Cautare: 1511 rezultate dupa tagul "actor"

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Detroit (SUA 2017)

acum 4 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la Neatza câteva filme care merită vizionate.

Actorul Toma Cuzin, probleme grave cu banii

acum 7 zile

Firicel a primit o veste teribilă! Actorul Toma Cuzin a ajuns într-o situaţie disperată.

Celebrul Romică Țociu a făcut dezvăluiri cum a început cariera de actor de comedie

acum 12 zile

E foarte discret cu viaţa lui, dar, de această dată, a făcut o excepţie şi a spus tot ce are pe suflet. Romică Ţociu, unul dintre cei mai iubiţi actori de comedie a stat de vorbă cu Adriana Bahmuţeanu şi a făcut dezvăluiri în premieră.

Actorii şi cântăreţii celebri de peste Ocean care nu au terminat liceul

acum 18 zile

Sunt frumoşi, sunt celebri, dar puţină lume ştie că studiile nu sunt neaprat punctele lor forte. Mulţi dintre actorii şi cântăreţii celebri de peste ocean recunosc, uneori chiar cu mândrie, că au renunţat la şcoală. Şi asta nu a fost niciodată o piedică în calea succesului. O...

Actorul Daniel Craig va primi o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame de la Hollywood

acum 19 zile

Britanicul a primit vestea chiar în timp ce se pregăteşte să-l interpreteze. pentru ultima dată în carieră pe agentul secret 007. În vârstă de 50 de ani, Daniel Craig a început să joace rolul lui James Bond în 2006. El va primi distincţia anul viitor, atunci când este programat să...

Duminică, la CineCOOL. La ce visează tânărul actor Bogdan Iancu: “Lucrul pe care mi-l doresc nu ține de faimă,carieră"

acum 24 zile

La vârsta de patru ani a apărut pentru prima dată într-o reclamă, iar zece ani mai târziu a avut șansa să joace alături de Gérard Depardieu. Bogdan Iancu, unul dintre tinerii talentați care se remarcă din noua generație de actori autohtoni, este invitatul...

Tot ce trebuie să ştii despre Gabriel Macht, fabulosul avocat Harvey Specter din serialul "Suits"

acum 27 zile

Lumea întreagă este pur şi simplu "la picioarele" serialului "Suits". Gabriel Macht este cel care dă viaţă personajului Harvey Specter, un avocat care luptă din răsputeri să ajungă asociat la firma la care lucrează - "PEARSON & HARDMAN".

Actorul Johnny Depp pare să se simtă mai bine, după ce starea lui de sănătate a stârnit îngrijorări

acum 27 zile

Aflat în turneu împreună cu trupa sa rock, Johnny Depp a urcat pe scena din Marea Britanie într-o formă fizică mult mai apropiată de cea pe care o ştim. În vârstă de 55 de ani, actorul a părut slăbit şi palid în pozele făcute alături de fani din Rusia. Unii internauţi au spus...

La ”CineCOOL”, Victor Rebengiuc vorbește despre cum și-a întâlnit femeia iubită: “Ciudat este faptul că noi locuiam în același bloc”

acum 34 zile

A interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme. Un actor român legendar, în platoul ”CineCOOL”. Invitatul acestei ediții a emisiunii realizate de Irina Margareta Nistor este Victor Rebengiuc.

Vince Vaughn a ajuns pentru o scurtă perioadă de timp după gratii!

acum 34 zile

Actorul de la Hollywood a fost reţinut de poliţiştii din California după ce a fost prins beat la volan. Mai mult, Vince Vaughn ar fi opus rezistenţă atunci când poliţiştii au vrut să îl ducă la secţie. Actorul de 48 de ani, a fost eliberat, ulterior, pe cauţiune.

Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc la Happy Channel

acum 38 zile

Îndrăgitul critic de film Irina Margareta Nistor trăiește, la Happy Channel, una dintre cele mai fericite întâlniri din viața sa. Duminică (10 iunie), de la ora 15.30, Irina Nistor îl are invitat, la “CineCOOL”, pe unul dintre cei mai mari actori...

Celebrul Firicel, un nou dosar, după scandalul drogurilor!

acum 42 zile

Celebrul Firicel, un nou dosar, după scandalul drogurilor! De parcă problemele cu DIICOT şi cele cu băncile nu erau suficiente, actorul Cuzin Toma are şi alte probleme.

Temeri pentru sănătatea lui Johnny Depp. Actorul este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume

acum 43 zile

Johnny Depp a stârnit îngrijorarea multor fani, după ce a apărut cu o imagine completă diferită faţă de cea pe care o ştiam până acum.

Benedict Cumberbatch, erou în viața reală. Actorul a pus pe fugă câtiva indivizi care atacaseră un curier, la Londra

acum 43 zile

Actorul britanic Benedict Cumberbatch, devenit celebru cu rolurile lui Sherlock Holmes şi mai nou Doctor Strange, se dovedeşte un adevărat erou şi în viaţa reală.

Ion Dichiseanu, 59 de ani de carieră. Actorul a jucat în 60 de filme

acum 48 zile

Pe 20 octombrie 2018, Ion Dichiseanu va împlini 85 de ani, din care 59 de carieră. Actorul a jucat în 60 de filme, dar a scris și trei cărți.

Horațiu Mălăiele, pe urmele Simonei Halep. Imagini de senzație surprinse de paparazzii

acum 49 zile

:Imagini uluitoare cu un celebru actor! Acesta a facut un gest extrem in public. Cum a reusit actorul sa ii lase pe toti cu gura cascata.

Dan Puric, despre viață și poporul român: Orice om are un genom și orice popor are o genomică”

acum 49 zile

Dan Puric vorbește despre cea mai nouă piesă a sa. Artistul vorbește despre viață, dar și despre poporul român ca întreg.

Totul pentru dragoste! Eduard și Adriana, joaca de-a dragostea: ”Am văzut-o și am simțit că este ceva”

acum 52 zile

Eduard și Adriana s-au cunoscut întâmplător, dar relația lor a devenit cea mai frumoasă poveste de dragoste. Adriana era într-o relația de 13 ani când l-a cunoscut pe Eduard. Aceasta a renunțat la primul ei iubit pentru cel care urma să îi devină soț

Scrisoarea lui Mihai Bendeac despre lupta cu boala: ”Depresia m-a împins la întrebări și căutări

acum 52 zile

Mihai Bendeac vorbește despre boala cu care se lupăt. Artistul susține că suferă de depresie, iar acest lucru la împins să caute răspunsuri la întrebări.

Celebrul Firicel, la Tribunal cu nevasta din cauza banilor

acum 55 zile

Zilele trecute, "Firicel" şi soţia sa au dat în judecată o instituţie bancară la care au făcut un credit imobiliar, solicitând demararea procedurii de dare în plată. Pentru că iniţial banca refuzat să le ia imobilul, solicitând banii datoraţi de actor şi nevastă, cei doi au decis...

1
2
3
4
5
»