Cautare: 3810 rezultate dupa tagul "copii"

Antitalent. Andreea Marin, supraveghetor la locul de joacă al copiilor: Aici toate visele se împlinesc! Părinții tăi sunt aici, iata-i!

acum 11 ore

Andreea Marin a ajuns supraveghetor la un loc de joacă pentru copii. Vedeta le face surprize celor mici. Unul dintre prichindei își revede părinții după foarte mulți.

Star Matinal. Cum se descurcă Wilmark în rolul de tătic

acum 16 ore

Wilmark este o prezenţă constantă în showbizul românesc, dar puţini stiu cum este dansatorul în rolul de tătic. Celebrul columbian nu ezită să le facă toate poftele copiilor, dar şi soţiei.

Gabi Bădălău, prima reacţie după declaraţiile Claudiei Pătrăşcanu!

acum 2 zile

Gabi Bădălău, prima reacţie după declaraţiile Claudiei Pătrăşcanu! Îi pare rău că s-a despărţit de mama copiilor lui? Priviți cum îi răspunde milionarul femeii care a plecat cu Poliţia, din casa lui!

Târgul internațional de carte pentru copii - "Bookerini" - a ajuns la cea de-a doua ediție

acum 2 zile

În perioada 17-20 octombrie, la Biblioteca Națională a României va avea loc a doua ediție a târgului internațional de carte pentru copii BOOKerini. Timp de patru zile, între orele 10.00 – 18.00, copiii sunt așteptați să-și întâlnească autorii preferați, să stea de vorbă și...

"Tricolorii" au fost susţinuţi de 30 de mii de copii pe Arena Naţională! Dan Chilom, antrenor de fotbal: "A fost ceva unic. N-am mai trăit o aşa atmosferă!""

acum 2 zile

30 de mii de copii au încurajat echipa de fotbal a României pe Arena Naţională. Câţiva dintre aceştia au venit şi de la şcoala de fotbal a lui Dan Chilom

Agenția Vip. Prinţesa Calfa, însărcinată cu doi copii. Când va deveni mămică

acum 3 zile

Minunea de la Castel! Prinţesa Calfa, însărcinată cu doi copii! O roşie i-a arătat semnul divin. Artista neînţeleasă de popor ne-a deschis poarta castelului magic în care locuieşte.

Absolut adorabil! Prichindeii de la "Artko Dance", super show la Neatza cu Razvan si Dani!

acum 3 zile

Școală de dans "Artko Dance" a fost înființată în urmă cu 4 ani de Andreea Tudoroiu, instructor de dans. Instructorul de dans Andreea Tudoroiu este prima româncă ce a reprezentat România la Campionatul Mondial de Salsa din SUA.

Xtra Night Show. Anca Lungu şi-a schimbat viaţa radical: Am schimbat țara, limba, familia și stilul de viață. Continui să fac terapie

acum 4 zile

O viaţă de basm este descrierea perfectă pentru ceea ce trăieşte Anca Lungu, acum, la Nisa. Desprinsă parcă din cărţile cu poveşti, Prinţesa Polonic atrage privirile tuturor pe străzile capitalei Coastei de Azur. Cu un chip blând, plină de o modestie aparte şi cu o alură de...

Neatza cu Răzvan și Dani. Echipa României de Karate s-a clasat pe locul 1 în Malaezia

acum 5 zile

Proiectul "Generația Cheles" este coordonat de frații gemeni Iulian și Claudiu, campioni mondiali în arte marțiale și maeștri emeriti ai sportului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cele mai căutate cursuri opționale de către părinți pentru copiii lor

acum 5 zile

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o școală din București, a aflat care sunt autate cursuri opționale de către părinți pentru copiii lor.

Star News. Andreea Berecleanu, despre fericirea alături de soț și copii

acum 6 zile

Andreea Berecleanu a dezvăluit, în exclusivitate, care este secretul unei familii fericite, dar şi al unei cariere de succes. Iar asta nu este tot! Vedeta ne-a mărturisit şi cum a reuşit, de fiecare dată, să facă faţă, cu brio, greutăţilor pe care le-a întâmpinat.

Cum gestionăm crizele de furie ale copiilor

acum 16 zile

Pentru orice părinte, momentele de furie ale copilului reprezintă întotdeauna o provocare. O provocare ce solicită de fiecare dată găsirea unor modalități potrivite de a gestiona atât trăirile copilului, cât și pe cele proprii, căci, să recunoaștem, crizele de furie ale celor mici,...

Ce trebuie să ştii atunci când alegi un scaun de copii pentru maşină

acum 17 zile

Iată care sunt cele mai bune recomandări atunci când alegem un scaun de copii pentru maşină

Bună dimineața, Sănătate! Deficitul de alimentaţie, o nouă boală ce ne ameninţă copiii?

acum 18 zile

Alimentaţia dezechilibrată nu ajută copilul să se dezvolte optim şi nici să aibă performanţe intelectuale! Copiii au nevoie de minim trei mese pe zi!

Alcoolul şi copiii: ce trebuie să ştie părinţii despre acest pericol

acum 18 zile

Consumul de alcool reprezintă o problemă tot mai serioasă în rândul adolescenţilor. Un studiu UNICEF din 2014 arată ca 43% dintre adolescenţi români s-au intoxicat cu alcool cel puţin o dată!

Star Matinal. Andreea Bănică, o mămică împlinită: Mi-ar plăcea să o văd soprană pe fiica mea

acum 19 zile

Invitată la Star Matinal, Andreea Bănică vorbește despre vacanțele pe care le-a avut în 2019, dar și despre cei doi copilași.

La mulți ani, bunici! Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 19 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, ne arată cum se sărbătorește "Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”.

Trupa Dinamic de la Palatul Național al Copiilor, show total la "Neatza cu Răzvan și Dani"!

acum 19 zile

Trupa Dinamic de la Palatul Național al Copiilor, împreună cu profesorul coregraf Paula Mitru, au venit cu un număr nou la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Neatza cu Răzvan și Dani. Părinții, tot mai îngrijorați de siguranța copiilor la școală

acum 20 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Părinţilor, a venit să tragă un semnal de alarmă cu privire la siguranța copiilor la școală.

Star Matinal. Claudia Pătrăşcanu şi-a deschis sufletul şi a spus totul despre divorţ!

acum 22 zile

Avem prima reacţie a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrăşcanu şi-a deschis sufletul şi a spus totul despre divorţ! Claudia Patrascanu divort, Claudia Patrascanu ,divort,

1
2
3
4
5
»