Happy People
Cum a apărut Ozge Gurel pe rețelele de socializare, după o perioadă de absență. Fanilor le-a atras atenția postarea

Publicat pe 27.05.2022 la 15:50. Actualizat pe 27.05.2022 la 15:58

Ozge Gurel a revenit în forță pe rețelele de socializare cu o ședință foto profesională. Actrița este extrem de discretă și fiecare apariție a sa este o surpiză. Cum a fost surprinsă.

Ozge Gurel și Can Yaman, în filmul Mr. Wrong

TV Happy/Instagram

Tânăra actriță în vârstă de 35 de ani, de origine turcă, face furori în mediul online de fiecare dată când publică o fotografie, ea a reușind să atragă din nou atenția presei, după ce a revenit pe rețelele de socializare după o perioadă de absență.

Ozge Gurel a revenit pe rețelele de socilizare și și-a surpins plăcut fanii cu apariția fără cusur

Özge Gürel a ajuns la inima multor români după ce a jucat în serialul Mr. Wrong alături de starul turc, Can Yaman. Actrița în vârstă de 35 de ani reușește să atragă toate privirile și a fermecat producătorii celebrelor seriale, în care a avut roluri importante.

Acesta s-a lăsat fotografiată într-un costum office și top în parcarea unei clădiri și în lift.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Citește și:

Ozge Gurel s-a diferențiat în lumea filmului datorită talentului său, a felului de a fi, dar și a stilului său elegant, care nu a putut fi trecut cu vederea. Puțini știu că parcursul actriței în cinematografie a fost inedit, ea renunțând la studii de dragul pasiunii. Urmându-și vocația a ajuns să fie cunoscută de o lume întreagă și să joace în producții cu actori grei.

Rolurile au fost pe măsura atitudinii sale și a modului natural de a fi, lucru care a scos-o totdeauna în față. Stilul său a fost remarcat de fani, așa cum se poate vedea și în ultima postare a actriței, unde apare într-o ținută îndrăzneață.

Citește și:

Özge Gürel s-a născut în Istanbul în data de 5 februarie 1987. Aceasta a locuit în Silivri, Turcia, până a terminat liceul, iar mai apoi a plecat pentru a studia afaceri la Universitatea Beykent. Cu toate că avea o minte sclipitoare, nu a finalizat studiile, ci și-a urmat vocația.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Ozge Gurel a avut parte de un avânt în carieră în urma colaborării pe mai multe serii cu Can Yaman, ultima si cea mai cunoscută fiind Mr. Wrong (Domnul Greșeală). Aceasta a strălucit în dreapta lui Can Yaman, ea fiind iubita starului turc.

În articolul

Cum a apărut Ozge Gurel pe rețelele de socializare, după o perioadă de absență. Fanilor le-a atras atenția postarea

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp