Happy People
Demet Özdemir a îmbrăcat o rochie neagră și s-a lăsat fotografiată astfel. Vedeta revine într-un nou proiect profesional

Publicat pe 12.09.2024 la 14:52. Actualizat pe 12.09.2024 la 15:33

Demet Özdemir revine într-un nou proiect profesional și este pregătită să-și încânte fanii încă o dată. Actrița s-a afișat în mediul online într-o rochie neagră, scurtă și fotografiile au fost realizate într-un decor de vară.

Demet Özdemir a îmbrăcat o rochie neagră și s-a lăsat fotografiată astfel

Instagram

Demet Özdemir își continuă proiectele profesionale după o perioadă în care a lipsit din fața camerelor. A ținut să petreacă vacanța de vară din 2024 departe de luminile reflectoarelor și să se concentreze asupra vieții personale. Continuă să apară în mediul online și să-și impresioneze fanii.

Demet Özdemir a îmbrăcat o rochie neagră și s-a lăsat fotografiată astfel

Are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momente inedite pe care le-a trăit în vara anului 2024. S-a bucurat de zile emoționante alături de prieteni și a dovedit că viața sa personală merită trăită la maximum.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Și-a cumpărat o proprietate în Grecia, însă a ținut să călătorească în mai multe locații inedite. Recent, a revenit pe contul de socializare pentru a împărtăși cu internauții imagini de vară pe o barcă. Îmbrăcată într-o rochie neagră și cu pantofi cu toc, așa s-a lăsat vedeta surprinsă de către obiectivul camerei foto.

Citește și:

“Sunt foar o fată”, “Ești foarte frumoasă, Demet”, “Ești frumoasă, minunată, frumusețea ta este unică”, „Doctore, ce este cu această frumusețe?”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. După ce a uimit fanii în serialul Vis de iubire care a fost difuzat și pe una dintre platformele de streaming, un alt proiect dintre cele pe care le-a lucrat este gata să ia cu asalt publicul. Este vorba despre Dünyayla Benim Aramda.

Este o dramă ce a avut premiera în 2022 și timp de un sezon vedeta a fost în fața fanilor Ilkin, personajul pe care l-a interpretat cu atenție și devotament. A jucat alături de Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer și încă o dată s-a dovedit perfectă pentru rolul propus.

Detalii despre Demet Özdemir din Vis de iubire

A fost căsătorită timp de 8 luni de zile cu artistul Oğuzhan Koç. Cu toate că au avut parte de o nuntă ca în povești, relația lor nu a funcționat și au anunțat că se despart. Au avut parte de invitați de seamă, însă totul a fost dat uitării. Cei doi nu au specificat motivul real pentru care au luat această decizie, însă nici nu au sugerat că ar fi fost vorba despre infidelitate.

Citește și:

În 2023 a urmat proiectul Numele meu este Farah, acolo unde vedeta a fost încă o dată la înălțimea așteptărilor. În 2018 a avut premiera serialul Vis de iubire cu Can Yaman. S-a spus că cei doi ar fi avut o legătură amoroasă departe de platourile de filmare. Niciunul nu a dorit să ofere declarații în acest sens.

Demet Özdemir a dovedit întotdeauna că este o profesionistă desăvârșită și că își dorește să aducă în atenția publicului proiecte care să îi încânte. Așa s-a dovedit și cu Doğduğun Ev Kaderindir, o dramă pe care a prezentat-o publicului alături de faimosul İbrahim Çelikkol. S-a spus pe atunci că ar forma un cuplu, însă cei doi au demonstrat că sunt doar prieteni buni și nu poate fi vorba despre o relație.

În articolul

Demet Özdemir a îmbrăcat o rochie neagră și s-a lăsat fotografiată astfel. Vedeta revine într-un nou proiect profesional

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp