Happy People
Cum și-a făcut apariția Shakira la revenirea în Barcelona, orașul din care a vrut să plece cu orice preț după divorț

Publicat pe 05.06.2023 la 18:14. Actualizat pe 05.06.2023 la 19:17

Shakira a revenit în Barcelona, orașul unde a crescut și și-a întemeiat o familie. Artista a ținut cu orice preț să părăsească Barcelona după divorț și a ales să se mute în Miami alături de cei doi fii ai săi.

Shakira

Gettyimages.com

De curând, revenirea sa a luat prin surprindere pe toată lumea. Shakira a revenit în Barcelona, nu a reușit să stea prea mult departe de locul de care o leagă atât de multe amintiri. Obișnuită să bifeze apariții spectaculoase, nici de această dată nu a dezamăgit pe nimeni! Revenirea sa pare o răzbunare extrem de îndrăzneață și sexy!

Cântăreața columbiană a revenit din Statele Unite ale Americii în Spania, cu ocazia unui eveniment special, Marele Premiu din Formula 1 de la Barcelona, acolo unde a bifat o apariție care taie răsuflarea.

Shakira, fermecătoare la revenirea în Barcelona. Cum și-a făcut apariția la evenimentul “Marele Premiu din Formula 1”

Shakira a îmbrăcat o ținută de-a dreptul spectaculoasă, o fustă albă mulată și o cămașă colorată cu un decolteu adânc care i-a pus în evidență bustul. Acesta a pozat zâmbitoare, iar fotografia este însoțită de un mesaj special: “E plăcut să fiu înapoi în Barcelona”.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Citește și:

La aproape un an după ce a anunțat că s-a despărțit de Gerard Pique, Shakira a fost asociată de către presa internațională de câteva nume celebre de la Hollywood, printre care Tom Cruise și Lewis Hamilton, în ultimele săptămâni.

Cântăreața a fost “cuplată” cu Jimmy Butler, după ce a asistat la unul dintre meciurile acestuia cu echipa sa, Miami Heat. Anterior, s-a speculat o legătură cu Tom Cruise și Lewis Hamilton, însă niciun zvon nu s-a adeverit. Însă au apărut zvonuri că un jucător de NBA i-ar ține companie și există câteva detalii concurete în acest sens.

Citește și:
În articolul

Cum și-a făcut apariția Shakira la revenirea în Barcelona, orașul din care a vrut să plece cu orice preț după divorț

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp