Happy People
Cum a fost surprinsă Ozge Yagiz pe platoul de filmare. Imaginea a fost publicată de actriță

Publicat pe 18.05.2022 la 18:57. Actualizat pe 19.05.2022 la 19:17

Ozge Yagiz s-a impus ca o prezentă extrem de sofisticată și elegantă, lucru admirat de telespectatori, mai ales că modestia este o caracteristică primordială a sa, lucru care poate fi observat mereu pe platoul de filmare.

Ozge Yagiz

TV Happy

În timp ce fetele de vârsta fac primii pași în carieră, ei i-a surâs norocul încă de la 20 de ani. Și-a început cariera în actorie în 2018, cu un mic rol în sezonul 3 al serialului Adını Sen Koy și a interpretat personajul lui Zeliha, care a fost difuzat la Star TV.

În februarie 2019, ea a apărut în serialul Yemin pe și a descris personajul lui Reyhan, primul ei rol principal. De atunci, viața sa s-a schimbat radical. În prezent este urmărită de comunitate generoasă de fani încântată de fiecare apariție a vedetei în mediul online.

Cum a fost surprinsă Ozge Yagiz pe platoul de filmare

De curând, actrița a atras atenția fanilor cu o fotografie de pe platoul de filmare. Admiratorii au putut să o vadă în timpul unei secvențe, la fel de diafană și splendidă cum s-au obișnuit.

Tânăra actriță în vârstă de 24 de ani a ajuns la inima multor persoane, care au reușit să o cunoască prin intermediul unui scenariu incredibil, aducând în fața lor o poveste de iubire ce sfidează granițele. La o vârstă destul de mică, acesta s-a impus în lumea cinematografiei și a reușit să fie admirată la nivel internațional.

Actrița are o viață activă și se află mereu în sala de sport, acolo unde lucrează pentru a fi neschimbată în ochii celor de acasă.

Citește și:

Ozge Yagiz s-a născut pe 10 aprilie 1997 în Turcia. A studiat în cadrul Başkent University, specializarea comunicare. A debutat ca și actriță în 2017 cu rolul lui „Zeliha” în „Adını Sen Koy”. În 2019, vedeta a fost distribuită ca și protagonistă în “Yemin” ( Jurământul”), serial difuzat de Happy Channel.

Citește și:
În articolul

Cum a fost surprinsă Ozge Yagiz pe platoul de filmare. Imaginea a fost publicată de actriță

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp