Ce spune celebrul Sinan Çetin despre relația fiului său cu Dilan Çiçek Deniz. Tinerii își continuă călătoriile romantice

Publicat pe 12.09.2024 la 10:30 Actualizat pe 12.09.2024 la 09:58

Dilan Çiçek Deniz formează în prezent un cuplu cu fiul faimosului regizor Sinan Çetin. Află ce spune acesta despre relația care stă la baza tuturor zvonurilor din publicațiile de scandal.

artiști în diferite ipostaze

Ce spune celebrul Sinan Çetin despre relația fiului său cu Dilan Çiçek Deniz

Instagram

Actrița care a făcut parte din seriale precum Güneşin Kızları, Bodrum Masalı, Çukur, Alev Alev ( Flăcările destinului), a format până în prezent un cuplu cu actorul Mert Yazıcıoğlu după despărțirea de logodnicul Thor Saevarsson. În prezent, Dilan Çiçek Deniz se iubește cu Rafael Cemo Çetin, fiul regizorului Sinan Çetin.

Ce spune celebrul Sinan Cetin despre relația fiului său cu Dilan Çiçek Deniz

Vedeta a fost văzută zâmbind în repetate rânduri, grație relației de care se bucură în prezent. Are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală, acolo unde a publicat până în prezent peste 500 de fotografii și filmulețe. Este un model de succes și de-a lungul timpului a demonstrat că meseria de actriță este cea care i se potrivește cel mai bine în prezent. Surprinsă într-o vacanță în Grecia alături de cel care îi este partener în prezent, vedeta nu a oferit prea multe detalii în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A fost o perioadă aglomerată, dar totul merge bine. Vacanța noastră a fost bună. Vă mulțumesc foarte mult. Am semnat un contract cu o companie de bijuterii, sunt foarte entuziasmată și fericită.”, a declarat vedeta în cele mai recente declarații în fața presei, arată herkesduysun.com. Cât despre Sinan Cetin, acesta a mărturisit că nu-și vede fiul, astfel că nu a lăsat nicio declarație despre noua sa relație de iubire.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin și-au declarat iubirea. Au publicat mai multe fotografii din Grecia pe rețelele sociale

“Nu-mi văd fiul.”, a mărturisit acesta. Pe contul personal de instagram, Sinan Cetin are peste 7 mii de fani, acolo unde a publicat până în prezent peste 200 de fotografii și filmulețe. Contul este administrat de echipa cu care acesta lucrează. Într-un interviu recent, actrița și-a sfătuit fanii să-și iubească propria persoană și să se bucure de toate lucrurile pe care le realizează.

“Cred că ar trebui să ne iubim și să ne purtăm corespunzător. Cu toate astea, iubirea de sine și acceptarea vor fi mereu într-o constantă luptă.”, a spus.

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre despărțirea de Thor Saevarsson

Cei doi au format un cuplu mai multă vreme și urmau să se căsătorească. Cu toate acestea, timpul nu a rămas în favoarea lor, astfel că despărțirea a fost iminentă. Surprinsă în 2022 în cadrul unui eveniment, aceasta a lăsat la iveală informații despre cum anume reușește să treacă peste perioadele mai dificile.

“Petrec timp cu familia. Anul 2022 a fost ca un carusel pentru mine.”, spunea vedeta pe atunci. În prezent, actrița din Flăcările destinului se bucură de o viață personală și profesională extrem de pozitivă.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a pierdut una dintre cele mai bune oportunități profesionale. Motivul ar fi operațiile estetice care i-au modificat aspectul fizic

Recent aceasta a apărut pe conturile de socializare grație unei campanii a cărei figură centrală este. Printre producțiile în care Dilan Çiçek Deniz a mai jucat se numără Flăcările destinului între 2020 și 2021, dar și Legea familiei între 2017 și 2021. Cele două seriale au reușit să o facă pe vedetă recunoscută la nivel internațional. O artistă desăvârșită, Dilan Çiçek Deniz a publicat chiar și o carte cu poezii personale. A fost colegă de platou cu Aras Bulut Iynemli, Erkan Kolcal Kostendil sau Demet Evgar. Season of love este proiectul pe care l-a lansat în 2024.

În articolul

Ce spune celebrul Sinan Çetin despre relația fiului său cu Dilan Çiçek Deniz. Tinerii își continuă călătoriile romantice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x