Happy People
Cum vede Angelique Boyer relația dintre Sebastian Rulli și Cecilia Galliano. Actrița de origine franceză s-a pronunțat pentru prima oară

Publicat pe 01.10.2024 la 11:18. Actualizat pe 01.10.2024 la 11:56

Actrița de origine franceză și-a spus părerea despre relația care există în prezent între partenerul său și fosta soție. Este pentru prima oară când Angelique Boyer deschide acest subiect în fața presei.

Cum vede Angelique Boyer relația dintre Sebastian Rulli și Cecilia Galliano

Profimedia Images

Sebastian Rulli și Cecilia Galliano au fost căsătoriți din 2007 până în 2011, iar fructul relației lor este un băiat adolescent. Actorul din Rubi formează un cuplu cu Angelique Boyer din 2014, însă cei doi nu au ajuns în fața altarului. De asemenea, vedeta de origine franceză și-a exprimat pentru prima oară părerea în legătură cu fosta soție a actualului său partener.

Cum vede Angelique Boyer relația dintre Sebastian Rulli și Cecilia Galliano

După ce foștii parteneri au fost surprinși în timp ce-și conduceau copilul la aeroport, actrița din Rubi și-a exprimat părerea în legătură cu relația care există între ei acum. Aceasta a vorbit pentru prima oară despre acest subiect, fiind foarte discretă în ceea ce privește relația lui Sebastian Rulli cu fiul său.

View this post on Instagram

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli)

“Nu sunt geloasă, din contră. Vreau ca lucrurile să se îndrepte spre bine și nu spre rău.”, a punctat vedeta de origine franceză, arată univison.com. Deși poate părea ciudat, Angelique Boyer a subliniat că întâlnirea dintre cei doi i s-a părut emoționantă. Părinții și-au condus fiul la aeroport, asta pentru că tânărul pleacă în altă țară pentru a studia.

“M-a bucurat foarte mult momentul pe care l-au trăit în familie, m-a mișcat, a fost puternic pentru ei. Sunt foarte mândră de tatăl care este Sebastian și admir foarte mult sprijinul pe care i-l oferă lui Santi. În același mod, Ceci, care acum muncește foarte mult, a putut să-l însoțească pe Santi. Asta mă face să-i admir foarte mult ca părinți.”, a mai subliniat ea. Vedeta în vârstă de 36 de ani și-a exprimat admirația pentru munca pe care cei doi părinți continuă să o facă.

Citește și:

“Îl admir pe Santi, care e un super băiat. Și el și Valentina sunt rezultat educației care nu poate fi decât respectată și admirată.”, a declarat. Nu în ultimul rând, Angelique Boyer a lăsat să se înțeleagă faptul că armonia este cea mai importantă, asta pentru că îi face fericiți pe toți.

“Știu că dacă toți suntem fericiți și bine putem merge înainte. Mereu vom fi pentru a rezolva lucruri, nu pentru a le ascunde.”, a fost concluzia sa.

Sebastian Rulli și Angelique Boyer dezvăluie secretul unei relații de 10 ani

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovei Teresa în 2010. Totuși, la vremea respectivă, Sebastian Rulli era căsătorit cu Cecilia Galliano. Au divorțat în 2011, însă actorul a început să formeze un cuplu cu Angelique Boyer din 2014. Între timp, au jucat într-un alt proiect împreună.

Citește și:

Este vorba despre telenovela Lo que la vida me robo ce a avut premiera în 2013. A fost un succes total, mai ales că fanii începeau să observe chimia care exista deja între ei. De-a lungul timpului nu au exista multe zvonuri despre despărțire între ei, asta pentru că au demonstrat faptul că se iubesc și nu au nevoie de altceva.

În schimb, fanii așteaptă și astăzi vestea că se vor căsători și vor avea un copil. În plan profesional au început să joace din nou împreună. Inițial au lansat povestea El extrano retorno de Diana Salazar, ca mai apoi să vină cu o piesă de teatru.

În articolul

Cum vede Angelique Boyer relația dintre Sebastian Rulli și Cecilia Galliano. Actrița de origine franceză s-a pronunțat pentru prima oară

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp