2022 la 20:30. Actualizat pe 26.06.2022 la 17:53

Cine este Cemre Melis Çınar, actrița din “Păsări rănite”. Cum și-a început cariera celebra vedetă și în ce producții a jucat de-a lungul timpului.

Cemre Melis Çınar, actrița din “Păsări rănite”

Happy Channel

Cemre Melis Çınar din “Păsări rănite” este una dintre cele mai iubite vedete la momentul actual. A putut fi văzută de asemenea în producția “Elif”, iar de-a lungul timpului a fost în atenția presei și a fanilor. Cum și-a început cariera celebra actriță și care sunt serialele în care a jucat.

Vedeta este de asemenea activă și în mediul online, acolo unde postează deseori fotografii și filmulețe, atât din viața reală, cât și de pe platourile de filmare.

Cine este Cemre Melis Çınar, actrița din “Păsări rănite”

Cemre Melis Çınar este actriță, model și prezentatoare TV, iar cariera ei în televiziune a început încă de când se afla pe băncile școlii în cadrul Marmara University Television Department. Este actriță din 2005, iar în copilărie a luat lecții de dans.

Deși a lucrat în domeniul publicității, Cemre Melis Çınar și-a dat seama ulterior că locul său este pe scenă, alături de cei mai mari actori din industrie. În 2014 a jucat rolul lui “Arzu” în drama “Elif”, iar acum este “Melis” în “Păsări rănite”. Deși nu se cunosc prea multe detalii despre vedetă, fanii așteaptă cu nerăbdare tot mai multe apariții ale sale în mediul online.

View this post on Instagram

A post shared by Cemre Melis Çınar (@cinarmelis)

Pe contul personal de Instagram, Cemre Melis Çınar este apreciată de peste 300 de mii de internauți, iar cele 238 de fotografii stau mărturie. Astfel, putem vedea faptul că vedeta continuă să impresioneze cu frumusețea sa, indiferent de ipostază. Îmbrăcată în haine elegante, sport sau lejere, Cemre Melis Çınar reușește în fiecare etapă să se prezinte la fel de impecabilă.

Născută pe 13 mai 1991 în Ankara, Cemre Melis Çınar are 1.68 cm înălțime, ochii căprui, părul închis la culoare și privirea pătrunzătoare. Rolurile sale au condus-o cu rapiditate către succes, acolo unde continuă și acum alături de producția “Păsări rănite.”

Cemre Melis Çınar din “Păsări rănite”, o actriță desăvârșită

Cu toate că la momentul actual Cemre Melis Çınar joacă în drama “Păsări rănite”, aceasta a făcut parte și din “Red Room”, un serial care a scos-o cu siguranță din zona de confort. În cadrul producției a trebuit să joace rolul unei persoane nevrotice.

“A fost un caracter la care am lucrat mult. Nu mulți actori au șansa de a interpreta un rol atât de complex, sunt foarte norocoasă. A fost obositor, dar a fost benefic să experimentez și alt timp de persoană.”, a declarat Cemre Melis Çınar, conform Yasemin.com.

După rolul Süreyya din serialul “Red Room”, actrița a mărturisit că a fost confundată pe stradă cu personajul său. Cu toate acestea nu s-a arătat nicio clipă deranjat.

Citește și:

“Oamenii sunt impresionați și primesc numai comentarii bune. Ca actor este frumos să primești recenzii bune, mai ales atunci când interpretez un personaj cu o greutate atât de mare.”, a mai spus Cemre Melis Çınar. Deși pare o tânără înaltă și firavă, nu multă lume știe că Cemre Melis Çınar este sportivă de performanță, asta pentru că a practicat vreme îndelungată kick-box. A lucrat în corporații, asta până când să realizeze că actorii o împlinește pe deplin.

În articolul

Cine este Cemre Melis Çınar, actrița din “Păsări rănite”. Viața și cariera vedetei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp