Cautare: 199 rezultate dupa tagul "cristina ciobanasu"

Ozana Barabancea, la “CulTOUR”: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

acum 88 zile

Ozana Barabancea mărturisește că ar putea să facă o expoziție cu iile pe care a reușit să le strângă de-a lungul timpului. Despre colecția ei impresionantă, despre familie și pasiunile ei, artista va vorbi, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR”, de la Happy Channel.

Ana Baniciu vine, ASTĂZI, la ”CulTOUR”. Iată care este cel mai bun sfat primit de la tatăl său

acum 96 zile

Ana răspunde deschis șirului de întrebări primite în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Criss și Vlad, apariție surprinzătoare de Halloween. Detalii din noul episod nedifuzat ”Fructul Oprit”: ”Pe neașteptate îi surprinde și...”

acum 108 zile

Criss și Vlad au o apariție surprinzătoare de Halloween, la Prietenii de la 11. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt actori în serialul românesc de succes ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20, pe Antena 1.

Ce spun Criss și Vlad despre colaborarea lor cu Maia Morgenstern, în serialul ”Fructul Oprit”

acum 142 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată, zilnic, de Happy Channel, Maia Morgenstern, Bogdan Albulescu, Michaela Prosan, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vorbesc despre atmosfera de la filmările serialului ”Fructul Oprit”.

Cristina Ciobănașu, impresionată. Iată ce surpriză frumoasă i-au făcut, de ziua ei, colegii din ”Fructul oprit”

acum 144 zile

Filmările din Snagov au fost întrerupte pentru ca aniversații zilei să fie felicitați. Gestul lor a impresionat-o teribil pe Cristina Ciobănașu, care le-a arătat fanilor ei de pe instagram cum au surprins-o colegii de filmare.

Reacția Cristinei Ciobănașu, după ce a fost asaltată cu mesaje din partea fanilor serialului ”Fructul Oprit”

acum 163 zile

Serialul ”Fructul oprit” se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Reacțiile fanilor după ce s-a anunțat că, în ”Fructul Oprit”, Cristina Ciobănașu are o fetiță

acum 184 zile

În acest sezon o veți cunoaște și pe Mara, fiica Anei Caragea, în vârstă de 6 anișori. Pe rețelele de socializare, Cristina Ciobănașu le-a făcut cunoștință fanilor cu Maria Nicole, cea care o va interpreta pe fiica sa în sezonul 2 din ”Fructul Oprit”.

Cristina Ciobănașu îi ghicește viitorul lui Vlad. Ce i se va întâmpla?

acum 187 zile

Pe Cristina Ciobănașu ați văzut-o la Happy Channel în pielea Mirunei (în ”Când mama nu-i acasă” și ”O gărmadă de caramele”), sau în rolul Anei, din ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 (serial ce va reveni din 29 august , cu...

Ana, din ”Fructul Oprit”, nu mai e un copil inocent. Iată ce spun fanii despre personajul Cristinei Ciobănașu

acum 194 zile

Printre comentariile primite de fani, Cristina Ciobănașu a primit unul foarte interesant, în care personajul ei, Ana, este analizat amănunțit.

”Al cui este copilul?”, au întrebat fanii în număr mare, după ce Criss a postat clipul celui de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”

acum 194 zile

“Fructul oprit”, prima dramă psihologică din peisajul serialelor românești, își continuă povestea cu un nou sezon, în această toamnă, la Antena 1! Cristina Ciobănașu a postat pe pagina sa de instagram clipul de promovare a celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”.

Petru Păun, schimbare de look pentru cel de-al doilea sezon din ”Fructul oprit”

acum 199 zile

Nu doar Cristina Ciobănașu a trecut printr-o schimbare radicală de look pentru filmările celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit”, ci și Petru Păun.

Imagini SUPERBE din vacanța petrecută de Criss și Vlad în Cuba. Cuvintele sunt de prisos

acum 208 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată, în weekend, de Happy Channel, și-au luat rămas bun de la Cuba, țara muzicii și a culorilor, pe care și-au dorit nespus să o viziteze.

Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad au un invitat cu o voce inconfundabilă

acum 225 zile

Iata ce puteti urmari in editia din 7 iulie a emisiunii ”PovestiCOOL”.

Mesajul emoționant, scris de Vlad, după ce el și Criss au fost lăudați de marea actriță Draga Olteanu Matei

acum 233 zile

Vlad a dorit să îi mulțumească marii actrițe nu doar în direct, ci și pe rețelele de socializare. Din acest motiv, el a publicat, pe contul său de Instagram, un emoționant mesaj de mulțumire.

Cristina Ciobănașu, despre personajul din „Fructul oprit”: „Eu am avut scene de dragoste. Asta e meseria”

acum 234 zile

Cristina Ciobănașu, despre personajul din „Fructul oprit”: „Eu am avut scene de dragoste. Asta e meseria”.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împart, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste: „La 18 ani am fost cerută în căsătorie”

acum 234 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împart, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste: „La 18 ani am fost cerută în căsătorie”.

Iată ce i-au transmis fanii Cristinei Ciobănașu, după schimbarea ei radicală de look

acum 236 zile

Pentru filmările următorului sezon al serialului ”Fructul oprit”, Cristina Ciobănașu a făcut o schimbare majoră de imagine. La vederea noului look al Cristinei, fanii au asaltat-o cu mesaje pe rețelele de socializare.

1
2
3
4
5
»