Happy People
Cum arată Ana Maria Orozco, actrița din "Betty cea urâtă", în sutien și fustă mini din latex la 48 de ani

Publicat pe 07.07.2021 la 15:24. Actualizat pe 21.10.2021 la 17:20

Ana Maria Orozco a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a jucat-o pe Beatriz Pinzón în „Betty cea urâtă”. Aceasta a a avut parte de succes inetrnațional, iar la mai bine de două decenii distanță de la rolul care a făcut-o celebră, aceasta face furori cu un aspect fizic de invidiat.

Ana Maria Orozco, actrița din "Betty cea urâtă"

Profimedia

Ana Maria Orozco avea 25 de ani când și-a făcut apariția în telenovela columbiană care a făcut furori la nivel mondial.

Ana Maria Orozco a devenit acum o femeie matură în toată regula și este admirată pentru frumusețea sa, chiar dacă rolul a propus-o diferit. Ana Maria Orozco, acum în vârstă de 48 de ani, este o femeie extrem de sexy și atrăgătoare, care pozează în ipostaze provocatoare.

De curând a îmbrăcat o fustă mini din latex și s-a lăsat pozată în sutien. Frumoasa brunetă nu mai are nimic în comun cu celebrul său personaj, iar fanii abia că o mai recunosc. Columbianca nu dă semne că timpul trece și se laudă cu un chip lipsit de imperfecțiuni și un trup impecabil.

View this post on Instagram

A post shared by Ana M Orozco (@anaorozcoof)

Cum a ajuns actriță Ana Maria Orozco

Ana Maria Orozco s-a născut în Bogota, Columbia, ca fiică a actorului Luis Fernando Orozco și a vocii de la radio Carmenza Aristizábal. Ea mai are două surori mai mici. În 1999, Ana Maria s-a căsătorit cu Julian Arango, dar, din nefericire, dragostea lor nu a durat prea mult și au divorțat 10 luni mai târziu.

View this post on Instagram

A post shared by Ana M Orozco (@anaorozcoof)

Din 2005 până în 2012, frumoasa Ana a fost căsătorită cu muzicianul Martín Quaglia, iar împreună au două fiice, Mia și Lucrecia.

Ea și-a făcut debutul în lumea actoriei în 1973, pe când era încă o copilă, alături de tatăl ei, în La envidia. Unul dintre cele mai memorabile roluri ale sale, pe lângă cel din Betty cea urâtă, a fost cel de secretară în Perro Amor, în 1998. În 2020, frumoasa actriță lucra pentru filmul Perdida, una a primit rolul Malenei.

În articolul

Cum arată Ana Maria Orozco, actrița din "Betty cea urâtă", în sutien și fusta mini din latex la 48 de ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp