Care este rutina de îngrijire a părului pentru Demet Özdemir. Trucul pe care actrița îl folosește atunci când iese din casă

Publicat pe 26.06.2024 la 14:34 Actualizat pe 26.06.2024 la 15:29

Demet Özdemir a dezvăluit care este rutina de îngrijire a părului într-o nouă postare din mediul online. Actrița se află încă în vacanță.

actriță zâmbește

Care este rutina de îngrijire a părului pentru Demet Özdemir

Instagram

Demet Özdemir și-a surprins fanii încă o dată cu o apariție inedită în mediul online. Deși este o adevărată divă a Turciei, aceasta a lăsat la iveală unul dintre trucurile pe care le folosește pentru îngrijirea părului. Despre ce este vorba.

Care este rutina de îngrijire a părului pentru Demet Özdemir

Are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanța în SUA de care se bucură în prezent. Le-a arătat internauților faptul că atunci când iese din casă nu se îngrijește pentru uscarea părului după baie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Există printre voi aceia care merg cu părul ud afară pentru a se usca puțin și apoi se usucă înainte de a pleca de acasă? Nu vă povestesc despre ultima poză pentru că este o diee lungă, aici sunteți.”, a scris vedeta.

“Da, LA este foarte călduros acum. Sper că te bucuri de aceste zile, sper să dau peste tine”, “Nu putea fi mai frumoasă”, “Mult noroc, Demet”, „Ești absolut minunată”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Ultimele apariții ale vedetei au reușit să impresioneze cu adevărat. A purtat o pereche de blugi, un top scurt și o jachetă de culoare neagră.

Citește și: Adevărata viață a faimoasei Demet Özdemir ar putea fi transformată în subiect de serial. Iată despre ce este vorba

Chiar dacă în prezent actrița are o relație pozitivă cu familia sa, în trecut lucrurile nu au stat atât de bine. În 2021, atunci când Derya Özdemir s-a căsătorit cu Yalçın Kale, vedeta din Vis de iubire nu a putut participa în cadrul evenimentului. La acel moment filma în cadrul unui serial, dar s-a arătat că surorile nu au avut nicio problemă personală de împărțit.

“Am o relație bună cu sora mea. De ce trebuie să fac astfel de declarații?”, a punctat actrița în fața reporterilor. Nu este pentru prima oară când își justifică acțiunile.

Declarațiile actriței Demet Özdemir despre iubire a împărțit fanii în două tabere

Invitată în cadrul unei emisiuni moderată de Ahmet Mümtaz Taylan, actrița a făcut declarații sincere despre iubire. Află cum gândește vedeta în fața acestui subiect.

“Atribui iubirea pe care o am pentru artă. Nu trebuie să cunoști pe cineva pentru a iubi. Este un moment minunat care durează o secundă. Nu poți construi asta, nu poate fi descris. Are legătură cu chimie. Nu cred că este ceva permanent. Dacă totul se întâmplă rapid și este platonic, atinge un alt nivel de boală. Dacă progresează într-un mod natural, sunt una dintre cele persoane care după ce au experimentat asta, am trăit altfel.”, a mărturisit.

Citește și: Ea este vedeta din Turcia cu cei mai mulți prieteni virtuali pe paginile de socializare. O depășește pe faimoasa Demet Özdemir

Ultimul său proiect profesional este Numele meu este Farah și a avut premiera în 2023. De asemenea, Vis de iubire care a avut premiera între 2018 și 2019 i-a adus de asemenea recunoaștere internațională. Love tactics din 2022 a adus-o de asemenea în fața fanilor pe micile ecrane. A fost căsătorită timp de 8 luni cu artistul Oğuzhan Koç. După o nuntă ca în povești, aceasta și-a anunțat despărțirea atunci când nimeni nu se aștepta. Vestea a venit chiar pe rețelele sociale.

În articolul

Care este rutina de îngrijire a părului pentru Demet Özdemir. Trucul pe care actrița îl folosește atunci când iese din casă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 iunie 2024. Taurii au nevoie de liniște. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă străină, aflată la Bucureşti de Sf. Petru şi Pavel, face o mărturisire neaşteptată. Ce are de gând să facă
a1.ro
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie de mireasă poartă artista
HelloTaste.ro
5 rețete de broccoli pe care le va iubi toată familia
Catine
Cum se folosește corect crema de protecție solară. Ce trebuie să știi înainte să o aplici
useit.ro
Ce salarii au directorii celor mai mari companii tech. „Cei 7 Magnifici” dau sume anuale fantastice
as.ro
Derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi: „Cum să stăpânească 10 milioane de bărbaţi din România?”
MediCOOL
Cât de mult îți afectează sănătatea un mediu de lucru toxic. Cum te poate îmbolnăvi un job nepotrivit
Spynews
Cartofi franțuzești în varianta românească. Rețetă perfectă de cină rapidă și gustoasă
DeParinti
Reguli de siguranță la piscină
MediCOOL
Cum te pot ajuta suplimentele de colagen. Ce beneficii pot aduce pentru sănătate
HelloTaste
Top 10 cele mai sănătoase tipuri de pește și fructe de mare
x