Happy People
Descoperirea făcută de Thalia când se plimba pe plajă. Artista internațională a arătat tuturor ce a găsit

Publicat pe 03.08.2021 la 13:53. Actualizat pe 03.08.2021 la 14:20

Thalia se bucură de o vacanță binemeritată la malul mării. Diva mexicană a făcut o descoperire surprinzătoare pe plajă, atunci când se plimba și a împărtășit imaginile cu admiratorii săi. Ce mesaj a transmis cântăreața internațională.

Thalia

Getty

În timpul unei plimbări pe nisipul fierbinte, Thalia, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de pe mapamond, a făcut o desoperire care a bucurat-o nespus de mult. Aceasta nu s-a putut abține și a transmis imaginile către urmăritorii ei.

Ce a descoperit Thalia pe plajă, în timp ce se plimba

Marea poate oferi oricărei persoane surprize, iar Thalia s-a numărat printre norocoasele căreia "Mama Natură" i-a oferit un cadou de nerefuzat. Frumoasa artistă a găsit pe plajă o piatră în formă de inimioară, lucru care i-a umplut sufletul de entuziasm.

Citește și:

Artista a luat întâmplarea ca pe un semn de binecuvântare și a transmis urmăritorilor un mesaj cu substrat: "Piatra de pe plajă Când găsiți ceva direct în fața voastră, luați-l atunci! Nu lăsați oportunități pline de dragoste să treacă pe lângă voi", a scris Thalia în descrierea filmării.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Thalia este un exemplu pentru toate femeile. Aceasta debordează de fericire și este mereu senină, mai ult, se bucură de lucrurile mici.

Ariadna Thalía Sodi Miranda Mottola (Thalia) a cucerit inimi din întreaga lume cu seria ei de telenovele de succes, urmate și de o cariera celebră în industria muzicii.

Thalia a devenit o figură cunoscută după ce a făcut parte din mai multe seriale fenomen de-a lungul timpului, dedicându-se mai apoi total carierei muzicale. Artista și-a făcut un renume și a ajuns să fie admirată pe întreg mapamondul.

Citește și:

De altfel, cântăreața și actrița a publicat o carte cu sfaturi de frumusețe. Se știe despre ea că este foarte disciplinată în privința dietei. Își dă voie la tot felul de mâncăruri doar în weekenduri, după cum a povestit ea. În plus, în afară de proceduri de înfrumusețare, Thalia face yoga și alte antrenamente fizice.

În articolul

Descoperirea făcută de Thalia când se plimba pe plajă. Artista internațională a arătat tuturor ce a găsit

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp