Happy People
Danna Garcia și Mario Cimarro, declarații la 18 ani de la finalul îndrăgitei telenovele Jurământul

Publicat pe 08.02.2021 la 13:38. Actualizat pe 08.02.2021 la 14:28

Surpriză inedită pentru fanii telenovelelor. Danna Garcia și Mario Cimarro au avut o întâlnire neașteptată, în mediul online. Cei doi au împărtășit au scos la iveală vechi amintiri de pe platourile de filmare, spre deliciul admiratorilor.

Frumosul cuplu din Jurământul, Juan Reyes și Norma Elizondo și-au dat întâlnire după 18 ani

Profimedia Images

Secrete bine îngropate, dar și amintiri amuzante au fost destăinuite de faimoșii actori Danna Garcia și Mario Cimarro. După 18 ani de la filmările telenovelei de succes „Jurământul”, cei doi au ajuns din nou față în față...prin intermediul unei rețele de socializare. Chiar și așa, fanii i-au urmărit cu sufletul la gură, timp de aproape o jumătate de oră.

Danna Garcia și Mario Cimarro, întâlnire virtruală neașteptată

Au trecut aproape două decenii de când cuplul Juan Reyes și Norma Elizondo făcea furori pe micile ecrane. Între anii 2003 și 2004 a fost difuzată celebra telenovelă „Jurământul”, care i-a avut în rolurile principale pe Danna Garcia și Mario Cimarro.

Chimia dintre protagoniști a avut loc doar pentru camerele de luat vederi. După fimări, fiecare a luat-o pe un drum separat, jucând în producții diferite.

Iată că fanii celor doi au avut patre de o surpriză de proporții. Nimic nu a fost panificat, iar întâlnirea fulger a luat-o pe nepregătite chiar și pe Danna. Se poate vedea și pe filmare cum ea este îmbrăcată în pijamale.

„O, nu, voi leșina de bucurie. Am făcut-o în sfârșit. Iată-ne!", a spus ea, foarte încântată de revederea cu actorul cubanez.

Evenimentul a decurs în felul următor: Mario Cimarro realiza un live pe Instagram, pentru urmăritorii săi. Într-un mod foarte spontan s-a gândit să o invite și pe îndrăgita actriță columbiană să i se alăture. Bineînțeles, ea a acceptat să se alăture apelului, în culmea fericirii.

Momentul a fost unul plin de râsete, voie bună și confidențe, scrie People en Espanol. La 18 ani de la încheierea filmărilor telenovelei „Jurământul”, fanii au putut afla lucruri care nu au fost scoase la lumină până acum.

Cum a ajutat-o Mario Cimarro pe partenera sa de scenă

De pildă, Danna Garcia a recunoscut că mereu i-a fost foarte frică să călărească, iar personajul său a avut numeroase scene care includeau acest sport.

În schimb, partenerul ei de scenă nu a avut niciodată vreo problemă în acest sens. Actrița l-a numit „cel mai bun călăreț” și a recunoscut că el a fost cel care i-a insuflat încrederea.

„Erai tu cel mai bun călăreț din acea poveste. Iată un lucru pe care oamenii nu-l știu și trebuie să-l știe: Mario este un călăreț impresionant. Am avut mare noroc că am călărit împreună. Scenele în care a trebuit să urc pe cal au fost în pereche, alături de Mario. Dacă nu era Mario acolo, muream.” a recunoscut actrița.

De asemenea, ea este convinsă de faptul că nimeni altcineva nu ar mai fi putut să o ajute să își învingă frica.

„Îți amintești că a existat o scenă în care te-ai urcat lângă mine, am început să tremur și mi-ai spus: Mergi cu mine. Acel moment, dacă l-aș fi jucat cu alt actor, nu m-ar fi înțeles.”, a continuat Danna Garcia.

Danna a profitat de ocazie pentru a-i atribui și alte merite lui Mario. Ea le-a mărturisit admiratorilor cum partenerul său reușea mereu să își îmbunătățească personajul:

„Adevărul este că ai făcut ca acest cuplu cu Norma să fie unul exploziv. Atunci când aveam o scenă în care erau scrise 3 propoziții, tu o transformai într-o poezie. Știu că nu te-ai lăudat niciodată cu acest lucru, pentru că ești o persoană modestă. Cu toții îți apreciem modeștia, dar este important ca oamenii să știe tot ce ai făcut pentru mine și pentru cuplul de pe care l-am format pe micile ecrane.”

Iată filmarea completă:

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mario Cimarro (@mariocimarro)

Citește și:
În articolul

Danna Garcia și Mario Cimarro, declarații la 18 ani de la finalul îndrăgitei telenovele Jurământul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp