Happy People
Dilan Çiçek Deniz vorbește despre o posibilă căsnicie cu Rafael Cemo Çetin. Ce a declarat actrița

Publicat pe 20.09.2024 la 11:49. Actualizat pe 20.09.2024 la 12:26

Dilan Çiçek Deniz a ținut să aducă în discuție o posibilă căsătorie cu partenerul său actual. Formează un cuplu cu Rafael Cemo Çetin, fiul lui Sinan Çetin.

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre o posibilă căsnicie cu Rafael Cemo Çetin

Instagram

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. După ce și-au ascuns relația o perioadă, au decis să își continuie traiectoria personală în văzul lumii. Vedeta din Flăcările Destinului urma să se căsătorească cu Thor Saevarsson, însă în cele din urmă s-au despărțit.

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre o posibilă căsnicie cu Rafael Cemo Çetin

De când au dezvăluit că formează un cuplu, viața celor doi îndrăgostiți nu a mai fost la fel. Cu toate că sunt persoane publice, o perioadă au decis să rămână în afara luminilor reflectoarelor. În cele din urmă au fost surprinși în vacanță și de atunci nu a mai fost nicio scăpare pentru ei.

View this post on Instagram

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz)

Dilan Çiçek Deniz își continuă traiectoria profesională, dar este de asemenea prezentă și în mediul online. Are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe covorul roșu în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, dar și datorită colaborărilor pe care le are cu diferite branduri internaționale. Într-un interviu recent, faimoasa actriță de origine turcă a vorbit despre o posibilă căsnicie cu partenerul său actual. După ce o vară întreagă s-au bucurat de vacanță, acum a venit momentul pentru noi începuturi profesionale.

Citește și:

Dilan Çiçek Deniz în vârstă de 29 de ani și Rafael Cemo Çetin în vârstă de 32 de ani își continuă relația la fel de fericiți ca în prima zi în care s-au cunoscut. Vedeta din Legea familiei a devenit figura centrală a unui brand cunoscut, fiind o nouă provocare în ceea ce o privește.

“Prințesă”, “Te iubim atât de mult”, “Felicitări, ești ca o floare”, “Totul ți se potrivește”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Aceasta a avut șansa de a poza într-un loc inedit pentru una dintre campaniile la care lucrează.

“Nu am mai fost acolo până acum și asta a însemnat o mare oportunitate. A fost un loc special pentru filmări pentru un actor, a fost un loc bun pentru fotografii.”, a transmis vedeta, arată milliyet.com.tr.

Cum și-a petrecut vacanța faimoasa Dilan Çiçek Deniz

A menționat că a călătorit foarte mult în lunile de vară și a reprezentat o șansă în plus pentru a se bucura de tot ceea ce a văzut alături de partenerul său.

“Am călătorit mult. Vacanța a fost bună pentru mine, vara a fost bună pentru mine și sufletul meu.”, a spus ea. Pe lângă actorie, Dilan Çiçek Deniz s-a ocupat și de producția unui scurt metraj. A punctat faptul că este o muncă diferită față de ceea ce a arătat până acum pe micile ecrane.

Citește și:

“Încet, mă apropii de asta. Îmi place să produc și să fiu în mijlocul ideilor. Am început cu un scurt metraj, a fost acceptat în cadrul mai multor festivaluri, acum e pe drum și cel de-al doilea scurt metraj. Riscurile și responsabilitățile sunt diferite când produci și când joci.”, a transmis vedeta în cadrul aceluiași interviu. A subliniat faptul că nu se gândește la căsătorie.

“Totul merge foarte bine, suntem într-o stare bună. E plăcut așa.”, a declarat.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre o posibilă căsnicie cu Rafael Cemo Çetin. Ce a declarat actrița

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp