Pelin Akil și Mert Ramazan Demir s-au sărutat. Ce reacție au avut fanii când au văzut scena pe micile ecrane

Publicat pe 30.09.2024 la 10:02 Actualizat pe 30.09.2024 la 10:52

Frumoasa actriță Pelin Akil din îndrăgitul serial Golden Boy a primit multe critici din partea fanilor după ce au urmărit un nou episod din serialul turcesc.

Pelin Akil și Mert Ramazan Demi

Instagram

Într-un episod nou din sezonul 3 al serialului Golden Boy, actorii Pelin Akil și Mert Ramazan Demir se sărută. Se pare că fanii că nu au fost încântați de această apropiere dintre ei.

Pelin Akil a primit multe comentarii pline de hate de la fanii serialului pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Actorii Pelin Akil și Mert Ramazan Demir, intens criticați de fanii serialului Golden Boy

Actrița Pelin s-a alăturat distribuției din serialul Golden Boy abia în sezonul 3, dar fanii nu au primit-o cu brațele deschise atunci când au văzut ce rol joacă.

Citește și: Pelin Akil, atacată de fani în comentarii pentru rolul ei din Golden Boy - Dragoste rebelă. Ce i s-a întâmplat

În ultimul episod difuzat la televiziunea turcească, Pelin Akil a primit multe critici din partea fanii serialului.

Cei care îndrăgesc serialul sperau ca personajele lor preferate, Seyran și Ferit, să se împace. Cu toate acestea, se pare că despărțirea dintre ei, așa cum au stabilit-o producătorii, pare să fie definitivă.

Seyran chiar s-a căsătorit cu altcineva între timp. Cu toate acestea, Ferit încă se gândește intens la Seyran, deși recent s-a sărtutat cu Diyar, personaj interpretat de actrița Pelin Akil.

Comentariile cu critici nu au întârziat să apară atunci când sărutul celor doi a apărut pe micile ecrane. Se pare că mulți adresează acest hate direct către actriță, deși ea nu are nicio vină și aexplicat în repetate rânduri că este doar un rol pe care trebuie să îl joace.

Mulți dintre fanii serialului i-au scris actriței în comentarii la postările ei de Instagrm că ar fi mai bine să renunțe la acest serial și unii chiar i-au zis că ar trebui să renunțe la actorie.

Citește și: Pelin Akil este actrița care se alătură distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă în sezonul 3. Află detalii despre vedetă

Pelin Akil s-a alăturat distribuției serialului Golden Boy – Dragoste rebelă și se pare că fanii o judecă în comentarii pentru aparițiile ei. Se pare că frumoasa actriță a fost intens criticată de telespectatorii care îndrăgesc serialul Golden Boy – Dragoste rebelă și a primit multe insulte.

Cei care nu o plac pe Pelin Akil sunt chiar fanii actorilor Afra Saraçoğlu and Mert Ramazan Demir. Pelin Akil interpretează rolul antagonistei Diyar, iar acesta e motivul pentru care fanii serialului nu o îndrăgesc.

În serialul turcesc, personajul ei este îndrăgostit de Ferit, rol interpretat de Mert Ramazan Demir. După ce a fost lansat trailerul sezonului 3 din Golden Boy – Dragoste rebelă, Pelin Akil a primit critici intense. Actrița s-a simțit nevoită să vină cu o rugăminte pentru fani.

“Acesta e doar un scenariu și sunt doar o actriță. Nu trebuie să luați lucrurile așa în serios”, a fost replica lui Pelin care s-a înfuriat atunci când a văzut cât de aspru e judecată de public.

Citește și: Emre Altuğ vorbește despre despărțirea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Cum s-a schimbat totul pe platourile de filmare

Se pare că ea nu e singura actriță din serial care s-a confruntat cu hate-ul și comentariile negative ale fanilor. Actrița Buce Buse Kahraman a fost și ea pusă într-o postură asemănătoare.

În cazul lui Buce Buse, lucrurile au degenerate în așa fel încât ea și-a dorit să părăsească distribuția serialului pentru o vreme și a revenit în sezonul 3.

În articolul

Pelin Akil și Mert Ramazan Demir s-au sărutat. Ce reacție au avut fanii când au văzut scena pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2024. Berbecii au parte de o trezire la realitate. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Anunţ de angajare în Bucureşti: covrigar pentru 4.500 de lei. Salariul concurează cu cel primit de mai multe profesii în Grecia
a1.ro
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
HelloTaste.ro
Cornuri pufoase cu unt. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Ce sunt suplimentele cu ulei de pește și care sunt beneficiile lor pentru sănătatea organismului
useit.ro
Eclipsa solară „inel de foc” va avea loc pe 2 octombrie. În ce zone va fi vizibil fenomenul inedit 
as.ro
Cum arată soţia milionarului care îşi construieşte un castel în România! Femeia este de o frumuseţe răpitoare
MediCOOL
Antrenamentul cu intervale de intensitate redusă: ce este și prin ce se diferențiază de alte tipuri de antrenamente fizice
Spynews
Victor Slav nu a venit la ziua fiicei sale! Deși Bianca Drăgușanu l-a invitat, acesta a ales să o serbeze separat pe Sofia
DeParinti
Coalescența de labii: ce este, diagnostic și tratament
MediCOOL
8 obiceiuri de dimineață care îți pot îmbunătăți memoria. Ce efecte pot avea asupra acestei funcții a creierului
HelloTaste
Șnițel vienez sau Wiener Schnitzel. Rețetă din bucătăria austriacă
x