Geraldine Bazán, fosta soție a lui Gabriel Soto, reacționează după zvonurile că actorul ar avea o relație cu Cecilia Galliano. Ce a anunțat

Publicat pe 04.07.2024 la 16:09 Actualizat pe 04.07.2024 la 16:32

Geraldine Bazán se anunță afectată de ultima perioadă. Problemele ei coincid cu momentul în care Gabriel Soto e bănuit de infidelitate.

Geraldine Bazán se anunță afectată de ultima perioadă, cea în care și Gabriel Soto a fost în centrul atenției din cauza zvonurile de infidelitate.

Profimediaimages.ro

Geraldine Bazán a dezvăluit că este îngrijorată de starea sa de sănătate, deoarece medicii nu reușesc să găsească sursa problemelor ei. Acest lucru vine în contextul în care fostul ei soț, Gabriel Soto, este implicat într-un scandal din cauza presupusei sale relații cu Cecilia Galliano.

Geraldine Bazán, fosta soție a lui Gabriel Soto, reacționează după zvonurile că actorul ar avea o relație cu Cecilia Galliano. Ce a anunțat

Geraldine Bazán nu trece prin cel mai bun moment din punct de vedere al sănătății. Acest lucru vine în mijlocul controversei din jurul fostului ei soț, Gabriel Soto, care ar avea o aventură cu Cecilia Galliano, în timp ce este încă logodit cu Irina Baeva.

"Pentru prima dată în viața mea mi-am petrecut câteva zile îngrijorându-mă pentru sănătatea mea, iar motivele sunt încă necunoscute pentru mine și medicii mei", a dezvăluit ea într-o postare pe Instagram.

Citește și: Imagini din luna de miere a jurnalistei Diletta Leotta. Cum au fost pozați ea și soțul Loris Karius

Deși nu a clarificat ce simptome, ea a dat un indiciu: "Avem o teorie că a fost ca urmare a participării mele la ultimul meu proiect. Această situație mi-a furat cu siguranță zâmbetul pentru câteva zile și astăzi vi-l împărtășesc ca o reflecție".

"Nicio situație nu este permanentă, bineînțeles că sunt îngrijorată, dar lucrez la recuperarea sănătății", a mai spus ea.

Anunțul actriței vine în mijlocul controversei legate de presupusa relație a fostului ei soț, Gabriel Soto, cu Cecilia Galliano, cu care joacă și într-o piesă de teatru în Mexico City.

Presupusa relație, despre care s-a scris după apariția unor fotografii în care actorii apar foarte afectuoși, ar pune sub semnul întrebării angajamentul pe care artistul îl are cu Irina Baeva.

În 2018, Cecilia a fost acuzată de Geraldine Bazán că a avut o relație extraconjugală cu soțul ei de atunci, Gabriel Soto, ceea ce a dus la separarea și divorțul lor.

Irina Baeva visează să aibă un copil cu Gabriel Soto, dar actorul nu pare dornic să devină din nou tată. Ce a declarat

Irina Baeva dorește să devină mamă alături de logodnicul său, Gabriel Soto. Ea susține că e dispusă să stea departe de lumina reflectoarelor, pentru o vreme, ca să se dedice familiei.

Cântăreața abia așteaptă să devină mamă alături de iubitul ei, Gabriel Soto. Pentru ea, această parte a vieții este atât de importantă încât nu ar exclude o pauză în carieră.

„Adevărul este că sunt fericită, în momentul în care Dumnezeu îmi va da această binecuvântare, voi fi foarte fericită”, a împărtășit ea în cadrul emisiunii Venga la Alegría din 30 mai.

Citește și: Paulina Rubio și-a ieșit din minți în timpul unui concert și a țipat la bateristul său. Întregul moment a fost filmat

Cântăreața în vârstă de 31 de ani a declarat că, deși planurile sale nu includ să devină mamă „mâine”, nu exclude posibilitatea ca maternitatea să o surprindă într-un viitor „nu foarte îndepărtat”.

„Provin dintr-o familie nu foarte numeroasă, dar mă consider o persoană foarte familistă, am doi nepoți pe care îi iubesc și îi ador și, bineînțeles, mi-ar plăcea să fiu mamă, nu spun mâine, dar în viitor, poate într-un viitor foarte îndepărtat, nu știu, dar după cum îmi va acorda universul”, a spus ea, conform Univision.

Emoționată de ceea ce ar însemna maternitatea în viața ei, Irina Baeva a dezvăluit că nu va ezita să ia o pauză în carieră atunci când va debuta ca mamă.

„Cu siguranță, la un moment dat, când voi lua decizia de a deveni mamă, nu consider că este un lucru rău deloc, nu mă voi grăbi, pentru că este și o etapă de care trebuie să te bucuri, să te bucuri de sarcină, să te bucuri alături de partener, să te bucuri de nașterea copilului, să te bucuri de aceste prime luni, iar apoi sper să mă pot întoarce la muncă și să muncesc din greu”, a spus ea.

În articolul

Geraldine Bazán, fosta soție a lui Gabriel Soto, reacționează după zvonurile că actorul ar avea o relație cu Cecilia Galliano. Ce a anunțat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 iulie 2024. Peștii fac o investiție majoră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate la Bac 2024. Notele de la Bacalaureat, publicate pe Edu.ro
a1.ro
Rezultate Loto azi, 7 iulie 2024. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Tort spirală cu mascarpone și fructe de pădure. Rețetă de desert spectaculos
Catine
Zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Ei sunt nativii care nu țin cont de sentimentele celor din jur
useit.ro
Cea mai veche tradiție din lume, potrivit experților. Ce făceau oamenii în peșteri
as.ro
Strategia uluitoare cu care interlopul celebru care i-a furat maşina lui Gigi Becali a cerut eliberarea din închisoare!
MediCOOL
10 vitamine pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
DeParinti
Cum poți introduce căpșunile în dieta copilului tău. Sfaturi utile de la nutriționiști
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale extractului de anghinare. Ce beneficii și riscuri prezintă
HelloTaste
Înghețată de mentă cu ciocolată. Rețeta celui mai aromat desert răcoritor
x