Vestea așteptată de fanii ”Şahmaran” cu Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz. Ce anunță producătorii despre sezonul doi

Publicat pe 17.05.2024 la 16:33 Actualizat pe 17.05.2024 la 17:32

S-a aflat când va fi lansat sezonul doi al producției ”Șahmaran” cu Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz.

S-a aflat când va fi lansat sezonul doi al producției ”Șahmaran” cu Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz.

Profimediaimages.ro

Serialul ”Șahmaran” cu Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz are un al doilea sezon, care va fi lansat în curând.

Citește și: Ce avere are William Levy la 43 de ani. Ar fi avut mai multe probleme financiare de-a lungul timpului

Vestea așteptată de fanii Şahmaran cu Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz. Ce anunță producătorii despre sezonul doi

La începutul lunii mai a avut loc Festivalul televiziunii turcești, la care au participat producători și distribuitori importanți din lumea televiziunii. Selin Arat a participat la eveniment în numele Tims&B Productions, producătorul de seriale turcești care sunt urmărite cu mare apreciere în multe țări din întreaga lume.

Acesta a oferit informații despre noul serial ”Istanbul Encyclopedia” și a anunțat data de difuzare a celui de-al doilea sezon al producției ”Șahmaran”.

„Avem trei proiecte de televiziune și o platformă de afaceri la care lucrăm în prezent. Acestea se află în prezent în faza de pregătire preliminară. În plus, tocmai s-au încheiat filmările pentru proiectul nostru „Enciclopedia Istanbulului”, pe care l-am filmat împreună cu regizorul premiat Selman Nacar, care a ieșit recent în evidență cu filmele sale artistice de succes.

Este o lucrare pe care o așteptăm cu entuziasm și care este planificată să fie lansată la sfârșitul anului. O altă veste bună pe care o pot anunța este că cel de-al doilea sezon al serialului Șahmaran va fi pe Netflix în jurul sfârșitului anului! De asemenea, ne propunem ca serialul nostru de televiziune să fie difuzat în noul sezon.”, a spus Selin Arat, conform televizyongazetesi.

Citește și: Replica dată de Dulce María și Christopher Uckermann după ce Anahí a recunoscut ruptura dintre ei. Cum au ajuns să își strice relația

Care este intriga serialul ”Șahmaran” cu Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz

Serialul ”Șahmaran” spune povestea unui grup de studenți din zilele noastre, care au de fapt 400 de ani și care sunt șerpi. Ei folosesc lentile astfel încât să-și ascundă ochii, “șahmaran-ul” fiind de fapt o creatură mitică cu cap de corp uman și formă de șarpe.

Serenay Sarıkaya o joacă pe Şahsu, un personaj “nemuritor”, care se îndrăgostește de Maran (jucat de Burak Deniz). Cei doi trăiesc o poveste de dragoste imposbilă, încercând să deslușească misterele trecutului.

Șahsu este hotărâtă să-l confrunte pe bunicul ei de aceea călătorește în Adana, unde se trezește în mijlocul unei comunități neobișnuite și misterioase numite Mar.

Citește și: De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor

În articolul

Vestea așteptată de fanii ”Şahmaran” cu Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz. Ce anunță producătorii despre sezonul doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 iunie 2024. Leii muncesc pentru ceea ce își doresc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Solstiţiu de vară 2024. Tradiţii şi obiceiuri în cea mai lungă zi din an. Fenomenul unic din ultimii 228 de ani
a1.ro
Loredana, show total în plină stradă, alături de suporterii naționalei. Cum a fost filmată în fața Ateneului Român
HelloTaste.ro
Prăjitură cu ciocolată și cireșe. Rețetă simplă de brownie
Catine
Cheia către iubirea cosmică. Află despre triada lui Venus, potrivit astrelor
useit.ro
Mesajul pe care nu trebuie să îl copiezi vreodată în Google Chrome. Ce pățești dacă nu ignori acest text
as.ro
Ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac! Ioana şi-a făcut tatăl miliardar mândru
MediCOOL
Care este cauza bolii inflamatorii intestinale. Descoperirea făcută recent de cercetători
Spynews
Dezastru la un pelerinaj. Peste 550 de persoane au murit. Temperaturile de 51 de grade Celsius le-au fost fatale
DeParinti
10 nutrienți de care are nevoie fiecare copil
MediCOOL
Alergiile de vară: care sunt principalele cauze și cum le poți gestiona
HelloTaste
Limonadă cu rodii. O băutură răcoritoare și sănătoasă
x