Happy People
Cuplul format din actorii Ozgu Kaya și Burak Berkay Akgul, din serialul Güzel Aşklar Diyarı, a devenit preferatul telespectatorilor. Cum s-au afișat

Publicat pe 25.09.2024 la 11:43. Actualizat pe 25.09.2024 la 14:10

Actorii Özgü Kaya și Burak Berkay Akgül care joacă împreună în serialul “Güzel Aşklar Diyarı” (Țara iubirilor frumoase), au devenit un cuplu foarte îndrăgit de telespectatorii care urmăresc seriale turcești.

Ozgu Kaya și Burak Berkay Akgul

Instagram

În noul lor proiect, serialul Güzel Aşklar Diyarı, cei doi actori formează un cuplu pe micile ecrane, iar fanii serialului deja îi îndrăgesc pe aceștia.

Actorii Özgü Kaya și Burak Berkay Akgül formează un cuplu pe micul ecran în serialul “Țara iubirilor frumoase”.

Özgü Kaya și Burak Berkay Akgül formează un cuplu într-un nou serial

Celebrii actori talentați au putut, în sfârșit, să dezvăluie pentru fanii lor în ce nou serial joacă împreună. De curând, a fost lansat trailerul serialului “Țara iubirilor frumoase”, iar fanii s-au bucurat enorm.

Citește și:

Premiera serialului a avut loc pe 23 septembrie și a fost un real succes, cu milioane de telespectatori care au fost cuceriți de povestea din această producție filmată în Cappadocia. Atenția tuturor este îndreptată către povestea de dragoste care va distruge o familie nevinovată.

Serialul a fost filmat pe durata a 2 ani și jumătate și este regizat de Mahsun Kırmızıgül. Din distribuție fac parte actori talentați precum Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan.

Povestea de dragoste dramatică dintre Deniz și Arhan, interpretați de Burak Berkay Akgül și Özgü Kaya a atras atenția telespectatorilor.

Actorul celebru Halil Ergün joacă rolul bunicului Hakim Alaca, proprietarul casei Alaca Mansion, iar actrița Meltem Cumbul va interpreta rolul soției lui Hakim Bey, pe nume Gönül Alaca.

Citește și:

Frumoasa actriță Kaya Özgü a declarat că e foarte încântată să joace în noul serial, spunând:

“Deniz Dervişoğlu este un personaj special pentru mine pentru că puterea ei și perspectiva ei asupra vieții, dar și lupta ei de a rămâne cu picioarele pe pământ în ciuda tuturor piedicilor. Acest personaj mă inspiră. Această poveste, care începe în Izmir și continuă în Cappadocia, este călătoria lui Deniz spre descoperire și auto-cunoaștere. Cred că mulți telespectatori vor rezone cu personajul meu. Vreau să le mulțumesc tuturor celor din fața televizoarelor. Vom începe împreună o călătorie plină de emoții”, a mărturisit frumoasa actriță.

Actorul Burak Berkay Akgül a declarat și el că se simte norocos că are parte de așa colegi pe platourile de filmare și a spus că e foarte încântat de povestea serialului.

“Serialul nostru ajunge în sfârșit în fața telespectatorilor. Suntem foarte încântați! Sper că vă va face să călătoriți alături de noi prin toate aceste emoții”, a declarat actorul.

El și-a amintit cu drag că ultimul său proiect a fost, de asemenea, filmat în Cappadocia, iar acum, întoarcerea lui în această locație e ca un déjà vu.

“Petrecem acum mult timp în această locație superbă din nou. Faptul că filmez alături de Mahsun Kırmızıgül adaugă și mai multă profunzime noului serial. Sunt foarte încântat de noul proiect, în special pentru că serialul unde poveștile adiacente sunt unele puternice și sunt doar actori de calitate în distribuție”, a povestit Burak Berkay Akgül, potrivit msn.com.

Citește și:
În articolul

Cuplul format din actorii Ozgu Kaya și Burak Berkay Akgul, din serialul Güzel Aşklar Diyarı, a devenit preferatul telespectatorilor. Cum s-au afișat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp