Happy People
Demet Evgar, prima apariție după ce a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă

Publicat pe 10.11.2022 la 21:32. Actualizat pe 10.11.2022 la 21:35

Demet Evgar revine în atenția fanilor după nașterea fetiței. După ce a dat adus pe lume primul ei copil în luna august a acestui an, actrița și-a luat un mic răgaz pentru a se bucura din plin de aceste momente unice.

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

TV Happy

Pe 18 august, una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale cinematografiei turcești a născut, la 42 de ani, o fetiță pe nume Mavi. Demet Evgar a evitat ieșirile în public, iar activitatea ei în mediul online a scăzut, aceasta dedicându-i fiecare minut fiicei sale.

Cum arată Demet Evgar la câteva luni după naștere

Actrița a menționat că odată cu venirea pe lume a lui Mavi, perspectiva ei asupra vieții i s-a schimbat semnificativ. De asemenea, vedeta a declarat că nu va accepta nici o ofertă publicitară pentru fiica ei, motiv pentru care aceasta nu a împărtășit cu fanii ei poze cu bebelușul.

Fanii de pe Instagram au fost nerăbdători ca aceasta să împărtășească cu ei momente din viața de proaspătă mămică. Aceasta a publicat recent în istorie un selfie. Actrița apare nemachiată, dar cu un zâmbet discret și cu părul bogat lăsat liber. Aceasta a atașat și o descriere care face referire la eclipsa de Lună care a avut loc pe 8 noiembrie. După mimica vedetei, pare că se bucură din plin de viața de mămică și profită de timpul petrecut împreună cu familia sa.

Demet Evgar s-a căsătorit în primăvara acestui an cu un om de afaceri turc, Levent Babataş. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani, iar 2022 a fost plin de momente frumoase pentru cei doi- și-au unit destinele iar familia lor s-a mărit cu încă un membru.

În articolul

Demet Evgar, prima apariție după ce a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp