Cautare: 382 rezultate dupa tagul "casnicie"

Motivul real pentru care Amalia Năstase nu a renunțat la numele Năstase: Copiii trec printr-o traumă când se rupe o căsnicie

acum 17 zile

La 10 ani de la divorţ, Amalia Năstase face dezvăluiri neaşteptate despre Ilie Năstase. Află care este motivul real pentru care nu a renunţat niciodată la numele de Năstase.

Roxana Vancea, totul despre căsnicie, dar şi despre cum se descurcă în rolul de mămică!

acum 19 zile

Roxana Vancea trăieşte cea mai frumoasă parte a vieţii ei. Fosta asistenta de la Neatza cu Răzvan şi Dani s-a măritat şi a devenit şi mămică.

Star News. Claudia Ghițulescu iubește din nou: M-aș bucura să găsesc un soț cum este tatăl meu

acum 21 zile

Claudia Ghiţulescu iubeşte din nou! După ce căsnicia ei s-a terminat dureros atunci când a aflat că soţul o înşela, artista a dezvăluit, în premieră, că în viaţa ei există un nou bărbat.

Acces Direct. Regulile casei Stegaru! Vulpița a cerut pauză în căsnicia cu Viorel

acum 25 zile

Vulpiţa şi Viorel au reguli stricte în perioada separării lor. Pentru prima dată, Veronica şi soţul ei au dormit în paturi separate.

La ce metodă a apelat Oana Roman ca să-şi salveze căsnicia

acum 25 zile

La ce metodă a apelat Oana Roman ca să-şi salveze căsnicia

Răi da Buni. Adriana Bahmuţeanu a ținut doliu și a făcut colivă pentru căsnicia moartă: E bine să jelești relația care s-a terminat

acum 26 zile

A aprins lumânări şi a făcut colivă după căsnicia moartă. Adriana Bahmuţeanu, primele declaraţii după ce a mărturisit că a ţinut doliu 2 ani după divorţ. Cine i-a recomandat aceste practici, dar şi cum au ajutat-o să îşi revină după decepţia în dragoste.

Acces Direct. Vulpița, în lacrimi, rupe tăcerea: Vreau o pauză de la căsnicia cu Viorel, mă cicăle tot timpul!

acum 26 zile

Vulpița nu mai vrea să fie căsătorită cu Viorel. Tânăra susține că soțul ei nu o lasă să facă ce vrea ea, de aceea își o dorește o pauză de căsnicie.

Camelia Beteringhe i-a băgat în ceață pe jurații iUmor! Mihai Bendeac: Despre ce este vorba?

acum 29 zile

Camelia Beteringhe a venit să cucerească juriul "iUmor" cu un număr de stand-up despre viața ei.

Star News. Sergiu Hanca și Andreea, soția lui, declarații exclusive despre căsnicia lor. Vor deveni din nou părinţi!

acum 32 zile

Sergiu şi Andreea Hanca, celebrul fotbalist şi soţia lui, au anunţat recent că vor deveni din nou părinţi. O bucurie extrem de mare în familia lor.

Star News. Anca Ţurcaşiu, dezvăluiri despre viaţa de familie: Nu este simplu, dar ne iubim

acum 32 zile

Anca Ţurcaşiu face dezvăluiri despre viaţa de familie şi despre cum au reuşit, ea şi soţul ei, să menţină echilibrul în relaţie. Artista ne vorbeşte despre cei 22 de ani de căsnicie, despre nunta de argint, dar şi despre atacul de panică pe care l-a făcut înainte de un spectacol.

Star News. Adriana Bahmuţeanu, declaraţii uluitoare despre fosta căsnicie

acum 37 zile

Adriana Bahmuţeanu face declaraţii uluitoare, despre fosta căsnicie! Vedeta a presimţit că vor exista probleme! Rochia de mireasă i s-a rupt de patru ori, iar despre acest lucru se spune că e un semn rău. Dar bruneta nu se lasă! Este dispusă să-şi încerce, din nou, norocul şi să...

Star Matinal. Sânziana Buruiană, secrete din căsnicie și viața de familie: Soțul meu ar vrea să facem al doilea copil

acum 45 zile

Fiica Sânzianei Buruiană, pasiune impresionantă. Şi nu, nu e vorba despre modă. Ce talent are micuţa aflaţi, în direct.

Star News. Cătălin Moroşanu şi soţia, 18 ani de căsnicie! Cum au trecut împreună peste încercările vieții

acum 50 zile

Cătălin Moroşanu şi soţia lui au sărbătorit "majoratul". Cei doi au împlinit 18 ani de când formează una dintre cele mai frumoase familii de la noi. De-a lungul acestor ani au trecut şi prin bune, şi prin rele.

Dana Războiu, despre episoadele de violenţă din căsnicia cu primul soţ

acum 54 zile

Dana Războiu vorbeşte cu subiect şi predicat despre episoadele de violenţă pe care le-a trăit alături de primul soţ! Vedeta face confesiuni tulburătoare!

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum poate afecta depresia postnatală o căsnicie

acum 60 zile

Aproximativ una din opt femei suferă de depresie postnatală, iar multe femei au avut simptome de depresie pe parcursul sarcinii. Depresia postpartum este determinată în principal de modificări hormonale semnificative și bruște care apar imediat după naștere.

Star News. Maria Dragomiroiu şi soţul, 30 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit evenimentul

acum 73 zile

Maria Dragomiroiu şi soţul ei, Bebe Mihu, au plecat în luna de miere, în America! Cei doi soţi au ales cele mai frumoase locuri pentru a se distra şi sărbători 30 de ani de căsnicie.

Star News. Elisabeta Turcu, secretele unei căsnicii de 37 de ani

acum 77 zile

Elisabeta Turcu ne-a oferit un interviu de excepţie, în care povesteşte dramele care au marcat-o. În plus, aflăm de la îndrăgita artistă de muzică populară şi care este secretul căsniciei sale care durează de 37 de ani.

Star Matinal. Care este secretul căsniciei al soțiilor Măgureanu

acum 77 zile

Soţii Constantin şi Veronica Măgureanu au o casnicie de peste 16 ani, iar cei doi se înţeleg mai bine ca niciodată. Şi cu toate că sunt mereu plecaţi, cei doi au un secret care face ca toate lucrurile să meargă aşa cum îşi doresc, indiferent de situaţie.

Star Matinal. Secretele căsniciei familiei Rednic: Dumnezeu a vrut ca noi să fim împreună

acum 77 zile

Cornelia și Lupu Rednic au 27 de ani de căsnicie. Cei doi își spun secretele mariajului lor.

Star News. Ellie White și soțul, culisele căsniciei: Ne certăm ca orice cuplu

acum 103 zile

Ellie White şi soţul au dat din casă şi au spus că, din când în când, Doru, mai primeşte bătaie de la soţia sa. De la ce pornesc discuţiile aprinse între ei şi cum îl pune artista la respect pe tatăl copiilor, aflăm chiar de la ei.

1
2
3
4
5
»