Cautare: 808 rezultate dupa tagul "machiaj"

Tendinţe de make-up! Cum ne machiem în sezonul primăvară-vară?

acum 32 zile

Cele mai importante tendinte machiaj 2020 sunt despre culoare si stralucire, scenele de la Paris, Londra, Milano, New York, oferindu-ne multe nuante de neon, pastel, combinatii care atrag atentia foarte usor.

Agenția Vip. Geta State, demonstraţie inedită de machiaj, în direct

acum 36 zile

De la muzica populară, la pensule şi farduri. Geta State, demonstraţie inedită de machiaj, în direct. Oare renunţă artista la cariera în muzică şi devine make-up artist?

Neatza cu Răzvan și Dani. Machiajul perfect în sezonul rece

acum 40 zile

Aerul uscat și temperaturile scăzute se pot dovedi niște inamici veritabili pentru aspectul și sănătatea tenului. Cosmeticele trebuie să fie alese cu grijă, altfel pielea poate avea de suferit.

Agenția Vip. Probă de curaj. Dansatoarea cu mai mari sâni din România renunţă la make-up

acum 60 zile

Vedeta terorizată de bustul mult prea generos, probă de curaj, în direct. Dansatoarea cu mai mari sâni din România renunţă la make-up, pentru prima dată la TV. Primele imagini cu celebra Mona fără strop de machiaj.

Albastru clasic, culoarea anului în materie de machiaj

acum 78 zile

În timp ce în 2019 am văzut nuanțe de corai ce aminteau de primăvară, dând o notă fresh atât în machiaj, cât și în ținute, acum este vremea pentru albastrul regal.

Star Matinal. Andreea Raicu a ieșit din casă fără strop de machiaj

acum 106 zile

Ajunsă la 42 de ani, Andreea Raicu a luat o decizie neaşteptată! La final de an, vedeta s-a dat pe natural! Zilele trecute, paparazzii noştri au întâlnit-o pe Andreea Raicu în oraş, chiar în timp ce cobora din autoturismul său. Cu telefonul mobil la ureche şi cu zâmbetul pe buze,...

Trucuri pentru un machiaj spectaculos! Cum să treci de la un make up de zi la unul de seară

acum 118 zile

Trucuri pentru un machiaj spectaculos! Cum sa treci dela un make up de zi la unul de seară

Neatza cu Răzvan și Dani. Sfaturi pentru un machiaj de iarnă rezistent

acum 132 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, ne prezintă un machiaj de iarnă rezistent.

Neatza cu Răzvan și Dani. Vrei să ai un machiaj impecabil? Uite care sunt cele mai frecvente greșeli de make-up

acum 154 zile

Vrei să-ți ascunzi imperfecțiunile, dar nu știi cum să o faci? La Neatza cu Răzvan și Dani poți vedea care sunt cele mai frecvente greșeli de make-up.

Recomandări de Weekend - Neatza cu Razvan si Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 158 zile

Mădălina, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 2 - 3 noiembrie 2019.

Amenințări între Roxana Stancu și Ana Maria Manolache, la Like a Star!

acum 164 zile

În prima gală a emisiunii "Like a Star!", Ana Maria Manolache i-a reproșat cântăreței de manele, Roxana Stancu, faptul că i-a folosit trusa de machiaj fără acordul ei.

Like a Star. Discuție aprinsă între Roxana Stancu și Ana Maria Manolache

acum 167 zile

Ana Maria Manolache i-a reproșat cântăreței de manele, Roxana Stancu, faptul că i-a folosit trusa de machiaj fără acordul ei.

6 trucuri de machiaj pentru tenul cu riduri

acum 167 zile

Dupa o anumita varsta, vei observa ca nuantele stridente si culorile sidefate nu se mai potrivesc tenului tau, asa ca e timpul sa faci o schimbare in trusa ta de machiaj!

Trucuri pentru un machiaj spectaculos! Cum facem contouring în funcţie de forma feţei

acum 174 zile

Trucuri pentru un machiaj spectaculos! Tehnica de conturare a machiajului constă în redesenarea trăsăturilor feţei şi ascunderea imprefecţiunilor!

Acces Direct, Maia Maorgenstern, secrete de familie: Pentru Claudiu Istodor am o admirație nemăsurată

acum 176 zile

Nonconformistă, fără strop de machiaj şi extrem de naturală, cînd vine vorba de dragoste şi frumuseţe! Ei bine, pentru prima dată, celebra Maia Maorgenstern şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre cel care i-a fost partener de viaţa şi care, acum îi este partener în serialul...

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum va puteți face rapid și ușor un machiaj de zi

acum 181 zile

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un salon din București, a aflat de la Mădălina Petcu, make-up artist, secretele machiajului de zi.

Răi Da Buni. Ritualurile Andreei Marin, pas cu pas! "Sunt foarte deschisă către nou"

acum 196 zile

Andreea Marin, invitată la "Răi, Da' Buni", și-a dezvăluit, în direct, ritualurile de frumusețe pe care le are zi de zi.

Neatza cu Răzvan și Dani. Mare atenție unde vă faceți intervențiile estetice!

acum 201 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, a aflat de la Elisabeta Vlădescu, expert dermopigmentist, dacă sunt periculoase pigmentarile și la ce trebuie să avem grijă din punct de vedere medical

Star la mare fitză. Noua fiță în materie de machiaj. Cum se face machiajul fără nicio pensulă

acum 215 zile

Specialistul a venit la ”Star la mare fitză” și a prezentat cum se face machiajul fără nicio pensulă.

Oana de la Dragoste fără Secrete își umple timpul cu machiajul

acum 256 zile

Laurențiu și Oana, un leu căsătorit cu un berbec, 26 de ani, respectiv 29. Au un bebeluș, de care vor sta departe pe durata participării la emisiune. Vor reuși să treacă peste acest stres?

1
2
3
4
5
»