Happy People
Cum arată Ozge Gurel fără pic de machiaj pe chip. Adevărul despre tenul actriței din Mr. Wrong

Publicat pe 16.06.2021 la 12:00. Actualizat pe 16.06.2021 la 12:22

Ozge Gurel, actrița care joacă alături de Can Yaman în noul serial Mr. Wrong, este de o frumusețe răpitoare. Nici nu e de mirare faptul că starul turc este ales să joace alături de femei foarte frumoase. Cum arată Ozge Guerl când nu se lasă pe mâna stiliștilor.

Ozge Gurel și Ca Yaman în Mr. Wrong

Happy

Ozge Gurel este o tânără actriță care s-a făcut remarcată în lumea filmelor turcești datorită talentului său, dar și a frumuseții răpitoare. Aceasta are un chip la care multe femei visează, iar atunci când nu se lasă pe mâna stiliștilor arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează un chip perfect, ci și grija pe care o are față de propriul trup.

Tenul său este impecabil și luminos, iar trăsturile chipului sunt aceleași ca în fotografiile realizate de fotografi profesioniști.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Cine este Ozge Gurel și ce a făcut după ce a renunțat la studii de tânără

Özge Gürel și Can Yaman vor fi protagoniștii unui nou serial, care le va pune în lumină calătățile actoricești. În Mr. Wrong, cei doi vor fi avea parte de o călătorie către înțelegerea iubirii. Dacă pe Can Yaman îl știe toată lumea, pe Özge Gürel mai puțin.

Citește și:

Özge Gürel este o tânăra actriță în vârstă de 34 de ani de origine turcă, care s-a născut în Istanbul în data de 5 februarie 1987. Aceasta a locuit în Silivri, Turcia, până a terminat liceul, iar mai apoi a plecat pentru a studia afaceri la Universitatea Beykent. Cu toate că avea o minte sclipitoare, nu a finalizat studiile, ci și-a urmat vocația.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

A luat lecții de actorie, urmate de lecții în managementul actoriei. Gürel a pășit în lumea filmelor cu personajul „Zeynep” din Kızım Nerede. În 2014, a devenit actrița principală în Sezonul Cireșelor.

În articolul

Cum arată Ozge Gurel fără pic de machiaj pe chip. Adevărul despre tenul actriței din Mr. Wrong

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp