Happy People
Cum s-a filmat Anahi în sala de forță. Iată ce excerciții face pentru a se menține în fromă

Publicat pe 21.10.2022 la 18:54. Actualizat pe 21.10.2022 la 19:02

Anahi fost una dintre cele mai cunoscute actriţe adolescente din Mexic! Azi, frumoasa din "Primer Amor" şi "Rebelde" are 39 de ani...şi este extrem de sexy pentru că facce mult sport pentru a se menține în formă.

Anahi

TV Happy

În urmă cu zece ani, adolescentele din întreaga lume o divinizau. Pentru Anahi, rolul din "Rebelde" a fost rampa de lansare la nivel mondial. Acum, are 39 de ani şi a renunţat la cariera artistică de dragul familiei, dar își amintește cu drag de timpurile de glorie.

Ce exerciții face Anahi pentru a se menține în formă

Vedeta RBD face spectacol cu formele sale bine lucrate la sală. În filmarea în care face exerciții, Anahi a putut fi recunoscută cu ușurință datorită siluetei de invidiat. Ea poartă echipament sportiv: bustieră și colanți.

Pentru Anahi o siluetă ca trasă prin inel nu e niciodată o problemă, asta pentru că blondina are de fiecare dată grijă ce mănâncă, dar și la ce exerciții apelează pentru a rămane tonifiată indiferent de sezon.

Citește și:

În urmă cu 12 ani, telenovela “Rebelde” făcea furori în întreaga lume. Poveştilor unor liceeni din Mexic au cucerit inimile a milioane de oameni, iar piesele trupei RBD erau ascultate de toţi adolescenții la vremea aceea, în prezent artistele care au făcut furori s-au schimbat mult!

După "Rebelde", am mai văzut-o pe Anahi doar într-o singură telenovelă, "Dos Hogares". În 2015, artistă s-a căsătorit cu guvernatorul din Chiapas, Manuel Velasco Coello, iar în prezent este mama a doi copii.

Avea doi ani când a intrat în lumina reflectoarelor, odată cu rolul din serialul Chiquilladas. A jucat în fel de fel de producţii în perioada copilăriei, iar în 2004, regizorul Pedro Damián o invită să facă parte din distribuția telenovelei Rebelde, pentru a o interpreta pe Mia Colucci, una dintre cele patru protagoniste.

În articolul

Cum s-a filmat Anahi în sala de forță. Iată ce excerciții face pentru a se menține în fromă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp