Happy People
Coraima Torres s-a fotografiat cu abdomenul la vedere și a uluit pe toată lumea cu trupul său. Cum arată astăzi Kassandra, actrița care a fermecat cu frumusețea sa

Publicat pe 22.04.2022 la 16:09. Actualizat pe 22.04.2022 la 16:12

Coraima Torres s-a fotografiat cu abdomenul la vedere și a uimit pe toată lumea cu trupul său plin de mușchi. Cât de bine arată actrița la 48 de ani.

Coraima Torres este una dintre cele mai iubite actrițe, care au făcut carieră impresionantă în filmele și serialele turcești.

Ea a cucerit publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane și continuă să facă furori de fiecare dată când apare în fața publicului. Actrița a rămas un etalon al frumuseții și pare că se opune trecerii timpului.

Coraima Torres este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume, îndrăgită mai ales pentru rolul Kassandrei, din telenovela care poartă același nume.

Actrița avea numai 17 ani când atingea inima a milioane de oameni cu frumusețea și talentul său, iar acum la 31 de ani distanță continuă să impresioneze.

Coraima Torres dă clasă tuturor femeilor! Cum poate să arate la 48 de ani. Apariția care a amuțit pe toată lumea

Trupul său impecabil i-a uimit pe internauți și este clar că a dat clasă multor femei cu apariția sa fără cusur. Nu doar că are o siluetă impecabilă, dar trupul său este “blindat” cu mușchi. Apariția sa a tăiat răsuflarea atât bărbaților, cât și femeilor de pretutindeni.

Actrița născută în Venezuela se laudă cu un trup perfect și un chip lipsit de imperfecțiuni la 48 de ani.

View this post on Instagram

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Cert este că pentru a arăta exact ca un sportiv trebuie să muncești foarte mult la sală și să ai un stil de viață sănătos, iar ea, fără doar și poate are o viață disciplinată în acest sens.

Citește și:

Fotografia sa a stârnit admirația mii de oameni, care s-au înghesuit să-i lase comentarii și să-i aprecieze postarea.

Citește și:
În articolul

Coraima Torres s-a fotografiat cu abdomenul la vedere și a uluit pe toată lumea cu trupul său. Cum arată astăzi Kassandra, actrița care a fermecat cu frumusețea sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp