Happy People
Cine este Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul. Detalii despre viața sa

Publicat pe 20.02.2024 la 22:30. Actualizat pe 20.02.2024 la 20:36

Află detalii despre Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul. Cum și-a început cariera, relații și seriale în care a jucat.

Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul

Happy Channel

Născut pe 19 mai 1972, Özcan Deniz este un cântăreț, compozitor și scriitor din Turcia. Este nepotul cântărețului Șakiro și a început să joace în piese de teatru pe timpul liceului, acolo unde s-a înscris și în grupul de amatori.

Cine este Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul

Prima oară când a urcat pe scenă ca și interpret a fost în 1985 în Aydin. În 1988 s-a mutat la Istanbul și în 1998 în Germania pentru a urma o carieră în muzică. A fost descoperit de un grup de producători și primul său album de debut și-a făcut apariția pe piață în 1992. Cel de-al doilea a venit un an mai târziu, atunci când a și devenit cunoscut în lumea întreagă.

View this post on Instagram

A post shared by سمر دادگر‍•Samar Deniz (@samar.dadgar)

În 1994 a scos pe piață cel de-al treilea album, Beyaz Kelebeğim. În același an a jucat în filmul 'Ona Sevdiğimi Söyle' regizat de Memduh Un. După ce și-a îndeplinit serviciul militar a ținut să scoată un nou album în 1997. Yalan mı este piesa care i-a adus succes neașteptat.

Citește și:

În 1999 a jucat în serialul Aşkın Dağlarda Gezer la care a și contribuit ca și scenarist. Cu toate că s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Șebnem Schaefer în 2022, modelul a negat veștile încă de la început. În ceea ce privește planurile profesionale, actorul revine pe platourile de filmare după o absență de doi ani. În prezent se bucură de dragostea familiei și a ținut să facă publică nunta cu Samar Dadgar. Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul divertismentului, acesta continuă să-și încânte fanii cu proiecte profesionale. În această vară, Özcan Deniz și-a anunțat fanii că revine pe platourile de filmare pentru un nou proiect aparte.

Actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul revine pe micile ecrane

Cu toate că a trecut printr-o perioadă dificilă pe plan personal, actorul și-a găsit într-un final dragostea vieții și s-a căsătorit cu Samar Dadgar. Cu fiecare ocazie, îi dedică soției sale mesaje emoționante pe rețelele sociale.

Citește și:

“Mă bucur că ai venit. Un film a venit în oraș, am renăscut, norii s-au dat la o parte. A devenit o pădure frumoasă. Climatul s-a schimbat, a devenit Marea Mediterană. Tu ai reușit să repari totul cu inima ta iubitoare. Mă bucur că te-ai născut, prințesa din povestea mea.”, au fost cuvintele pe care Özcan Deniz le-a scris.

Acesta va juca în Kızıl Goncalar ( Muguri roșii), unul dintre cele mai așteptate seriale la momentul actual. Actorul o va avea alături pe frumoasa Özgü Namal. Recent, acesta a oferit un concert de excepție în Bodrum. Cu toate că vremea a fost excesiv de călduroasă, actorul s-a amuzat alături de spectatori.

“Am pungi cu gheață dacă cineva suferă de căldură sau din iubire. Cu toții ne vom repara rănile. Doctorul a venit la voi.”, a spus Özcan Deniz printre râsete. Și-a încheiat concertul într-un ritm de aplauze și urale din partea celor prezenți, arată sondakika.com. Acesta a fost căsătorit timp de 1 an și 3 luni cu mama fiului său, însă cei doi au divorțat în 2019. După separare, a acuzat-o pe fosta soție de violență.

În articolul

Cine este Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul. Detalii despre viața sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp