Cautare: 1461 rezultate dupa tagul "actor"

"Am/N-am" cu actorul Silviu MIrcescu

acum 1 zile

Silviu Mircescu participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actorul Silviu Mircescu

acum 1 zile

Silviu Mircescu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Recomandări de filme, la Neatza cu Răzvan și Dani! Cătălin Anchidin: Nu ratați filmul românesc Heidi!

acum 3 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cronică de film pentru această săptămână: Heidi, Last Christmas și The Pit.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: The Grand Challenge: Le Mans 66'

acum 5 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: The Grand Challenge: Le Mans 66' , C'Est Quoi cette mamie?! și Crazy Richi Asians.

Am/N-am... cu actorul Silviu Biriș

acum 5 zile

Actorul Silviu Biriș participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș

acum 5 zile

Actorul Silviu Biriș participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Actorul Silviu Biriș, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 6 zile

Actorul Silviu Biriș a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actorul Silviu Biriș

acum 6 zile

Actorul Silviu Biriș participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Sabina Lisievici, actrița din România care a cucerit Hollywood-ul, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 6 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", actrița Sabina Lisievici a venit să-și lanseze cartea "Arde-mă în versuri".

Recomandări de Weekend - Neatza cu Razvan și Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 9 zile

Mădălina, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 9 - 10 noiembrie 2019.

Am/N-am... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 9 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 9 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 9 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 9 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la ""Ce-ai alege?"", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul"

acum 10 zile

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", participă la ""Continuă fraza"", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 10 zile

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul"

acum 10 zile

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", participă la ""Ce-ai alege?"", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Liviu Covalschi, povestea românului care a cucerit lumea filmului

acum 12 zile

Cine a spus că românii nu se descurcă, pe oriunde s-ar duce, înseamnă că nu l-a cunoscut pe Liviu Covalschi. Vă prezentăm, astăzi, povestea de succes a tânărului care face senzație în lumea cinematografiei! Liviu e singurul român care a semnat pentru producții de la Hollywood şi...

Recomandări de Weekend - Neatza cu Razvan si Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 16 zile

Mădălina, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 2 - 3 noiembrie 2019.

Tehnologia bat-o vina! Cum l-a pus în încurcătură pe actorul Mitică Popescu

acum 17 zile

Tehnologia bat-o vina! Joacă feste mai mereu! Aşa se face că actorul Mitică Popescu a fost pus într-o situaţie dificilă, ziua în amiaza mare.

1
2
3
4
5
»