Happy People
Diletta Leotta sfidează gradele din termometre! A apărut într-un sutien cu proporții mici și o pereche de pantaloni scurti

Publicat pe 26.11.2022 la 11:32. Actualizat pe 26.11.2022 la 11:32

Diletta Leotta, celebra jurnalistă de la DAZN, sfidează gradele din termometru! Vedeta Italiei și-a luat o vacanță binemeritată într-o locație exotică. Ce imagini a împărtășit cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Diletta Leotta

Getty

Diletta Leotta, fosta parteneră a lui Can Yaman, se bucură de razele soarelui departe de țara sa de baștină. La aceste momente, sunt mai puțin de 16 grade Celsius la ea în țară, lucru care a determinat-o să aleagă o destinație călduroasă unde se poate bucura de zilele însorite în costum de baie.

Vedeta împărtășește comunității sale fiecare activitate a sa, bifând și vacanța în care se află. Diletta a apărut în mediul online într-un sutien și pantaloni scurți în timp ce se plimbă pe bicicletă.

Diletta Leotta a plecat într-o vacanță exotică, departe de Italia. Vedeta se bucură de zilele însorite

Diletta Leotta este o femeie fermecătoare și este conștientă de acest lucru. Acesta știe să-și pună în evidență atuurile prin ținute care îi avantajează corpul.
Puțini știu, însă fosta parteneră a lui Can Yaman este o împătimită a costumelor de baie. Vedeta adoră să pozeze îmbrăcată astfel și se mândrește cu felul în care trupul său arată.

Drept este că muncește din greu pentru a-și menține silueta, acesta dedică ore în șir zi de zi exercițiilor și este extrem de atent în ceea ce privește alimentația, dovadă fiind informațiile oferite de ea de-a lungul timpului, în mediul online.

View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Citește și:

Frumoasa prezentatoare de origine siciliană și-a dedicat viața de mulți ani la Sky, începând de la SkyMeteo24 până la conducerea programului Serie B la acelașipost de televiziune. Însă înainte de asta, ea prezentase jocurile din Seriea B pe Sky Sport (Italia).

Jurnalista s-a mutat mai apoi la DAZN pentru că visa să prezinte programe legate de jocurile din Seria A. Pentru a-și atinge scopul, fosta iubită a lui Can Yaman a fost nevoită să facă sacrificii, mai exact, să accepte un salariu mai mic, potrivit albawaba.com. Dar de acolo a devenit și un star, dar și milonară!

Potrivit documentației făcute de Tv Mania, Diletta Leotta ar fi primit 1 milion de euro pe an de la Sky, din moment ce a deținut conducerea programului despre Seria B.

Citește și:
În articolul

Diletta Leotta sfidează gradele din termometre! A apărut într-un sutien cu proporții mici și o pereche de pantaloni scurti

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp