Eiza González va ieși la întâlniri doar cu bărbații care merg la terapie. Ce a declarat vedeta mexicană recunoscută la Hollywood despre viața sa amoroasă

Publicat pe 19.03.2024 la 13:23 Actualizat pe 19.03.2024 la 14:11

Eiza González s-a lăsat descoperită într-un nou interviu pentru o publicație celebră. Vedeta a subliniat care sunt condițiile pe care le cere unui bărbat atunci când intră într-o relație.

actrița poartă păr scurt și un costum alb

Eiza González va ieși la întâlniri doar cu bărbații care merg la terapie

Getty Images

Eiza González a devenit o figură extrem de cunoscută în Mexic grație telenovelei Lola, érase una vez ( Lola: Once Upon a time). A urmat o altă producție de acest gen între 2012 și 2013, Amores verdaderos, unde a avut încă o dată rolul de protagonistă. Cariera sa la Hollywood a început cu dreptul și de fiecare dată a dovedit că valoarea sa nu are limite.

Eiza González va ieși la întâlnire doar cu bărbații care merg la terapie

Născută pe 30 ianuarie 1990 în Mexic, a debutat în lumea divertismentului după ce mama sa a decis să o înscrie la mai multe cursuri în același timp. Cu toate că în prezent are o viață profesională pe care mulți o invidiază, pe plan personal lucrurile nu au mers tocmai ușor pentru celebra vedeta. Și-a pierdut tatăl la vârsta de 12 ani și bunicii în același timp, iar tragedia a urmărit-o pretutindeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că părintele său și-ar fi dorit să urmeze o carieră economică, până la urmă drumul său a fost altul. Este pregătită să fie urmărită într-o nouă producție pe una dintre platformele de streaming și într-un interviu recent a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului din punct de vedere al relațiilor amoroase la Hollywood, arată hola.com.

Citește și: Eiza González continuă procesul de eliminare a tatuajului de pe picior. Vedeta a fost invitată specială din partea Loewe în cadrul Paris Fashion Week

Chiar dacă de cele mai multe ori este judecată pentru alegerile pe care le face prin prisma fotografiilor care apar pe internet, se descrie ca fiind o persoană romantică ce se dedică cu totul atunci când este îndrăgostită. De altfel, a punctat că nu mai caută un partener în acest moment. Ultimul partener cu care a fost fotografiată în repetate rânduri a fost Mario Casas. Cei doi nu și-au ascuns sentimentele și s-au bucurat de clipe fericite împreună. Contrar așteptărilor tuturor, despărțirea a fost iminentă.

“Îți spun, atunci când mă îndrăgostit o fac la un nivel foarte profund și îmi trece foarte greu. Cu cât înaintez în vârstă este foarte greu pentru mine să nu mă mai joc. Mă implic și ofer totul. Nu ofer nimic cu jumătăți de măsură.”, a povestit vedeta.

Eiza González vorbește despre provocările relațiilor de la Hollywood

De-a lungul timpului a avut mai mulți parteneri celebri printre care și Jason Momoa. A punctat faptul că fiecare bărbat și-a continuat cariera și niciunul nu a ținut să construiască ceva mai mult împreună, ca și cuplu.

Citește și: Care este statusul relației dintre Eiza Gonzalez și Mario Casas. Se zvonește că cei doi s-ar fi despărțit

“Dacă nu mergi la terapie, nu mă văd cu tine.”, a spus vedeta. Pe plan profesional urmează să apară în două producții importante. Prima dintre acestea are premiera pe 21 martie pe una dintre platformele de streaming. Cu fiecare rol pe care îl interpretează își dorește să demonstreze că este mai mult decât un chip frumos pe ecrane.

A început ca o reprezentare a personajului Hannah Montana în Mexic, de data aceasta. A continuat să-și ducă talentul mai departe în ciuda situațiilor pe care le-a trăit în plan personal. A fost înșelată de partenerul său în trecut și vestea a aflat-o în același timp cu restul lumii, de pe coperta unei reviste importante.

În articolul

Eiza González va ieși la întâlniri doar cu bărbații care merg la terapie. Ce a declarat vedeta mexicană recunoscută la Hollywood despre viața sa amoroasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x