Happy People
Cum arată tatăl lui Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă. Toți au rămas uimiți

Publicat pe 18.10.2024 la 10:52. Actualizat pe 18.10.2024 la 11:29

Mert Ramazan Demir și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă publicată în mediul online. Actorul și tatăl său stau unul lângă celălalt.

Cum arată tatăl lui Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă

Instagram

Numele lui Mert Ramazan Demir continuă să fie pe primele pagini ale publicațiilor din Turcia. Datorită relației cu colega de platou sau faptului că își continuă proiectele profesionale, actorul este din ce în ce mai îndrăgit. Fiecare etapă din viața sa este intens documentată. Astfel, internauții nu au putut rămâne indiferenți asupra ultimei fotografii publicate de acesta în mediul online.

Cum arată tatăl lui Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă

“Ferit” din Golden Boy – Dragoste rebelă a făcut parte din multe producții importante de-a lungul timpului precum Şahmaran, UFO, Öğretmen, Sesinde Aşk Var, Üç Harfliler: Adak. Cu toate acestea, rolul său din această producție l-a plasat pe cele mai bune locuri din topurile realizate de fani.

View this post on Instagram

A post shared by Mert Ramazan Demir (@mertramazandemir)

Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt similare cu cele alea protagonistei din Golden Boy – Dragoste rebelă. Este vorba despre Afra Saraçoğlu. Cei doi formează un cuplu de ceva timp, chiar dacă la un moment dat s-a speculat că nu ar mai fi împreună.

Citește și:

De asemenea, sezonul trei le-a adus personajele într-o etapă de separare, ceea ce a dus zvonurile și mai departe. Viața personală a celor doi a ajuns să fie un adevărat punct de interes. O poză cu Mert Ramazan Demir și tatăl său i-a uimit cu adevărat pe cei care îl îndrăgesc.

Mert Ramazan Demir s-a născut în anul 1998, fiind un copil curios ca toți ceilalți din capitala Turciei. A început de jos, și nu după multă vreme a făcut parte din proiecte importante realizate în țara sa natală. Odată cu Golden Boy – Dragoste rebelă ce a avut premiera în 2022, s-a implicat și în Shahmaran care a avut premiera în 2023. Nu este de mirare faptul că succesul său este unul de neegalat.

Mert Ramazan Demir nu a rămas indiferent la postarea parteneri sale

După ce fanii au observat că cei doi sunt din nou prieteni în mediul online, detalii legate de noua lor relație au început să apară. Așa a fost cazul când Afra Saraçoğlu a postat mai multe imagini pe pagina sa de instagram, iar Mert Ramazan Demir a ținut să lase un comentariu.

Vedeta a îmbrăcat o rochie albă midi, asortată cu un pulover cu mâneci lungi și o șapcă. De asemenea, a încălțat pantofi sport de tenis. Nu mai este niciun dubiu faptul că cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual.

Citește și:

Afra Saraçoğlu a călătorit recent la Paris, acolo unde a avut parte de mai multe sesiuni foto. S-a declarat îndrăgostită de ținutele sale pe care unii dintre internauți au ținut să le judece. După ce a format un cuplu cu Mert Yazıcıoğlu, aceasta s-a îndrăgostit de colegul său de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă. Acesta continuă să fie activ pe rețelele sociale, acolo publică fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și profesională. A jucat în UFO din 2022.

În articolul

Cum arată tatăl lui Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă. Toți au rămas uimiți

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp