Cautare: 1164 rezultate dupa tagul "actrita"

Star Matinal. Ani Creţu s-a apucat de karate. De ce a luat actrița această decizie

acum 2 zile

Ani Creţu a oferit, din nou, o lecţie de ambiţie şi de curaj! Împreună cu fiul său, acrtiţa s-a apucat de karate. Iată cum se descurcă!

Dana Rogoz, portret din 61 de întrebări de la CulTour (2)

acum 2 zile

Actrița Dana Rogoz a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Dana Rogoz, portret din 61 de întrebări de la CulTour

acum 2 zile

Actrița Dana Rogoz a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Dana Rogoz, interviu de excepție la "Cultour"!

acum 2 zile

Actrița Dana Rogoz a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Actriţa Ani Creţu şi-a găsit echilibrul într-un sport periculos!

acum 3 zile

Ani Creţu, experienţă care i-a schimbat viaţa, pentru a-şi salva fiul! Decizia radicală pe care a luat-o actriţa! Practică un sport periculos!

Carmen Tănase, relaţie la distanţă cu fiul mutat în Amsterdam

acum 4 zile

Actrita Carmen Tănase face dezvaluri in premiera despre viata de dupa Fructul Oprit. Fascinantele povesti despre cea mai mare bogatie a ei, despre cele mai reusite momente, dar si despre idealul de frumusete, vise implinite si dezamagiri.

De ce n-a vrut Carmen Tănase să joace în noul serial de la Antena 1

acum 4 zile

Actrita Carmen Tănase face dezvaluri in premiera despre viata de dupa Fructul Oprit şi de ce a refuzat să joace în noul serial de la Antena 1

Kira, fiica lui Gică Hagi, debutează pe marile ecrane

acum 4 zile

Gică Hagi are motive de mândrie! Fiica lui, Kira, își va face debutul ca actriță în această toamnă și este foarte emoționată. Kira, în vârstă de 24 de ani, va juca într-un film regizat de Toma Enache, ce prezintă povestea unui compozitor în penitenciar.

Leșina de foame pe stradă! Actrița Virginia Rogin, dezvăluiri crunte!

acum 5 zile

A rămas singură, cu un copil, a fost dată afară din casă şi a avut zile când leşina de foame. Acesta a fost, pare-se, preţul pe care a trebuit să îl plătească pentru o carieră de succes. Este vorba despre îndrăgita actriţă Virginia Rogin, cunoscută mai ales pentru rolurile de...

Star Matinal. Doinița Oancea a primit inelul de la iubit

acum 6 zile

Doinița Oancea este mai fericită ca niciodată. Actrița din Fructul Oprit a primit inelul de la iubit.

Star Matinal. Actrița Natașa Raab a învins cancerul, dar nu a mai putut face copii

acum 6 zile

Natașa Raab a învins cancerul, dar nu a mai putut face copii! Visul ei de o viață a fost spulberat! Însă soțul a fost alături de ea! "Coana Chiva" povesteşte momentele cumplite prin care a trecut.

Răi da buni. Nuami Dinescu, călătoria în care şi-a găsit menirea. Ce a adus cu ea tocmai din Palestina!

acum 12 zile

Invitată în emisiunea Răi da buni, Nuami Dinescu, actriţa care amână totul pentru a-şi împărtăşi povestea, face dezvăluiri despre călătoria în care şi-a găsit menirea. Iată ce a adus cu ea tocmai din Palestina!

Cronică filmelor care trebuie vizionate: Un ete brulant (Franța 2011) şi Uglydolls (SUA 2019)

acum 12 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Un ete brulant, Uglydolls,

SAF - o poveste despre supraviețuire. Actrița Mihaela Trofimov: Am filmat în Istanbul

acum 12 zile

Invitata la "Neatza cu Răzvan și Dani", Irina-Margareta Nistor, alături de actrița Mihaela Trofimov, au comentat filmul SAF, o poveste despre supraviețuire.

Star Matinal. Paula Chirilă, lăsată fără replică de către fetița ei: Eu nu-mi doresc să fiu actriță

acum 13 zile

Invitate în emisiunea Star Matinal, Paula Chirilă și fiica ei, Carla, au vorbit despre cât de frumoasă este relația dintre ele, dar și despre cariera la care vizează fetița ei. „Eu nu-mi doresc să fiu actriță”, a spus Carla, iar mama ei, Paula, a rămas fără replică.

Star Matinal. Paula Chirilă s-a tuns zero și s-a împrumutat de 5.000 de dolari să fie actriță: Am făcut foamea la început. Nu aveam bani nici să mă duc acasă

acum 13 zile

Chelia cu care Paula Chirilă s-a prezentat la primul ei casting în televiziune a costat-o două ore de probe. „Eram ce le trebuia lor, dar nu se puteau obişnui cu faptul că eu nu aveam păr". Chiar şi fără păr, Paula mărturiseşte că era foarte curtată de bărbaţii din televiziune,...

Star Matinal. Alexandra Velniciuc, relație specială cu tatăl său: Alergam după femei blonde pe stradă și le spuneam mama

acum 16 zile

Alexandra Velniciuc a venit la Star Matinal și a vorbit despre relația ei cu tatăl său, și nu numai. ”Alergam după femei blonde pe stradă și le spuneam mama”, a declarat actrița.

Ce fetişuri are Giulia Anghelescu şi de ce Tanţa s-a făcut rea în noul serial "Sacrificiul"

acum 17 zile

Interpreta Giulia Anghelescu este o apariţie rară la evenimentele mondene. Dar şi când o face, are ce să povestească! La acelaşi eveniment au participat şi Doiniţa Oancea şi iubitul ei, pictorul Adrian Călin. Actriţa a vorbit despre rolul său din cel mai nou serial care va începe la...

Star Matinal. Paula Chirilă, intervenție estetică ciudată: A durut puțin, dar a meritat operația

acum 17 zile

Paula Chirilă şi-a făcut o operaţie estetică, cel puţin ciudată! Actriţa şi-a făcut retuş la bărbie şi la mandibulă și își mai dorește un lifting mamar.

Alexandra Velniciuc, motivul pentru care nu a devenit mamă! "Îmi e foarte bine aşa cum sunt!"

acum 18 zile

Şi-a dedicat viaţa carierei şi a lăsat familia în plan secund. Actriţa Alexandra Velniciuc ne spune motivul pentru care nu a devenit mamă până acum! Totul despre dezamăgiri şi regrete!

1
2
3
4
5
»