Happy People
De câți ani este căsătorit Barış Falay din Furtună pe Bosfor și Omer. Are o traiectorie personală interesantă

Publicat pe 25.09.2024 la 17:15. Actualizat pe 25.09.2024 la 17:53

Barış Falay face parte din distribuția serialelor Furtună pe Bosfor și Omer. Află despre viața personală a unuia dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia.

De câți ani este căsătorit Barış Falay din Furtună pe Bosfor și Omer

Instagram

Barış Falay se numără printre actorii îndrăgiți ai Turciei, fiind o piesă importantă în multe dintre distribuții. Ömer este proiectul în care s-a implicat recent în 2023. În Furtună pe Bosfor a jucat între 2014 și 2017, acolo unde a împărțit platourile de filmare alături de Alina Boz și Leyla Tanlar.

De câți ani este căsătorit Barış Falay din Furtună pe Bosfor și Ömer

La scurtă vreme de la filmările pentru serialul din 2023, actorul a fost văzut pe covorul roșu în cadrul unui eveniment. A vorbit cu jurnaliștii și le-a declarat că este “un om al dragostei”, arată bursahaber.com. A împărțit platourile de filmare alături de Selahattin Paşalı și Gökçe Bahadır. Ulterior a decis să se bucure de vacanță.

View this post on Instagram

A post shared by barışfalay (@bfalay)

“Sunt un bărbat al dragostei. M-am îndrăgostit de o femeie în viața privată de asemenea. Sunt cu ea de 20 de ani. Așa se întâmplă și în viața profesională. Când mă îndrăgostesc de ceva, fug spre acel ceva.”, a transmis actorul. Are peste 600 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat aproape 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul proiectelor, dar și alături de familie.

Citește și:

Este căsătorit cu Esra Ronabar din 2006 și împreună au un fiu în vârstă de 16 ani pe nume Mavi. Cei doi sunt discreți în ceea ce privește viața personală, însă nu uită să publice fotografii inedite pe rețelele sociale. De asemenea, atunci când vine vorba despre evenimente în familie, actorul nu uită să fie alături de soția sa și să-i transmită cele mai simple și emoționante gânduri.

Fiul actorului este sportiv, ba chiar a câștigat premii importante în cariera sa. Ipostazele de familie îi încântă cu adevărat pe fani, asta pentru că aceștia sunt în număr mare pe rețelele sociale.

Barış Falay și soția s-au bucurat de momente romantice în vara anului 2024

Cuplul a fost văzut în Cesme, un oraș din Turcia, petrecând clipe romantice împreună. Vara anului 2024 a venit pentru îndrăgostiți cu multe surprize. Spune că secretul unei relații reușite este încrederea.

“Bineînțeles că există și momente dificile. Suntem amândoi într-o grabă continuă. Atunci când indivizii nu au încredere unul în celălalt, o poveste frumoasă nu are cum să fie construită. Cred că ne-am descurcat bine. Avem un fiu de 13 ani.”, spunea actorul la momentul acela, arată milliyet.com.tr.

Și-au petrecut vara într-o zonă din Turcia și au fost surprinși de jurnaliști. Actorul a avut parte de clipe relaxante cu soția lui. Cei doi au discutat în privat și au fost surprinși râzând, semn că relația lor continuă mai departe într-un mod pozitiv. Imaginile romantice au apărut pe internet.

În articolul

De câți ani este căsătorit Barış Falay din Furtună pe Bosfor și Omer. Are o traiectorie personală interesantă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp