Happy People
Cum arăta Celine Dion în adolescență. Imagine superbă cu artista în floarea vârstei

Publicat pe 12.10.2021 la 18:11. Actualizat pe 14.10.2021 la 18:35

Celine Dion este o cunoscută cântăreață canadiană, care încă de la o vârstă fragedă se pregătea să devină o legendă în muzică. Artista internațională a postat de curând o fotografie din adolescență, atunci când cariera muzicală era deja înfloritoare.

Celine Dion este cunoscută la nivel internațional încă de când era mică, atât datorită talentului său, cât și a relației sale cu un bărbat cu 26 de ani mai mare, fapt care a stârnit multe controverse.

Celine Dion era o adeolescentă superbă

Arista era un real talent încă de mică, iar soțul ei, cel care a și descoperit-o, a ajutat-o să devină un artist complet.

De curând, artista a postat o fotografie din adolescență, fapt care a atras atenția tuturor. Aceasta a reușit din nou să atragă atenția presei și să țină primele pagini ale tabloidelor.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Atunic, aceasta era deja într-o relație cu cel care urma să-i devină soț și alături de care a îmbătrânit.

René Angélil a cunoscut-o pe Celine Dion când avea 12 ani. Demult, aceasta a oferit un interviu în care a povestit întâmplarea care i-a schimbat traiectoria vieții: Am fost în biroul lui și am cântat pentru el. Aveam 12 ani. De atunci, am lucrat doar împreună”.

Citește și:

Important de știut este faptul că René Angélil și-a ipotecat casa pentru a o face pe Celine Dion artistă, încă de mică. Aceasta a petrecut foarte mult timp alături decel care îi era impresar, iar la 19 ani aceasta s-a îndrăgostit și a format oficial o relație cu René Angélil, care atunci avea 45 de ani.

Părinții ei nu au fost de acord cu relația, care a stârnit controverse foarte mari la nivel internațional, pentru că e era deja cunoscută la acea vârstă. Familia ei și în special mama sa a fost extrem de supărată și s-a opus tot timpul relației lor.

Citește și:

"A fost foarte dificil pentru ea (n.r mama). Când i-am spus ce simt pentru el, a încercat tot ce a putut ca să mă facă să mă răzgândesc. Am fost furioasă, la început, dar ea a încercat să mă facă să înțeleg că acest bărbat a mai fost căsătorit de două ori, că are trei copii și că nu este responsabil.

Mi-a spus: «Ești copilul meu, ești fetița mea, iar eu îmi doresc să întâlnești un Făt-Frumos perfect». Însă, dragostea noastră a fost atât de puternică, încât toată familia mea s-a îndrăgostit de el, iar mama mea n-a mai avut de ales”, a povestit Céline Dion, într-un alt interviu.

Céline Dion și René Angélil au împreună trei copii. Acesta s-a stins din viață în anul 2016 de cancer.



În articolul

Cum arăta Celine Dion în adolescență. Imagine superbă cu artista în floarea vârstei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp