Happy People
Elizabeth Gutiérrez lămurește totul despre despărțirea de William Levy. Îi ia apărarea fostului partener

Publicat pe 26.07.2024 la 11:19. Actualizat pe 26.07.2024 la 11:54

După mai multe luni în care s-a despărțit de William Levy, faimoasa Elizabeth Gutierrez vine să lămurească întreaga polemmică. Îi ia apărarea tatălui copiilor săi și nu lasă nimic la voia întâmplării.

Elizabeth Gutiérrez lămurește totul despre despărțirea de William Levy

Profimedia Images

După ce au avut parte de o despărțire cu năbădăi, Elizabeth Gutierrez vorbește încă o dată de William Levy, tatăl copiilor săi. Aceasta îi ia apărarea și spune că va avea întotdeauna sentimente pentru el.

Elizabeth Gutierrez lămurește totul despre despărțirea de William Levy

Actrița a ținut să depășească momentele de tăcere și să se concentreze asupra vieții sale private. În cadrul scandalului despre o posibilă infidelitate din partea lui William Levy, faimoasa Elizabeth Gutierrez lămurește totul. S-a vorbit de asemenea despre loviri și atingeri nepotrivite. Vedeta are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a și publicat mesajul legat de William Levy.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Gutierrez (@gutierrezelizabeth_)

În luna aprilie, cei doi au acaparat publicațiile locale cu despărțirea lor, asta după ce au încercat să-și repare problemele. La patru luni de la incident, Elizabeth a publicat un comunicat în care spune că totul s-a interpretat greșit și că își dorește să lămurească situațiile pentru a avea o conștiință împăcată. De asemenea, s-a arătat plină de remușcări pentru orice rău pe care este posibil să-l fi creat copiilor și fostului partener.

Elizabeth Gutierrez a comentat faptul că a reflectat asupra celor întâmplate și a menționat că fără să vrea a rănit persoanele la care ține cel mai mult.

Citește și:

“Au trecut luni de zile de când am reflectat asupra multor lucruri. Am rănit fără să vreau persoanele la care țin cel mai mult. Copiii mei și tatăl lor merită să lămuresc anumite lucruri care au fost spuse atunci și care au degiversat. Fără nicio intenție să mă întorc în același loc, vreau să lămuresc pentru a avea conștiința împăcată.

Ca o surpriză neașteptată, Elizabeth Gutierrez i-a luat apărarea lui William Levy și a spus că îl va iubi mereu în ciuda problemelor pe care le-au avut.

“Nimeni în afară de mine nu știe ce am trăit, ce am simțit, ce am pățit. Și da, în ciuda problemelor e bărbatul pe care îl voi iubi mereu și o să-i doresc tot binele. Dacă defectul meu cel mai mare este să-l iubesc pe tatăl copiilor mei, ei bine prefer ca acest sentiment să fie iubire și nu ură.”, a scris vedeta.

Cum descrie Elizabeth Gutierrez ceea ce a trăit cu William Levy

De asemenea, vedeta a menționat că nu se afla într-o “închisoare” și că și-a ales să trăiască această viață alături de William Levy. A punctat că actorul a ajutat-o întotdeauna și că uneori chiar el s-a pus pe planul doi.

“Amândoi am decis să avem o familie și ca în orice, am trăit momente bune și altele mai puțin bune. Mereu am încercat să rezolvăm totul între noi. Am uitat că nu suntem o familie normală și că problemele pe care orice le are apar repede pe primele pagini și sunt obiect de dezbatere.”, a spus aceasta.

Citește și:

Nu a uitat să menționeze de fiul său. S-a spus că tânărul Christopher ar fi rămas alături de tatăl său și n-ar fi dorit să-și vadă mama. De asemenea, s-a punctat în presă că actorul ar fi devenit violent atunci când ar fi consumat substanțe.

“Pentru cei care au făcut afirmații ca și cum ar fi trăit în casa mea, vreau să vă lămuresc. Fiul meu nu a rămas acasă ca să aibă grijă de tatăl său, a rămas pentru că e casa lui. Fiica lui îl iubește pe tatăl său. Știe că el este protectorul și că niciodată nu i-ar face rău. William niciodată nu a ridicat mâna la mine și nici nu a încercat violență fizică asupra familiei. El e un sport, un om sănătos.”, a scris aceasta.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez lămurește totul despre despărțirea de William Levy. Îi ia apărarea fostului partener

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp