Happy People
Cristina Ciobanasu, într-o rochie albastră mulată. Ținuta în care puțini au avut ocazia să o vadă

Publicat pe 22.06.2021 la 14:20. Actualizat pe 22.06.2021 la 14:27

Frumoasa actriță din serialul “Adela”, Cristina Ciobănașu, a postat nouă fotografie pe InstaStory în care poartă o ținută albastră extrem de elegantă și feminină. Cum arată Criss.

Frumoasa Cristina le-a arătat deja fanilor că are o siluetă de invidiat, mai ales în costum de baie. Cristina a făcut furori pe Instagram și de data aceasta când a arătat că are deja corpul pregătit pentru vară într-o rochie albastră cu decolteu adânc.

Actrița din Adela este a ajuns la inima a zeci de mii de oameni încă de când era micuță, iar talentul și frumusețea sa au scos-o în evidență de fiecare dată. Cristina Ciobănașu îmbracă mereu ținute elegante și se face remarcată prin simplitate și feminitate.

Cristina Ciobănașu are 24 de ani și s-a născut să fie artistă, a atras admirația a zeci de mii de persoane și a devenit un model pentru multe adolescente.

Relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire

Deși cei doi s-au despărțit la începutul acestu ai, ei au rămas buni prieteni și sunt colegi la filmări, având încă multe colaborări împreună. De asemenea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se întâlnesc foarte des pe platoul de filmare al serialului Adela, lucru care îi face să nu stea separați prea mult timp unul de celălalt. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pus punct relației lor și au rupt logodna după 9 ani.

View this post on Instagram

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Cei doi actori au decis să meargă pe drumuri diferite pentru că își doresc să evolueze mai mult în carierele lor. Vlad s-a mutat singur, iar Cristina a rămas în casa în care a locuit cu Vlad.

Frumoasa actriță s-a concentrat mai mult pe filmările pentru serialul "Adela", dar și pentru show-ul "Adela - Tot ce nu se vede". De asemenea, ea și Vlad colaborează atunci când filmează noi episoade din CulTour, emisiunea de pe Happy Channel.

În articolul

Cristina Ciobanasu, într-o rochie albastră mulată. Ținuta în care puțini au avut ocazia să o vadă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp