Happy People
Diletta Leotta s-a fotografiat îndrăzneț cu abdomenul la vedere. Imaginile care au atras atenția admiratorilor

Publicat pe 10.06.2022 la 18:57. Actualizat pe 10.06.2022 la 20:39

Diletta Leotta face spectacol pe rețelele de socializare cu o apariție demnă de laudă. Jurnalista italiană de la DAZN nu s-a sfiit să-și arate trupul.

Diletta Leotta

Getty Premium

Diletta Leotta este o femeie în floarea tinereții, care a cucerit mapamondul cu frumusețea și aparițiile sale impecabile pe terenul de sport. La bază comentator sportiv, blonda s-a făcut remarcată în lumea televiziunii datorită flerului său, dar și a calităților fizice.

Ei bine, conștientă de avantajele sale, nu ezită să le pună în lumină.

Diletta Leotta a ieșit la plimbare pe stradă într-un top care îi dezvăluie abdomenul

Aceasta își uimește fanii cu fiecare apariție, iar ultima fotografie postată nu face excepție. De data aceasta, Diletta Leotta a ales să se îmbrace într-un top care îi lasă bustul la vedere.

View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Diletta Leotta face furori cu fiecare apariție a sa pe terenul de fotbal, de acolo de unde transmite live evenimentele meciurilor de fotbal. Acesta este recunoscută pentru frumusețea sa și pentru calitățile care o recomandă ca un jurnalist bine cotat.

Citește și:

Blonda s-a făcut remarcată la nivel mondial prin intermediul meseriei sale de jurnalist de sport, apărând alături de cele mai mari echipe de fotbal ale lumii. De curând, acesta a bifat o apariție specială, care cu siguranță nu a putut fi trecută cu vederea față de domnii de pe teren.

Diletta Leotta a avut o relație cu actorul turc Can Yaman, iar după despărțire pare că tot mai mutle uși i se deschid. Acesta are parte de succes pe partea profesională, iar presa stă din ce în ce mai mult pe urmele sale de când a avut legătură cu starul de telenovele.

Citește și:
În articolul

Diletta Leotta s-a fotografiat îndrăzneț cu abdomenul la vedere. Imaginile care au atras atenția admiratorilor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp