Happy People
Dilan Çiçek Deniz, apariție impecabilă într-o rochie lungă și mulată, cu corset transparent. Actrița a întors toate privirile

Publicat pe 31.05.2024 la 20:27. Actualizat pe 31.05.2024 la 20:43

Dilan Çiçek Deniz a făcut senzație în vacanța din Italia, îmbrăcată într-o rochie lungă, pe corp, cu un corset transparent.

Dilan Çiçek Deniz a făcut senzație în vacanța din Italia, îmbrăcată într-o rochie lungă, pe corp, cu un corset transparent.

Profimediaimages.ro

Dilan Çiçek Deniz s-a bucurat din plin de vacanța din Italia și i-a încântat pe internauți cu fotografiile realizate acolo.

Dilan Çiçek Deniz, apariție impecabilă într-o rochie lungă, cu corset transparent. Actrița a întors toate privirile

Dilan Çiçek Deniz a fost protagonista unei ședințe foto în Roma. Frumoasa brunetă poartă o rochie lungă, cu imprimeu snake, ce are corset trasparent în partea de sus și coboară cu o fustă lungă, crăpată pe picior.

Actrița a accesorizat ținuta cu un colier ce are un pandantiv dintr-o piatră prețioasă, iar pe umăr a tronat o geantă neagră, cu catarame aurii.

Citește și:

Dilan s-a bucurat din plin de frumusețea orașului Roma, vizitând atracțiile turistice și realizând fotografii pe străzile orașului.

În picioare a purtat o pereche de cizme negre, cu toc înalt, cui. De temperaturile scăzute s-a apărat cu o geacă din piele, de culoare neagră.

View this post on Instagram

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz)

Dilan Çiçek Deniz are 29 de ani

Dilan Çiçek Deniz, născută la 28 februarie 1995, este o actriță de origine turcă, model și câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Univers Turcia 2014.

Deniz este cunoscută pentru rolul ei de Sena în Çukur, Leyla Kavak în One-Way to Tomorrow, Rüya în Alev Alev și Elif Urazoglu în emisiunea digitală Yarım Kalan Așklar.

Ea a impresionat telespectatorii cu talentul său remarcabil și a reușit să transmită emoții oamenilor, dincolo de ecrane.

Citește și:

Cine sunt părinții lui Dilan Çiçek Deniz și în ce producții a jucat

Părinții lui Dilan Çiçek Deniz sunt profesori. Mama ei este Hale Temizyürek, iar tatăl ei este Orhan Deniz.

La vârsta de 15 ani a scris o carte de poezii intitulată Güneși Annem Sanırdım. La vârsta de 17 ani, s-a înscris la un concurs de teatru în școala ei și a câștigat un premiu de interpretare. A început cu o specializare în turism la Universitatea Ege, dar în curând și-a schimbat specializarea în literatură.

Dilan a participat în 2014 la concursul de frumusețe Elidor Miss Turcia și a câștigat locul al doilea. La concursul Miss Univers 2015, care a avut loc la Miami, ea a reprezentat Turcia.

În 2015 a jucat, de asemenea, rolul lui „Elif” în serialul pentru tineret Güneșin Kızları, alături de Hande Erçel și Tolga Sarıtaș.Din august 2016 până în iunie 2017 a jucat un rol principal în serialul pentru tineret Bodrum Masalı alături de Alperen Duymaz.

Citește și:

În 2016 a fost recompensată cu premiul „Shining Star” la premiile Golden Butterfly. În 2018 a apărut într-o reclamă la ruj.

Între 2017 și 2019 a avut unul dintre rolurile principale în serialul polițist Çukur, alături de Aras Bulut İynemli, Perihan Savaș, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Alperen Duymaz și Rıza Kocaoğlu. În 2020, a fost distribuită alături de Metin Akdülger în filmul Yarına Tek Bilet, care spune povestea a doi străini care călătoresc de la Ankara la İzmir.

În 2020, a jucat rolul lui Elif Urazoğlu alături de Burak Deniz în serialul suprarealist Yarım Kalan Așklar. În același an, a fost distribuită ca unul dintre rolurile principale feminine Alev Alev alături de Demet Evgar și Hazar Ergüçlü, interpretând personajul Rüya Yıldırımlar.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz, apariție impecabilă într-o rochie lungă și mulată, cu corset transparent. Actrița a întors toate privirile

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp