Cum se antrenează Giovanna Antonelli pentru a rămâne în formă. Actrița are 46 de ani și un trup de invidiat

Publicat pe 24.03.2022 la 10:15 Actualizat pe 24.03.2022 la 11:25

Cum se antrenează Giovanna Antonelli pentru a rămâne în formă în ciuda trecerii timpului. Actrița are 46 de ani și un trup de invidiat grație exercițiilor fizice pe care le practică cu regularitate.

Giovanna Antonelli poartă o rochie neagră cu decolteru, își ține mâna stângă în șold și zâmbește

Giovanna Antonelii, în cadrul Vila Nova De Gaia. 8 august 2015

Profimedia Images

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate vedete de telenovele, iar la 46 de ani continuă să fie o prezență activă în mediul online. Cu toate că a trecut de vârsta tinereții, vedeta nu uită să practice sport regulat și să aibă diete care să o ajute în menținerea tonusului muscular.

Actrița a postat recent un videoclip în care le arată fanilor cum se antrenează pentru a avea un trup de invidiat și a putea arăta ca în tinerețe în ciuda trecerii timpului.

Cum se antrenează Giovanna Antonelli pentru a rămâne în formă

Are 46 de ani, însă timpul nu a trecut deloc peste ea, asta pentru că Giovanna Antonelli nu a uitat niciodată să practice sport cu regularitate. De asemenea, dietele echilibrate au încadrat-o între actrițele preocupate de tot ceea ce înseamnă viață sănătoasă.

Deși este mămică a trei copii, Giovanna Antonelli arată și se simte ca o adolecentă, asta pentru că nu uită niciodată că obiectivele setate trebuie realizate. După ce a devenit mămică pentru prima dată, vedeta a descoperit plăcerea alergatului, astfel că a reușit rapid să elimine kilogramele acumulate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, alături de antrenori certificați și-a creat un program pe care l-a respectat cu regularitate și de la care nu s-a abătut niciodată. În cel mai recent videoclip postat pe contul personal de Instagram, Giovanna Antonelli apare în sala de forță alături de antrenor, acolo unde nu pierde nicio mișcare corectă.

Citește și: Daniela Aedo vorbește despre relațiile toxice din viața sa. Ce a declarat protagonista din “Îngerașii”

“În onoarea femeilor! Haideți, avem o întreagă luptă de purtat”, a scris Giovanna Antonelli în dreptul postării din mediul online. Peste o mie de comentarii și mai mult de 80 de mii de aprecieri a primit vedeta în cadrul ipostazei arătate. Are 16 milioane de fani și numărul acesta crește pe zi ce trece, asta pentru că momentele în care Giovanna Antonelli este văzută fac deliciul internauților. Giovanna Antonelli este născută pe 18 martie 1976 în Rio de Janeiro și a devenit cunsocută datorită rolului său din telenovela “Clona”.

Giovanna Antonelli s-a fotografiat în ipostaze greu de egalat

Giovanna Antonelli impresionează de fiecare dată cu frumusețea sa, asta pentru că nu ezită niciodată să-și etaleze formele de invidiat pe rețelele sociale. De cele mai multe ori își încântă fanii cu imagini acolo unde apare îmbrăcată în haine sumare ce îi las pielea la vedere.

“Femeie care nu așteaptă ca lucrurile să se întâmple, ci fac ceva în acest sens”, “Minunată”, “O adevărată inspirație”, “Curajoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul videoclipului în care Giovanna Antonelli apare lovind cu picioarele.

Citește și: Roberto și José Eduardo Santamarina seamănă leit cu tatăl lor. Cum arată cei doi băieți ai actriței Itatí Cantoral

Giovanna Antonelli a avut o relație de iubire cu Murilo Benicio, partenerul său din telenovela “Clona”. Cei doi au devenit părinții unui băiat pe nume Pietro, însă la scurt timp după nașterea acestuia cei doi s-au despărțit. Ulterior, actrița a devenit mămică pentru a două oară, atunci când a dat naștere gemenelor Antonia și Sophia.

Urmărește "Clona", de luni până vineri de la 06.00, doar la Happy Channel

De-a lungul carierei sale, Giovanna Antonelli a primit nenumărate premii între anii 2000 și 2016. Printre acestea se numără și premiul pentru “Cea mai bună actriță” primit în cadrul mai multor festivaluri de gen.

În articolul

Cum se antrenează Giovanna Antonelli pentru a rămâne în formă. Actrița are 46 de ani și un trup de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x