Happy People
Demet Ozdemir, apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare, într-o rochie pe care nu oricine o poate purta. Cum arată actrița din "Vis de iubire"

Publicat pe 12.10.2021 la 17:36. Actualizat pe 12.10.2021 la 18:11

Demet Ozdemir este o femeie în toată regula, care își asumă formele și nu îi este teamă să îmbrace ținute îndrăznețe. Actrița care a făcut furori în telenovela “Vis de iubire” a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie superbă. Ipostaza în care nu a mai fost văzută până acum.

Demet Ozdemir

TV Happy

O știm pe Demet Ozdemir din telenovela în care a jucat alături de Can Yamna,a colo s-a impus ca o fire sensibilă și în același timp puternică, calități care au fost dublate de senzualitatea sa care nu a putut fi trecută cu vederea prea ușor de telespectatorii care au urmărit-o cu atât de mult drag.

Cum arată Demet Ozdemir într-o rochie care îi evidențiază trupul filiform

Chiar dacă perioada de glorie a trecut, Demet Ozdemir continuă să facă furori atât pe micile ecran, când mai apare, cât și în mediul online, acolo unde ține legătura cu prietenii virtuali.

De curând, actrița a îmbrăcat o rochie galbenă, superb, din satin, care i-a evidențiat trupul splendid. Rochia i se așează perfect pe trup, iar look-ul a fost completat de o coafură lejeră și un machiaj care i-a evidențiat trăsăturile naturale.

Citește și:

Aceasta a impresionat comunitatea, care nu a întârziat să-și arate aprecierea. Postarea sa a ajuns în scurt timp la peste jumătate de milion de aprecieri și numeroase comentarii.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Tânăra a reușit să atragă din nou presa asupra sa, după ce s-a fotografiată așa cum puțini au avut ocazia să o vadă, fără sutien.

Citește și:

Protagonista serialul „Vis de iubire”, a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe de naționalitate turcă din întreaga lume. Motiv pentru care și-a creat o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, mai exact 14,1 milioane de urmăritori.

De curând au apărut zvnuri care spun că Demet Ozdemir nu mai este într-o relație cu iubitul său, Oğuzhan Koç.

Carismatică, frumoasă și plină de talent, Demet și-a creat rapit o comunitate numeroasă de fani datorită puterii ei de a da culoare și amuzament rolurilor interpretate. Cariera actriței este abia la început, dar în plină creștere. Motiv pentru care în prezent filmează pentru o nouă producție, intitulată “Doğduğun Ev Kaderindir” („Casa mea, destinul meu”).

În articolul

Demet Ozdemir, apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare, într-o rochie pe care nu oricine o poate purta. Cum arată actrița din "Vis de iubire"

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp