Happy People
Decizia neașteptată luată de producătorii serialului Golden Boy - Dragoste rebelă. Ce se va întâmpla cu sezonul 3

Publicat pe 11.10.2024 la 08:48. Actualizat pe 11.10.2024 la 11:56

Producătorii serialului turcesc Golden Boy – Dragoste rebelă au luat o decizie importantă legată de cel de-al treilea sezon al serialului.

Golden Boy

Happy Channel

Producătorii serialului Golden Boy le-au comunicat fanilor producției turcești un anunț important. Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit foarte apreciată atât în Turcia, cât și în alte țări, având deja milioane de fani în întreaga lume, care urmăresc cu sufletul la gură povestea personajelor lor preferate.

Producătorii serialului Golden Boy - Dragoste rebelă, decizie neașteptată

După ce primele 2 sezoane au fost extrem de îndrăgite de public, producătorii serialului au reînnoit producția cu încă un sezon, sezonul 3, care le-a adus telespectatorilor foarte multe surprize.

Citește și:

Numărul de actori a crescut, iar curiozitatea pentru povestea dintre Ferit și Seyran a crescut și ea. Din distribuția serialului fac parte nume mari de actori din Turcia precum Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer și mulți alții.

Decizia producătorilor este ca televiziunea la care se difuzează sezonul 3 din Golden Boy să nu mai difuzeze și reluarea fiecărui episod în parte.

De asemenea, o altă decizie care se va implementa este ca episoadele să nu mai fie încărcate și pe YouTube. Prin urmare, serialul va fi exclusive la TV, pe un post de televiziune turcesc, fără șansa de a vedea episodul în reluare.

Fiecare episode va fi difuzat o singură dată.

Serialul a fost adaptat după o poveste reală și continuă să își surprindă publicul în fiecare săptămână cu povești inedite. Serialul Golden Boy este difuzat în fiecare vineri, iar fanii îl așteaptă mereu cu sufletul la gură.

Citește și:

Serialul turcesc a spart deja toate topurile, fiind unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești din ultimii ani.

Noua decizie a producătorilor a fost distribuită pe toate rețelele de socializare pentru ca toți fanii să afle vestea și să aibă grijă să nu piardă noul episod.

Actorii Gozde Kansu, Gülçin Santırcıoğlu și Emre Altuğ din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă s-au filmat și fotografiat pe platourile de filmare, oferindu-le fanilor un sneak peak de la filmările noului sezon.

Fanii au reacționat imediat când și-au văzut actorii preferați în postarea de pe Instagram. Imaginiile au strâns peste 47.000 de aprecieri, iar în secțiunea de comentarii mulți au spus că sunt nerăbdători.

Mulți și-au exprimat recunoștiința pentru talentul celor trei actori, i-au complimentat și le-au scris în comentarii că abia așteaptă să afle continuarea poveștii din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și:
În articolul

Decizia neașteptată luată de producătorii serialului Golden Boy - Dragoste rebelă. Ce se va întâmpla cu sezonul 3

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp