Happy People
Cum a ajuns Vlad Gherman să urmeze cariera de actor. Momentul care i-a schimbat traiectoria vieții, când era mic

Publicat pe 03.11.2021 la 16:27. Actualizat pe 03.11.2021 la 16:46

Foarte multă lume îl cunoaște pe Vlad Gherman din producțiile de succes ale Antenei 1 în care acesta a participat și nu numai, însă puțini sunt cei care știu că el, de când era mic, voia să devină medic pentru a o salva pe bunica lui. Un moment, însă, i-a schimbat traiectoria vieții.

Vlad Gherman

Antena 1

Vlad Gherman este un tânăr de 28 de ani, cunoscut în România pentru multele sale roluri pe care le avut în producții care au avut un real succes.

Cum a ajuns Vlad Gherman să fie actor. Povestea emoționantă din spatele carierei de scces

Cu toate acestea Vlad Gherman, micuțul Vlad Gherman, visa să devină medic pentru a o salva pe bunica lui, care din cauza unei boli ce i-a măcinat trupul și a pierdut vederea, când acesta era foarte mic.

Iată că pentru omul pe care l-a iubit extrem de mult, acesta avea visul de a deveni medic și de a reda vederea bunicii sale printr-o operație, lucru pe care l-a povestit Vlad Gherman într-un vlog de-al tău, unde a depănat amintiri alături de mama sa.

Visul lui a căpătat o altă formă și totul de la un eveniment care avea să-i schimbe traiectoria vieții până la maturitate.

Mama lui Vlad povestește că a văzut în el și în sora sa, încă de cânde erau mici, înclinații către zona artistică.

Așa că într-o zi, mama lui Vlad Gherman a luat decizia de a-l înscrie pe fiul său la un casting. Aceasta povestește cu zâmbetul pe buze că l-a înscris pe Vlad de vreo trei ori cu nume diferite și cu poze diferite, doar pentru a avea o șansă să câștige castingul pentru o producție.

Ei bine, într-o seară, în jurul orei două, aceasta a văzut că fiul ei a luat castingul și fără să se gândească o clipită, cu lacrimi în ochi, a intrat peste Vlad în cameră plângând de bucurie și mai apoi puternic, că fiul ei a fost acceptat pentru a juca într-o producție televizată.

Vlad era bulversat și nu știa despre ce este vorba și abia după ce mama sa i-a explicat acesta a înțeles că drumul lui deja luă o altă formă, într-o direcție opusă decât visa acesta. Iată că acel moment avea să îi dictez cariera pe care artistul o actorului are în prezent, iar cu ajutorul mamei lu,i care a depistat încă de când erau mic că el are un talent înnăscut pentru a fi în fața camerelor, Vlad Gherman a ajuns un actor de succes din România.

În articolul

Cum a ajuns Vlad Gherman să urmeze cariera de actor. Momentul care i-a schimbat traiectoria vieții, când era mic

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp