Happy People
Cine este fosta soție a lui Halit Ergenç. Actorul esste căsătorit de 14 ani cu Bergüzar Korel

Publicat pe 03.04.2024 la 12:17. Actualizat pe 03.04.2024 la 13:06

Halit Ergenç este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Află cu cine a fost căsătorit înainte de a se îndrăgosti ieremediabil de faimoasa Bergüzar Korel, cea cu care este căsătorit de 14 ani.

Halit Ergenç și fosta sa soție, Gizem Erman Soysaldı

Happy Channel/ Instagram

Halit Ergenç este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A interpretat de-a lungul timpului personaje de legendă, la propriu, asta pentru că a jucat în seriale istorice. Printre acestea se numără și 1001 de nopți ce a avut premiera între 2006 și 2009 în țara natală și care astăzi se poate viziona și pe Happy Channel.

Cine este fosta soție a lui Halit Ergenç din 1001 de nopți

A interpretat rolul de protagonist în serialul celebru alături de actuala lui soție. De fapt, așa a și cunoscut-o. Au jucat personaje care se îndrăgostesc și în final ceea ce s-a întâmplat pe micile ecrane a depășit viziunea artistică și s-a imprimat și în viața reală. După ce actorul a ținut să ofere mai multe declarații despre cea care îi este alături de 14 ani și mama a celor trei copii, fanii au început să se întrebe cu cine a mai fost căsătorit actorul în trecut.

Urmărește 1001 de nopți, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Gizem Erman Soysaldı (@gizoska)

Se pare că femeia care i-a furat inima înaintea actriței Bergüzar Korel este o altă vedetă recunoscută în Turcia. Născută pe 4 februarie 1984, Gizem Erman Soysaldı a fost căsătorită cu Halit Ergenç între 2007 și 2008. Cu vedeta din 1001 de nopți, Halit Ergenç s-a căsătorit în 2009 și astăzi au împreună trei copii: Ali, Han și Leyla ( unica fiică). Surprins de către jurnaliști în Bebek, un district din Istanbul, actorul a oferit detalii despre viața pe platourile de filmare și cum reușește să se împartă între traiectoria profesională și viața personală.

Citește și:

“E foarte dificil să stai departe de familie. E dificil să pleci și să te întorci frecvent. Ne-am mutat cu locuința în Londra, într-un alt cartier. Școala copiilor s-a schimbat, de aceea s-au întâmplat modificări.”, a spus actorul. Dacă Halit Ergenç s-a căsătorit din 2009, iată că Gizem Soysaldı și-a găsit fericirea trei ani mai târziu. A îmbrăcat rochia de mireasă și a pășit spre altar încă o dată alături de producătorul de origine turcă Hüseyin Karabey.

Iată povestea actriței Gizem Soysaldı, vedeta care a renăscut din cenușă

În 2007, toată lumea o știa pe aceasta drept tânăra soție a lui Halit Ergenç. Avea 23 de ani când s-a căsătorit cu actorul din 1001 de nopți. Au divorțat 18 luni mai târziu. Gizem Soysaldı a avut nevoie de suport psihologic pentru a depăși drama care i-a lăsat o rană adâncă în suflet.

Citește și:

“Halit m-a dus pe cel mai înalt vârf ca apoi să mă arunce.”, a spus pe atunci vedeta, arată ensonhaber.com. La 9 luni de la divorțul de Gizem Soysaldı, protagonistul din Suleyman Magnificul s-a căsătorit cu Bergüzar Korel, actuala soție.

“Să doresc lucruri rele nu mi se potrivește.”, a spus Gizem Soysaldı la scurtă vreme după ce a aflat de căsnicia fostului său partener. În mediul online, vedeta are 20 de mii de prieteni virtuali și a publicat până acum peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu fotografi celebri. Nu uită să-și încânte fanii cu momente importante din viața personală.

În articolul

Cine este fosta soție a lui Halit Ergenç. Actorul esste căsătorit de 14 ani cu Bergüzar Korel

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp