Cautare: 1557 rezultate dupa tagul "actor"

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 3 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

Oana Zăvoranu le dă peste nas duşmanilor! Declaraţii tranşante!

acum 7 zile

Când toată lumea îi vedea despărțiți, Oana Zăvoranu a arătat că ea și soțul sunt încă împreună. Va amintiți că zilele trecute vorbeam despre faptul că Oana Zăvoranu și Alex și-au șters toate pozele împreuna, ba chiar un prieten apropiat lor a declarat în presă că nu...

Super show de magie online, cu Cristina Strecopîtov

acum 9 zile

În această perioadă, Cristina Strecopîtov, prima femeie magician din România, susține show-uri de magie online.

Alexandru Arşinel, îngrijorat pentru soţia lui! Cine îi face proviziile şi cum reuşeşte să respecte noile reguli

acum 13 zile

Îngrijorările lui Alexandru Arşinel! Soţia lui are nevoie de el mai mult ca niciodată! Cine îi face proviziile şi cum reuşeşte să respecte noile reguli.

Ce filme să vizionezi în izolare. Cătălin Anchidin îți recomandă: Her, La vita e bella și UP

acum 23 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru izolarea la domiciliu.

Mihai Bendeac este în doliu! Mama actorului a trimis un mesaj cutremurător

acum 26 zile

Mama lui Mihai Bendeac a dat vestea tristă. Femeia a scris câteva cuvinte dureroase prin care şi-a luat rămas bun de la tatăl ei. Mihai Bendeac a pierdut o parte din el. Pentru el, bunicul era familia lui, era omul care-i dădea cele mai bune sfaturi, dar şi cel care i-a făcut cea mai...

Clipe cumplite pentru Mihai Bendeac. Bunicul actorului a încetat din viață

acum 27 zile

Clipe cumplite pentru Mihai Bendeac. Bunicul lui a încetat din viaţă. Mama actorului a făcut anunţul dureros printr-o postare pe Facebook.

Actorul Tom Hanks şi soţia sa, diagnosticaţi cu coronavirus (Covid-19)

acum 29 zile

Actorul Tom Hanks şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus. Cei doi se aflau în Australia în momentul în care au aflat vestea.

Mihai Bendeac, un interviu altfel! Lucrurile pe care nu le-a spus niciodată

acum 29 zile

Mihai Bendeac a vorbit despre cea mai importantă perioadă din viaţa lui. Vezi ce dificultăţi a întâmpinat, dar şi ce ar fi vrut să devină dacă nu ar fi fost actor.

Imagini inedite cu BRomania și iubita lui

acum 29 zile

Matei Dima, cunoscut pe internet ca BRomania, face ce face şi nu rămâne singur prea mult timp. Ce-i drept, are şi lipici la fete. Paparazzii l-au surprins în braţele unei tinere focoase, de care pare foarte îndrăgostit, iar imaginile vorbesc de la sine.

Femeile, venerate de Marian Râlea! Ce mesaj le-a transmis de 8 Martie

acum 31 zile

Marian Râlea aka Magicianul este plin de surprize. Actorul a cucerit inimile femeilor prin cea mai frumoasă declarație de ziua lor.

Star Matinal. Actorul Mitică Popescu, alături de o doamnă cochetă

acum 32 zile

Dragostea nu ţine cont de vârstă! Paparazzii l-au surprins pe Mitică Popescu, unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai României, în compania unei doamne misterioase!

Agenția VIP. Anca Pandrea, gest emoţionant. Cum îşi alină dorul zi de zi de Iurie Darie

acum 34 zile

Anca Pandrea, gest emoţionant la 91 de ani de la naşterea lui Iurie Darie. Văduva regretatului actor, mereu în suflet cu iubirea vieţii sale. Cum îşi alină dorul zi de zi de sufletul ei pereche.

Star News. Tudorel Filimon, pe mâna cămătarilor. Actorul a pierdut tot ceea ce avea

acum 36 zile

Un cunoscut actor, de la noi, în pragul disperării. S-a împrumutat la bănci, însă a ajuns pe mâna cămătarilor. În încercarea de a se salva, şi-a pus gaj toată agoniseala de-o viaţa, dar a pierdut tot ceea ce avea.

Pelicula „Urma", debutul în regia de lungmetraj al lui Dorian Boguţă, la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 37 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, alaturi de actorul Dorian Boguţă, a venit sa prezinte filmul romanesc "Urma".

Star News. Leonardo DiCaprio pare că a renunţat la burlăcie. Presa internațională susține că actorul se pregătește să devină tată

acum 38 zile

Leonardo DiCaprio pare că a renunţat la burlăcie! Toată presa internaţională vuieşte! S-a scris că celebrul actor s-ar fi căsătorit, în mare secret, cu iubita mult mai tinerică şi că ar urma chiar să devină tătic.

Star Matinal. Andreea Bălan rupe tăcerea: El este cel care nu-și mai dorește familia!

acum 39 zile

Andreea Bălan le-a răspuns tuturor celor care o condamnă că s-a despărțit de George Burcea.

Femeile importante din viața lui Vlad Gherman

acum 44 zile

Vlad Gherman, Amza din serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Oana Sârbu, interviu de suflet la Cultour

acum 45 zile

Oana Sârbu, frumoasa actrita, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Marian Olteanu, portret din 61 de întrebări la CulTour: Regret că nu am învățat la școală cât ar fi trebuit

acum 49 zile

Marian Olteanu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe actor.

1
2
3
4
5
»