Burak Berkay Akgül din serialul Safir vorbește despre rolul său, perspectiva în dragoste și aventura în meseria de actor. Ce a declarat

Publicat pe 30.01.2024 la 18:35 Actualizat pe 30.01.2024 la 18:26

Protagonistul din serialul Safir a vorbit într-un interviu recent despre meseria de actor, rolul său și tot ceea ce se întâmplă în viața sa la momentul actual.

Burak Berkay Akgül poartă o bluză cu mâneci lungi

Burak Berkay Akgül din serialul Safir vorbește despre rolul său, perspectiva în dragoste și aventura în meseria de actor

Instagram

Serialul Safir cu Özge Yağız a reușit să cucerească fanii încă de la început. Detaliile episoadelor au adus la iveală pasiune, răzbunare și teste pe care personajele le au de trecut fără doar și poate. Burak Berkay Akgül, protagonistul din cadrul marelui proiect, a punctat că munca în Cappadocia i-a adus aventură și noi perspective.

Burak Berkay Akgül din serialul Safir vorbește despre rolul său, perspectiva în dragoste și aventura în meseria de actor

Pentru început, a vorbit despre locurile magice în care echipa de filmare s-a adunat pentru a oferi telespectatorilor peisaje de poveste. De la început, chiar faimoasa Özge Yağız s-a arătat încântată de această experiență.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Telespectatorii vor urmări dragostea de iubire imposibilă dintre Yaman și Feraye, conflictele pe care le au între ei, personalitatea care îi transformă și cum îi afectează întregul procesc. Am mai avut șansa de a lucra în Cappadocia și în trecut.”, a spus actorul. S-a arătat extrem de mândru de faptul că telespectatorii vor putea urmări o poveste inedită filmată în Cappadocia.

Citește și: Cine este Tolga Mendi, protagonistul din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Află detalii despre îndrăgitul actor

“Sunt din ce în ce mai impresionată de fiecare dată când vin aici. Faptul că spunem o poveste dintr-un loc atât de special este unic. Pe lângă asta, atmosfera magică aduce frumusețe.”, a completat. Cum vede actorul ideea lui Yaman de a-și lăsa iubita pentru a se căsători cu alta?

“John Lennon a spus că viața este ceea ce ni se întâmplă în timp ce suntem ocupați să ne facem planuri. Câteodată, se întâmplă astfel de situații chiar dacă ne-am gândit la toate scenariile posibile înainte. În acest moment, trece printr-o răscruce. Pot explica situația lui Yaman astfel, este dificil pentru el să-i lase pe cei dragi deoparte sau este momentul să aibă grijă de el însuși? Viața întotdeauna oferă răspunsurile acestor întrebări. Continuarea ne va spune totul.”, a punctat actorul.

Cum vede Burak Berkay Akgül ideea de iubire în viața reală

Actorul subliniază că “dragostea este un sentiment pe care îl găsești în persoana din fața ta, toate celulele tale te îndreaptă spre acea persoană.” De asemenea, este de părere că “dragostea are nevoie de o anumită balanță, ca mersul pe o stâncă, altfel devine periculoasă.”

Citește și: Cum arată relația dintre Burak Berkay Akgül și Özge Yağız pe platourile de filmare ale seriei Safir. Ce a declarat actorul despre colega de platou

Care sunt pasiunile actorului atunci când nu se află pe platourile de filmare? Se întreabă mulți, acum după ce l-au văzut pe acesta jucând în Safir, unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual.

“Am devenit o echipă drăguță și dinamică. Muncim mult și încercăm să dăm tot ce e mai bun. Pot spune că am lucrat non stop pentru primele două episoade și spun că doar m-am odihnit între acestea. Muncim foarte mult, așa că prefer să mă odihnesc și să îmi fac timp pentru mine atunci când este cazul.”, a punctat actorul. Recunoaște că a trăit o viață complet diferită față de cea a lui Yaman, “atât în ceea ce privește caracterul și experiențele din trecut”.

“Oricine are drame familiale din trecut și niciun părinte nu poate preveni asta, dar cel mai important pentru un copil este dragostea. Am primit foarte multă iubire din partea familiei.”, a spus.

În articolul

Burak Berkay Akgül din serialul Safir vorbește despre rolul său, perspectiva în dragoste și aventura în meseria de actor. Ce a declarat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Elevi care se identifică drept animale şi vin îmbrăcaţi ca vulpi şi papagali la liceele din România. "Urcă în patru labe scările"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Cannes 2024. Rochii spectaculoase care au atras toate privirile în prima zi a Festivalului de Film
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x