Happy People
Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva au o familie adorabilă. Cum arată Julia, fiica celor doi actori

Publicat pe 04.05.2021 la 07:42. Actualizat pe 04.05.2021 la 11:00

Eduardo Santamaria este un celebru actor Mexican de film și teatru, celebru și pentru rolul interpretat în telenovela „Rubi”.

Profimedia

Partenera de viața a lui Eduardo, femeia despre care acesta vorbește ca despre dragostea vieții lui este la fel de celebră ca el. Actorul este căsătorit cu actrița Mayrín Villanueva, co-starul serialului “I love Juan Querendón”. Aceștia au o căsnicie fericită și se bucură împreună de fetița lor, Julia.

Cei doi actori mai au și alți copii din căsniciile trecute. Eduardo este fericitul tată a doi băieți: Roberto Miguel Santamarina Cantoral, Jose Eduardo Santamarina Cantoral, iar Mayrin se bucură de un superb fiu pe nume Sebastián Poza și o de fiică pe numele ei Romina Poza.

Rodul iubirii dintre Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva s-a născut acum mai bine de un deceniu, fiica lor pe nume Julia. Fetița celor doi a împlinit 11 ani pe data de 18 iulie 2020, data la care familia ei i-a pregătit și o petrecere intimă surpriză, respectând regulile impuse de pandemie, conform peopleenespanol.

View this post on Instagram

A post shared by Eduardo Santamarina (@eduardosantamarinamx)

Micuța Julia devine din ce în ce mai frumoasă în fiecare an. Atât Eduardo, cât și Mayrin au postat poze cu superba lor fetiță pe conturile de Instagram. Julia a moștenit cele mai bune caracteristici ale părinților ei. Frumoasa fiică a celor doi actori are un ten măsliniu închis, un zâmbet cuceritor asemeni tatălui ei și aceeași culoare deosebită a ochilor ca mama ei.

View this post on Instagram

A post shared by Mayrin Villanueva (@mayrinvillaneva)

Citește și:
În articolul

Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva au o familie adorabilă. Cum arată Julia, fiica celor doi actori

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp