Cum arăta Mara Oprea, actrița din Adela, în copilărie. Imaginea înduioșătoare de la vârsta inocenței

Publicat pe 06.10.2021 la 16:48 Actualizat pe 07.10.2021 la 11:54

Mara Oprea este o tânără actriță care a făcut pași foarte mari în drumul carierei sale. Încă de la o vârstă fragedă, am putea spune, aceasta a apărut pe micile ecrane într-un serial care i-a adus faimă și recunoaștere. Mulți o știu în prezent, însă puțini au avut ocazia să o cunoască când era doar o copiliță. Cum arăta la doar câțiva anișori.

Mulți o știu în prezent pe Mara Oprea, însă puțini au avut ocazia să o cunoască când era doar o copiliță

Instagram/Mara Oprea

Fără doar și poate este o actriță care și-a câștigat locul prin talent, profesionalism și dedicare, iar pe lângă calitățile profesionale care au scos-o în față, frumusețea sa angelică a fost un plus în fața producătorilor, care au ales-o ca personaj principal în serialul Adela.

Cum arăta Mara Oprea în copilărie

La doar 21 de ani, aceasta a devenit o figură cunoscută pentru milioane de români, pe care i-a captat cu povestea Adelei și totul datorită felului în care joacă și a producției imense din spate.

Aceasta impresionează cu felul său de a fi, dar și cu frumusețea recunoscută încă de când era o copiliță. Actrița avea o frumusețe specială de foarte mică și știa cum să se joace cu obiectivele camerelor de fotografiat, încă de pe atunci.

Citește și: Mara Oprea, de o eleganță greu de trecut cu vederea. Cum arată rochia cu crăpătură îmbrăcată de actrița din serialul Adela

Chipul său angelic și ochii albaștri o facă să strălucească, iar imaginea cu ea din copilărie a circulat pe internet zilele acestea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mara este absolventa colegiului Gheorghe Lazăr și a studiat teatrul la UNATC. Actrița de 21 de ani a fost pasionată de artă încă de mică, iar muzica pare să fi fost prima sa dragoste.

Pe lângă teatru, Mara mai este pasionată și de pian. De asemenea, una dintre marile pasiuni ale marei este baletul, aceasta având pe rețelele sociale fotografii în care face mișcări de dans.

Mara Oprea a îmbrățișat personajul pe care îl interpretează în serialul Adela, care i se potrivește de minune. Mara interpretează rolul Adelei, o fată de la țară, foarte muncitoare, care visează să devină jurnalistă. Adela este o fată simplă, bună la suflet și extrem de prietenoasă.

Citește și: Cum se răsfață Mara Oprea și Oana Moșneagu după zi de filmare pentru serialul Adela. Cum au fost surprinse cele două

Serialul în care joacă Mara Oprea este difuzat în fiecare joi, de la 20:30 pe Antena 1 și este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

În articolul

Cum arăta Mara Oprea, actrița din Adela, în copilărie. Imaginea înduioșătoare de la vârsta inocenței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x