Happy People
Demet Özdemir a publicat un mesaj emoționant la finalul proiectului Numele meu este Farah. Ce răspuns i-a oferit Engin Akyürek

Publicat pe 03.01.2024 la 12:19. Actualizat pe 03.01.2024 la 13:31

Demet Özdemir a finalizat proiectul Numele meu este Farah în decembrie 2023. Actrița a lăsat un mesaj emoționant în mediul online cu această ocazie.

Demet Özdemir a publicat un mesaj emoționant la finalul proiectului Numele meu este Farah

Instagram

Atunci când ne uităm la cifrele seriei Numele meu este Farah putem pretinde că nu a avut niciodată vreo șansă în țara de origine. Cu toate acestea, proiectul a fost lăudat de fanii din toată lumea în mediul online. A impresionat cu o disrtribuție de excepție, iar Demet Özdemir și Engin Akyürek au fost cu adevărat magistrali.

Demet Özdemir a publicat un mesaj emoționant la finalul proiectului Numele meu este Farah

Chiar dacă fanii din Turcia nu au pus accentul pe ceea ce s-a petrecut în fața micilor ecrane, se pare că urmăritorii din toată lumea au aplaudat cu adevărat eforturile. Simpla alăturare a faimoșilor Demet Özdemir și Engin Akyürek a reușit să se ofere fanilor entuziasmul necesar.

“Și numele meu este Farah. Cu tot timpul care a trecut m-am uitat cu plăcere la fiecare prioiect care s-a schimbat și s-a dezvoltat. A fost un proces în care am fost părtașă la bătăliile unei femei curajoase. Am lucrat cu o echipă minunată, aș vrea să mulțumesc tuturor de la început până la final. Cel mai mult îi mulțumesc lui Engin Akyurek pentru că a fost acolo pentru mine. Ceea ce mi-ai oferit este foarte valoros. Este un proiect pe care nu cred că l-aș fi realizat fără tine. Am învățat multe de la voi, toți maeștrii cu care am lucrat. La revedere, Farah. Sper că te-am lăsat mai puternică decât la începutul carierei.”, a scris vedeta.

Aceasta are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt fără doar și poate momente surprinse pe platourile de filmare. Ultimul episod al seriei Numele meu este Farah a fost difuzat pe 30 decembrie 2023. Engin Akyürek a fost cel care a ținut să lase un mesaj emoționant pentru colega sa de platou, la scurtă vreme de la finalizarea filmărilor.

“Demet, ai fost un dar.”, a scris actorul, arată ensonhaber.com.

Numele meu este Farah va rămâne în atenția publicului

Cu toate că nu a reușit să atragă atenția publicului din Turcia, serialul Numele meu este Farah s-a clasat în mediul online pe cele mai bune locuri ale preferințelor. După ce a primit mai multe valuri de critici a reușit să se redreseze.

Citește și:

Modificările realizate în sezonul doi au devenit mai mult decât momente de entuziasm pentru fani. Nu au reușit totuși pentru a continua proiectul într-un alt sezon. Episodul 23 a fost unul dintre preferatele telespectatorilor.

Farah și Tahir l-au conving pe Behnam de faptul că Kerimșah are nevoie încă o dată de un transplant. Ulterior, lucrurile nu au devenit tocmai ușoare pentru Farah și Tahir. Mehmet cooperează cu fratele Tahir pentru a-și demonstra inocența. La scurtă vreme, Mehmet revine în poliție, dar surprizele nu se opresc pentru cei doi frați. Născută pe 26 februarie 1992 în izmit, a devenit mai mult decât ambițioasă pentru a-și îndeplini proiectele profesionale. A fost căsătorită cu Oguzhan Koc între 2022 și 2023, însă totul s-a destrămat.

În articolul

Demet Özdemir a publicat un mesaj emoționant la finalul proiectului Numele meu este Farah. Ce răspuns i-a oferit Engin Akyürek

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp