Cautare: 1301 rezultate dupa tagul "actrita"

Agenția Vip. Tania Popa, adevăruri neştiute despre viaţa sa

acum 23 ore

Îşi ţine soţul în priză seară de seară! Tania Popa, teroristă? Romantismul, doar un vis pentru celebra actriţă şi bărbatul ei? Tania Popa, adevăruri neştiute despre viaţa sa! A fost la un pas de închisoare, după ce a făcut contrabandă cu pastă de dinţi?

Paula Chirila, varianta 2020! Cu cine a petrecut noaptea dintre ani, tocmai în Anglia

acum 5 zile

Paula Chirila, varianta 2020! Actrita vine in platoul Răi da Buni cu veşti nou nouţe din viaţa de după divorţ. Cu cine a petrecut noaptea dintre ani tocmai în Anglia, ne dezvăluie imediat!

Acces Direct. Tora Vasilescu, viața între succes și suferință

acum 22 zile

E una dintre cele mai iubite şi mai apreciate actriţe, dar ascunde o dramă teribilă! Tora Vasilescu are mereu zâmbetul pe buze, însă puţini sunt cei care ştiu prin ce a trecut. Actriţa, care a fost la un pas să îşi piardă viaţa, ne-a dezvăluit secretele sale dureroase, după...

Acces Direct. Alexandra Velniciuc, părăsită de mamă la doi ani. Celebra actriță căuta mame de împrumut

acum 25 zile

A crescut fără mamă de la 2 ani şi a învăţat să trăiască fără ea. Actriţa Alexandra Velniciuc şi-a trăit viaţa doar lângă tatăl ei, omul care a renunţat la tot pentru fericirea fiicei sale. Dar tatăl ei nu e singurul bărbat care o face fericită. Şi iubitul său, regizorul...

CulTour. Am/N-am de Crăciun, cu actrița Cosmina Dobrotă

acum 31 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Ce ai alege de Crăciun, cu actrița Cosmina Dobrotă

acum 31 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Actrița Cosmina Dobrotă, 61 de întrebări de Crăciun

acum 31 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

CulTour. Continuă frază de Crăciun... cu actrița Cosmina Dobrotă

acum 31 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

Star Matinal. Cum se menține în formă graviduța Tily Niculae

acum 33 zile

Tily Niculae se află aproape de finalul celei de-a doua sarcini şi nu dă semne de oboseală. Cum arată actriţa şi cât este de pregătită să fie mamă din nou.

Paula Chirilă, "regina accidentelor", leac ciudat împotriva ghinioanelor!

acum 34 zile

Vine Moş Crăciun! Aşa că Paula Chirilă a vrut să-i dea o mână de ajutor. Şi ca să fie sigură, a făcut şi un test drive.

Jocul "Am/N-am" cu actrița Ioana Ginghină

acum 39 zile

Actrița Ioana Ginghină participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour.

Jocul "Continuă fraza" cu actrița Ioana Ginghină

acum 39 zile

Actrița Ioana Ginghină participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour.

Actrița Ioana Ginghină, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 39 zile

Actrița Ioana Ginghină a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Jocul "Ce-ai alege?" cu actrița Ioana Ginghină

acum 39 zile

Actrița Ioana Ginghină participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour.

AjutEu! Copilărie fără scrisori către Moș Crăciun! Simona Ghiocel a fost operată de scolioză şi sinostoză. Fetița își dorește să devină actriță

acum 50 zile

Zâmbeşte rar, iar cadourile de sub bradul de Crăciun sunt, pentru ea, mai mult o închipuire. La doar 12 ani, Simona Ghiocel nu ştie ce înseamnă adevărata fericire. A învăţat, în schimb, ce înseamnă suferinţa şi grijile. Şi a mai învăţat ceva: să viseze şi să spere.

Jocul "Continuă fraza" cu actrița Magda Catone

acum 50 zile

Actrița Magda Catone participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

CulTour. Jocul "Ce-ai alege?" cu actrița Magda Catone

acum 50 zile

Actrița Magda Catone participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Maia Morgenstern, miştouri crunte la adresa juraților iUmor: Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare gijă, că e posibil să-ți ceară un cui

acum 53 zile

Maia Morgenstern face miştouri crunte la adresa juraților iUmor. ”Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare gijă, că e posibil să-ți ceară un cui”, a spus marea actriță.

CulTour. Jocul "Ce-ai alege?"... cu actrița Ilona Brezoianu

acum 54 zile

Actrița Ilona Brezoianu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Actrița Ilona Brezoianu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 54 zile

Actrița Ilona Brezoianu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

1
2
3
4
5
»