Gabriela Spanic, actrița din “La Usurpadora”, face furori la vârsta de 48 de ani. Cum s-a lăsat fotografiată

Publicat pe 24.03.2022 la 18:19 Actualizat pe 24.03.2022 la 23:58

Gaby a ținut să împărtășească pe rețelele de socializare o fotografie care arată că timpul a stat în loc pentru frumoasa actriță, încă semănând cu acea candidă Paulina care s-a îndrăgostit de Carlos Daniel. Look-ul răvășitor al actriței i-a dat pe spate pe fani.

Gabriela Spanic

Profimedia

Actrița este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde pare că face "trebuit" vremurilor incendiare care au consacrat-o ca fiind una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din televiziune.

La 48 de ani, Gabriela Spanic s-a pozat într-o ținută specială și a arătat fanilor că anii nu i-au răpit senzualitatea și nici frumusețea.

Gabriela Spanic impresionează cu un look răvășitor. Cum arată acum actrița din “La Usurpadora”

Gabriela Spanic face furori cu fiecare apariție a sa pe rețelele de socializare și nu numai, fani fiind încântați de activitatea sa dar și de felul în care aceasta arată. Gabriela Spanic a dovedit de-a lungul timpului că este o divă în adevăratul sens al cuvântului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe Gabriela Spanic, numită multă vreme Gaby Spanic, o știm din telenovele, însă fără doar și poate dintre numeroasele producții care vor rămâne pentru totdeauna gravate în inimile publicului se numără și La Usurpadora, seria cu Fernando Colunga și Gaby Spanic în care actrița a strălucit și și-a demonstrat talentul interpretând unele dintre cele mai îndrăznețe roluri.

Citește și: Gaby Spanic și Alicia Machado, de la prietenie la rivalitate. Care a fost motivul pentru care cele două dive au pornit un “război”

Nu doar trupul său reprezintă un avantaj în ochii publicului, ci și chipul său, care induce în eroare multă lume în încercarea de a-i ghici vârsta.

Gabriela Spanic nu mai este tânăra de altă dată, are 48 de ani, însă strălucește chiar și așa.

Citește și: Thalía, prima actriță “gândită” pentru rolul principal în “La Usurpadora”. Motivul pentru care vedeta a respins proiectul

Au trecut mai bine de două decenii de la fenomenul "La Usurpadora" care a cucerit cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, a cărei istorie continuă să mai răscolească inimile oamenilor.

În articolul

Gabriela Spanic, actrița din “La Usurpadora”, face furori la vârsta de 48 de ani. Cum s-a lăsat fotografiată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x