Cautare: 1429 rezultate dupa tagul "actor"

Duminică, 22 aprilie, la Cine COOL. După 46 de ani de carieră, Vlad Rădescu face mărturisiri neașteptate: "Nu doream să mă fac actor"

acum 3 zile

Duminică (22 aprilie), de la ora 15:30, Irina Margareta Nistor îl are invitat la "Cine COOL" pe marele actor Vlad Rădescu. Și-a început cariera în lumea artistică încă din 1972, pe când se afla la facultate, la I.A.T.C. , la clasa prof. Sanda...

Armand Assante, despre femeile din România: "Mi-am bazat toată viața pe relații"

acum 3 zile

Super interviu cu un super actor de la Hollywood! Unul din cei mai cunoscuţi actori de peste Ocean joacă în cel mai recent film românesc. Armand Assante a vorbit despre cheia succesului, dar şi cele mai grele momente din viaţa lui.

Actorul Armand Assante, îndrăgostit de România

acum 4 zile

Spiritele rele au luat-o razna şi bântuie un castel din Transilvania. Dar exista un om care le poate trimite la culcare, pe lumea cealaltă. Iar acesta este un vânător de spirite venit tocmai din Statele Unite ale Americii. Acesta este subiectul unui thriller românesc făcut ca la carte, dar...

La mulți ani, Eugen Cristea! Actorul își sărbătorește ziua de naștere în parc alături de soția sa

acum 5 zile

Eugen Cristea este căsătorit de aproape trei decenii cu actrița Cristina Deleanu. Actorul a făcut carieră interpretând zeci de roluri în teatru, film, televiziune și teatru radiofonic.

La mulți ani, Florin Zamfirescu! Ce își mai dorește actorul până la finalul vieții

acum 11 zile

Florin Zamfirescu nu stie cat mai are de trait, dar azi, de ziua lui, vrea sa fie fericit. Marele actor nu se mai gandeste la trecut.

Actorul Ovidiu Cuncea, despre latura sa religioasă: "Nu mă gândeam niciodată că o să fiu diacon"

acum 12 zile

Ovidiu Cuncea slujeşte la mai multe biserici din Bucureşti şi continuă să îşi bucure semenii prin teatru şi prin rugăciune!

Actorul de origine română Sebastian Stan a participat, alături de nume importante de la Hollywood la avanpremiera filmului "Avengers: Infinity War"

acum 13 zile

Înconjurat de o doză considerabilă de mister. lungmetrajul îi reuneşte pe toţi supereroii din producţiile cinematografice adaptate după universul Marvel. A treia parte a seriei "The Avengers", acest film a fost realizat cu un buget impresionant: aproape 600 de milioane de dolari. Pentru...

Actorul de origine română Sebastian Stan revine în noul film Avengers

acum 13 zile

Sebastian Stan revine într-una din cele mai iubite pelicule cu super-eroi: "Avengers: Infinity War"! Actorul de origine română a fost filmat alături de colegii de filmare în cadrul unui eveniment privat din Londra. Sebastian Stan a vorbit despre noile provocări de pe platoul de filmare şi...

”Regele audiențelor”, Dan Negru, interviu de colecție: ”Am amintiri multe cu Florin Piersic”

acum 15 zile

Prezentatorul Dan Negru vorbește despre amintirile sale cu celebrul actor, Florin Piersic. Cei doi au adunat numeroase amintiri plăcute împreună.

Totul despre noua iubită a lui Leonardo DiCaprio

acum 15 zile

Leonardi DiCaprio are o nouă iubită. După numeroase eșecuri în dragoste, actorul a început să iasă cu o tânără de doar 20 de ani.

Actorul Colin Farrell s-a internat, preventiv, într-o clinică de dezintoxicare!

acum 18 zile

Vedeta spune că nu mai este dependent de substanţe interzise de peste 10 ani, încă nici nu şi-ar mai dori să devină. Aşa că s-a dus la o clinică din statul Arizona, unde intenţionează să stea o perioadă destul de lungă. O lună de internare acolo costă aproape 40 de mii de dolari.

Actorul irlandez Colin Farrel a ajuns la dezintoxicare

acum 19 zile

A făcut-o din proprie iniţiativă, chiar dacă, spune el, nu este dependent de substanţe interzise. Se pare că decizia are în spate dorinţa de a se asigura că nu va reveni la dependenţa de droguri cu care s-a luptat ani la rând. Actorul se află într-o clinică din Arizona. O lună...

Actorul Channing Tatum divorţează după doisprezece ani de dragoste

acum 20 zile

Anunţul a fost făcut de actorul de 37 de ani pe pagina sa de Instagram, fără prea multe detalii. Desemnat de revista People drept cel mai sexy bărbat în viaţă, în 2012, fostul stripper a subliniat doar că el şi soţia au decis să-şi continue viaţa separat, fără resentimente....

Mihai Călin s-a întors în televiziune. Actorul, în exclusivitate, despre viața lui personală

acum 20 zile

După o absenţă îndelungată de pe micile ecrane, Mihai Călin s-a întors în televiziune! Mereu discret în ceea ce priveşte familia, actorul vorbeşte în exclusivitate despre viaţa lui personală.

Mihai Călin: „Distrugem viața copiilor pentru că vrem să facă ce ne dorim noi”

acum 21 zile

Mihai Călin, despre viața de familie și „regulile„ societății. „Distrugem viața copiilor pentru că vrem să facă ce ne dorim noi”, a declarat actorul.

Mihai Călin: „Întotdeauna trebuie să fii atent ce spui și ce gândești”

acum 21 zile

Mihai Călin este unul dintre cei mai iubiți actorii ai serialului „Fructul oprit”. „Întotdeauna trebuie să fii atent ce spui și ce gândești”, a declarat actorul.

Mihai Călin, cea mai spectaculoasă revenire la TV: „Trebuie să fii prezent și viu”

acum 21 zile

Mihai Călin este unul dintre cei mai iubiți actorii ai serialului „Fructul oprit”. Actorul ne dezvăluie povestea din spatele camerelor de filmat.

Cu toate că este un tip şarmant, actorul Will Smith nu a reuşit să o impresioneze pe Sophia, celebrul robot umanoid

acum 24 zile

Să curtezi o femeie nu este o sarcină uşoară. Dar şi mai dificil este să cucereşti un robot. Iar Will Smith ne-a demonstrat acest lucru. Actorul a postat pe Youtube un filmuleţ în care îi face ochi dulci Sophiei, faimosul robot al inteligenței artificiale dezvoltat de Hanson Robotics.

Actorul britanic Luke Goss, celebru pentru rolurile sale de dur, filmează în Bucureşti

acum 24 zile

Filmele de acţiune de la Hollywood se fac din nou la Bucureşti! O producţie ce va fi lansată la toamnă se filmează chiar zilele acestea pe platourile româneşti şi îl are în centru pe Luke Goss, actor şi cântăreţ lansat în anii '80 cu formaţia Bros. Printre scene cu bătăi şi...

Actorul Sean Penn vrea să se dedice scrisului

acum 25 zile

Actoria nu se mai numără printre pasiunile lui Sean Penn! Recent, acesta a declarat că vrea să se reprofileze şi să devină un scriitor de succes. Şi astfel, la 57 de ani, Sean Penn îşi va lansa în curând romanul de debut.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV