Happy People
Eiza González surprinde cu un look de toamnă. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 13.09.2024 la 14:39. Actualizat pe 13.09.2024 la 15:30

Eiza González și-a luat fanii prin surprindere cu un look de toamnă. După o perioadă aglomerată în sfera profesională, vedeta petrece timp de calitate departe de luminile reflectoarelor.

Eiza González surprinde cu un look de toamnă

Profimedia Images

Eiza González este fără doar și poate vedeta mexicană care a reușit să se facă remarcată la Hollywood. Datorită rolurilor inedite pe care le-a interpretat în filme de succes, a ajuns să rămână în atenția producătorilor și să fie implicată în tot mai multe proiecte. Recent, și-a surprins fanii cu o coafură de toamnă. Ce culoare a ales vedeta.

Eiza González surprinde cu un nou look de toamnă

Surprinsă alături de o prietenă în West Hollywood, vedeta a fost fotografiată imediat. Noua culoare pe care Eiza González a ales-o pentru toamna aceasta este bogată, caldă și cu tonuri intense de roșu. Adaugă o notă vibrantă frumuseții complexe pe care a ținut să o arate fanilor de-a lungul timpului.

View this post on Instagram

A post shared by Eiza Gonzalez (@eizagonzalez)

Are peste 7 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până acum a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea a demonstrat că își continuă proiectele profesionale, dar și că reușește să aibă clipe în care se odihnește și se bucură de cei dragi departe de luminile reflectoarelor.

Citește și:

A îmbrăcat o pereche de jeanși cu talie înaltă și un top galben, scurt. De asemenea, a avut o geantă neagră și părul prins în coadă. De cele mai multe ori, atunci când nu este implictă în proiecte profesionale sau nu se află pe marile scene, vedeta preferă să aibă ținute lejere și simple.

S-a putut observa cu ușurință faptul că vedeta și-a vopsit părul în tonuri de roșcat și a ținut să fie văzută în acest fel. De-a lungul timpului, de când ș-a început cariera, aceasta a avut mai multe situații în fața camerelor. Au adus-o în prezent complet schimbată. Mulți spun că Eiza González ar fi apelat la operațiile estetice și că ar fi intrat pe mâna medicilor esteticieni. A oferit răspuns în mai multe interviuri.

Cum s-a schimbat Eiza González de-a lungul timpului

La începuturile carierei, aceasta a ținut să-și lase părul natural și să fie descoperită așa cum este ea. Pe măsură ce a trecut timpul, a optat pentru diverse schimbări. Nu de mult și-a vopsit părul blond și a fost fotografiată cu un ruj roșu. Atunci, părerile internauților au fost împărțite în ceea ce o privește.

Citește și:

Pe măsură ce cariera sa a progresat, vedeta a ales mai multe stiluri sofisticate și s-a bazat pe stilul propriu. A optat și pentru breton și tonuri închise la culoare, dar nu s-a ferit nici de culori calde atunci când a vrut să-și impresioneze fanii.

Printre proiectele în care a jucat de-a lungul timpului se numără 3 body problem în 2024, dar și baby driver în 2017, ambulance în 2022. Printre altele, a jucat și în telenovele. Una dintre acestea este amores verdaderos în 2012.

Născută pe 30 ianuarie 1990, a reușit să aducă o nouă lumină în cazul actorilor din Mexic ce reușesc la Hollywood. În 2020 a jucat în bloodshot și nu a fost proiect în care să nu se implice și să nu aibă un impact colosal asupra industriei din care face parte.

În articolul

Eiza González surprinde cu un look de toamnă. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp