Happy People
Eduardo Santamarina are o căsnicie fericită cu Mayrín Villanueva, dar în trecut a fost căsătorit. Cine e fosta lui soție

Publicat pe 30.12.2020 la 10:20. Actualizat pe 30.12.2020 la 11:52

Eduardo Santamarina a făcut furori cu aparițiile sale în cele mai cunoscute telenovele. Starul din ''Rubí'' a cucerit inimile multor fane, însă inima sa este dată. Actorul are o căsnicie fericită cu Mayrín Villanueva, iar în trecut a mai fost căsătorit. Puțini știu despre fosta lui soție, o actriță la fel de cunoscută în Mexic.

Eduardo Santamarina are o căsnicie fericită cu Mayrín Villanueva

profimediaimages.ro

Eduardo Santamarina, 52 de ani, a jucat în peste 20 de telenovele în întreaga lui carieră. Actorul este o adevărată legendă în țara sa natală, Mexic, și unul dintre cei mai râvniți bărbați. Eduardo Santamrina a fost întotdeauna înconjurat de femei frumoase, atât pe platourile de filmare, cât și în viața personală, însă aleasa inimii lui este Mayrín Villanueva. Cei doi se bucură de o căsnicie fericită, însă detaliul pe care mulți nu îl știu este că celebrul actor de telenovele a mai fost căsătorit în trecut.

Cine este fosta soție a lui Eduardo Santamarina

Prima dragoste a lui Eduardo Santamarina a fost Itatí Cantoral. Cei doi s-au căsătorit în 1999, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. Cuplu a decis să încheie socotelile 4 ani mai târziu, în 2003. Totuși, căsnicia lor scurtă le-a adus doi copii. Itatí Cantoral l-a făcut pe Eduardo Santamarina tată de gemeni.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Itatí Cantoral (@itatic_oficial)

Deși păreau un cuplu fericit, se pare că relația lor s-a destrămat din vina lui Eduardo Santamarina, care i-a fost infidel fostei sale soții. Actrița Susana González, alături de care a filmat în ipostaze intime pentru telenovela ''Velo de Novia'', a devenit amanta actorului, potrivit show.news.

''Lucrurile astea se pot întâmpla oricui și sunt sinceră când spun asta. Mă înțeleg foarte bine cu Susana González, ne-am văzut într-o sală de sport patru ani mai târziu și am început să vorbim ca de la femeie la femeie. Nu sunt un dușman al Susanei González...așa s-au întâmplat lucrurile'', a declarat Itatí Cantoral, conform aceleiași surse.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Susana González (@susanagonzalezdr)

Dar infidelitatea sa este de domeniul trecutului. Eduardo Santamarina pare că și-a găsit fericirea în brațele actriței Mayrín Villanueva. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și de atunci sunt de nedespărțit. Cuplul are împreună și o fată pe nume Julia, în vârstă de 11 ani.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mayrin Villanueva (@mayrinvillaneva)

Citește și:
În articolul

Eduardo Santamarina este căsătorit cu Mayrín Villanueva

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp